Realitní makléřTereza Václavíková

OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o. - Zlín
Umístění v roce 2023 8. v okrese Zlín 13. v Zlínský kraj 127. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 33. místo celkově 4. místo v Zlínský kraj 3. místo v Zlín

O mně

Jsem realitní makléřka pro Zlínský kraj a oboru nemovitostí se věnuju od roku 2019. Mým cílem je bezproblémový a hladký průběh prodeje či pronájmu nemovitostí. Mám velkou radost ze svých spokojených klientů, kteří mi důvěřují v procesu prodeje nebo koupě nemovitostí a plní si tak své sny. Důležité vlastnosti jako je profesionalita, komunikace, pozitivita a připravenost u mě vždy najdou i ti nejnáročnější klienti. Pokud řešíte otázku bydlení nebo investic na trhu nemovitostí, ráda pomůžu i Vám. Těším se na případnou spolupráci.

Informace

Makléř
Tereza Václavíková
Telefon
+420739134782
Soutěžní oblast
Zlín (kraj Zlínský)
Působnost
Zlín (kraj Zlínský), Kroměříž (kraj Zlínský), Uherské Hradiště (kraj Zlínský), Vsetín (kraj Zlínský)
Jako makléř působím od roku
2019
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Moc děkujeme za spolupráci makléřce Tereze Václavíkové a celé kanceláři Okno reality.Náš prodej bytu byl rychlí a bez komplikací.
Pani Terezka je člověk na správném místě .


Blanka Daňková, 1.12.2023

Děkuji za profesionální přístup, ochotu a pomoc při prodeji bytu, jmenovitě paní Václavíkové.

Jaroslav Řezníček, 14.11.2023

Profesionalita. Naprostá spokojenost.

Tomáš Karlík, 14.11.2023

Musím poděkovat a pochválit práci Terezy Václavíkové. Celý proces prodeje byl hladký a bezproblémový. Tereza projevila nejen skvělé profesionální schopnosti, ale také mimořádnou pozornost k detailům. Transparentní komunikace a upřímné rady byly pro mě nesmírně cenné v průběhu celého procesu prodeje. Doporučuji každému, kdo hledá odborníka v oblasti realit.

Gabriela Kosová, 16.10.2023

Děkuji za spolupráci této realitní kanceláři. Zvláště makléřce Tereze Václavíkové, která je profík a vše zařídí jak má.

Jiří Juříček, 30.8.2023

S realitní kanceláří Okno jsme byli spokojeni. S paní makléřkou Václavíkovou proběhlo vše bez komplikací, dále můžeme jen doporučit. Děkujeme za zprostředkování nákupu bytu.

Duc Luan Truong, 20.7.2023

Celý proces naprosto bez problémů. Makléřka Tereza Václavíková byla velmi ochotná a pomohla se vším, co bylo třeba. Můžu doporučit.

Adam Zátopek, 15.6.2023

Se službami RK jsme při koupi bytu byli maximálně spokojeni. Paní makléřka Tereza Václavíková všechno za nás vyřídila, byla velice příjemná a spolupráce s ní byla radost.
Koupě bytu proběhla bez problémů. Rozhodně tuto RK a paní makléřku Václavíkovou doporučujeme všem, nejen našim známým.


Marcela Návrátilová, 8.3.2023

Děkuji za profesionální přístup makléřky Terezy Skovajsové. Jak koupě bytu, tak jeho pronájem proběhl naprosto bez problému. Rád se na ni příště obrátím znovu. Mohu každému jen doporučit.

Václav Šinar, 21.9.2021

Děkujeme za velmi profesionální přístup makléřky Terezy Skovajsové. Vše probíhalo rychle a dle domluvy, byla vždy příjemná a ochotná. Určitě Vaši realitní kancelář doporučíme dále.

Radka Sobotková, 6.4.2021

Dobrý den, Vaši RK můžeme vřele doporučit díky serióznímu a profesionálnímu přístupu Vaši makléřky p. Terezy Skovajsové, z pobočky ve Zlíně, s kterou jsme úspěšně a zcela bez problému vyřešili pronájem mého bytu. Ještě jednou děkujeme. Diatelová Jiřina

Milan Pavelka, 29.1.2021

Děkuji p. Tereze Václavíkove za profesionální přístup při prodeji bytu ve Starém Městě. Ráda doporučuji vaše služby dalším zájemcům. Přeji vše dobré a samé spokojené klienty . M. Rokytová

Milada Rokytová, 28.6.2023

Chci velmi poděkovat paní Tereze Václavíkové za profesionální přístup k prodeji našeho pozemku v Divnicích. Byli jsme vážně moc spokojeni s jejím přístupem.
Máme víc pozemků a jestli se někdy rozhodneme některý prodat určitě oslovíme zase paní Václavíkovou. Děkujeme man. Brázdovi.


Jaroslav Brázda, 16.5.2023

Děkuji paní Václavíkové za velmi profesionální a milý přístup.Přeji mnoho úspěchů u dalších obchodů a určitě Vás doporučíme. Fojtů.

Robert Fojtů, 7.6.2022

Chtěl bych poděkovat paní Tereze Skovajsové, za skvělou spolupráci při vyřizování mého prvního pronájmu. Paní Skovajsová poskytla všechny důležité informace a vysvětlila případné dotazy profesionálně a jasně. Vše proběhlo bez problému a jsem si jist, že v budoucnu obracení se na tuto Realitní kancelář bude prioritou oproti jiným.
Děkuji, s pozdravem, Nguyen.


Michal Nquyen, 7.9.2021

Děkujeme Tereze Václavíkové s prodejem nemovitostí :-)

Ivona Vojtušová, 28.1.2024

Spolupráce se slečnou Terezou Václavíkovou byla perfektní a nemám co vytknout. Děkuji.

Barbora Beránková, 5.2.2024

Chtěla bych poděkovat paní Terezce Václavíkové za pomoct a odborný názor při poptávce bytu, je velmi příjemná , ochotná a jde vidět, že své práci rozumí , doporučuji dál

Martina Muharová, 1.3.2024

S paní Terezou Václavíkovou jsme řešili prodej stavebního pozemku. Po celou dobu naší spolupráce byla velmi příjemná a profesionální. Vždy jsme byli o všem informováni a dostali jsme odpovědi na to, co nás zajímalo. Paní Václavíkovou a Okno nemovitostí můžeme jenom doporučit.

Mgr. Eva Bilíčková, 7.3.2024

Bezproblémová spolupráce, naše realitní makléřka Tereza Václavíková nám vše vysvětlila, byla vstřícná, aktivně se věnovala prodeji naší nemovitosti a vždy byla ochotná odpovídat na naše dotazy. Určitě doporučujeme dál.

Tereza Nadymáčková, 21.3.2024

Ráda bych poděkovala paní Tereze Václavíkové za pomoc při prodeji mého bytu v Otrokovicích. Paní Václavíková je profesionálka na svém místě, komunikačně velmi zdatná, ochotná a zkušená. Celý proces prodeje obstarala velmi hladce. Pokud hledáte pomoc při prodeji / nákupu nemovitosti v oblasti Zlína a okolí, paní Václavíková Vás nezklame. Vřele doporučuji a ještě jednou děkuji ! Lucie, Praha

Lucie Svobodová, 21.3.2024

Spolupráce s realitní společností Okno nemovitostí jsem byl spokojen. Slečna Václavíková prokázala vynikající profesionální přístup a nasazení během celé naší spolupráce. Její odbornost, ochota a vstřícnost vytvořily příjemné prostředí pro komunikaci a spolupráci. Dokázala se flexibilně přizpůsobit a poskytovala užitečné rady v průběhu celého procesu. Byl jsem s jejím přístupem velmi spokojen a rád bych s ní spolupracoval znovu v budoucnu.

Michal Tomala, 21.1.2024

Certifikáty a školení

28.3.2024, Odborný test 2024

14.12.2023, Odbornost

18.10.2023, Realitní Roadshow