Realitní makléřVendula Kvapilová

NEXT REALITY DŮM SNŮ
„Důvěra, upřímnost, individuální přístup“
Umístění v roce 2023 3. v okrese Šumperk 12. v Olomoucký kraj 123. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 200. místo celkově 14. místo v Olomoucký kraj 5. místo v Šumperk

O mně

Od svých klientů potřebuji jejich důvěru. Na začátku jim popíšu celý průběh spolupráce. Ptám se jich, co chtějí, co očekávají. Každý jsme totiž jiný a každý jsme v jiné životní situaci. Na základě jejich potřeb následně nastavím celou strategii obchodu. Jsem tu pro ně, pracuji na maximum a co řeknu, to platí. Není větší radosti, když jsou na konci všichni spokojeni.

Informace

Makléř
Ing. Vendula Kvapilová
Telefon
+420 732 419 933
Soutěžní oblast
Šumperk (kraj Olomoucký)
Působnost
Šumperk (kraj Olomoucký)
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina, ruština
Specializace
prodej, chaty / chalupy, stavební pozemky, byty, rodinné domy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Dobrý den, velice děkujeme za pomoc při koupi naši vysněné nemovitosti. Za velmi profesionální přístup paní makléřky Kvapilové. Za pomocnou ruku při vyřizování na úřadech a její trpělivost při jednáních. A také za milou pozornost při předání samotného bytu. Měli jsme pocit, že jsme pro ni opravdu jako klienti na prvním místě.

Martina Klusáková, 22.4.2022

Velmi chválím práci makléřů p. Kvapilové a p. Rozmana. Prohlídka bytu-perfektní domluva, vyčerpávající informace, přátelské jednání. Super! Oproti zkušenostem s jinými realitkami, tohle je opravdu profesionální přístup. K tomu podklady s informacemi a pozornost. Mohu jen doporučit!

Jitka Orságová, 13.8.2022

Velice profesionální makléř s velkým M, o kterého se dá za každé situace opřít! Přístup, komunikace - all inclusive. Doporučuji !!! 🙂

Petr Kvapil, 23.3.2022

Se slečnou Kvapilovou byla příjemná profesionální spolupráce. Na každou otázku vždy byla vyčerpávající odpověď. Mohu doporučit.

Květoslav Suchý, 15.10.2022

Paní Vendula Kvapilová je opravdu člověk na svém místě. Vždy ochotně poradí a co řekne, to skutečně platí. Svou práci dělá profesionálně a s lidskou tváří, což jsem ocenila. Velmi se nám také líbila prezentace nemovitosti. Mohu jen doporučit!

Veronika Kršková, 7.9.2022

Můžu jen doporučit, úžasný přístup slečny Kvapilové, organizace výborná, vše bylo připraveno, materiály s podrobným popisem i výpisem z katastru, občerstvení. I když se nám nemovitost líbila, ale odradil nás právě výpis z katastru/ sousedi a podílové vlastnictví/, přesto profesionální přístup. Děkuji a doporučuji

Jana Klimešová, 30.9.2021

Slečna byla velice profesionální a milá. Všechno kompletně a rychle vyřídila. Nemusela jsem se o nic starat. Mohu jen doporučit :)

Jana Firngerová, 9.12.2021

Můžu jen doporučit, úžasný přístup slečny Kvapilové, vše bylo vyřízené opravdu rychle. Jakýkoliv problém jsme vždy vyřešili, super spolupráce!! DOPORUČUJI

Sára Bonczeková, 6.5.2022

Paní Vendula Kvapilová je opravdu člověk na svém místě. Vždy ochotně poradí a co řekne, to skutečně platí. Svou práci dělá profesionálně a s lidskou tváří, což jsem ocenila. Velmi se nám také líbila prezentace nemovitosti. Mohu jen doporučit!

Veronika Kršková, 3.7.2022

Děkuji paní Ing. Kvapilové za milý, ochotný, rychlý a hlavně profesionální přístup.

Jaroslava Benediktová, 22.5.2023

Skvělý týme z DOMU SNŮ,

ráda bych Vám touto cestou poděkovala za Vaši práci při pronájmu mého bytu. Vaše profesionalita, osobní přístup a schopnost rychle a efektivně vyřešit všechny nezbytné záležitosti byly výjimečné.

Během celého procesu jste se ukázali jako velmi zkušení s vyjednáváním s nájemníky a vypořádáním veškerých papírových formalit. Díky Vaší pomoci pronájem bytu proběhl velmi hladce a bez zbytečného stresu, což jsem velmi oceňovala.

Určitě Vás budu doporučovat svým přátelů...


Michaela Kotrlá, 23.5.2023
Zobrazit celý text reference

Certifikáty a školení

1.5.2023, Makléř měsíce duben 2023 NEXT REALITY