Realitní makléřVeronika Mlčochová

OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o. - Blansko
Umístění v roce 2023 2. v okrese Blansko 8. v Jihomoravský kraj 55. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 125. místo celkově 18. místo v Jihomoravský kraj 2. místo v Blansko

O mně

Jsem realitní specialista se zápalem pro obchod. Když se mi práce stala i koníčkem, začala jsem se soustředit na nové zkušenosti a vzdělávání, abych při obchodech dokázala pomoci tak, jak opravdu potřebujete. Je pro mě důležitý lidský přístup, komunikace a dobrá nálada, aby se klienti cítili příjemně a věděli, že jsou ve správných rukou. Vložte důvěru právě do mě a věřte, že já pro Vás a Vaši spokojenost udělám maximum.

Informace

Makléř
Veronika Mlčochová
Telefon
+420731139583
Soutěžní oblast
Blansko (kraj Jihomoravský)
Působnost
Blansko (kraj Jihomoravský), Svitavy (kraj Pardubický)
Jako makléř působím od roku
2019
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
3D prohlídky, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Tímto bychom rádi poděkovali paní Veronice Mlčochové za perfektní komunikaci a zajištění hladkého průběhu obchodu. Byla vždy perfektně připravená, krásně nás i druhou stranu vedla, cítili jsme se bezpečně a komfortně. Hodně zdaru v další práci.

Ing. Jan Císek, 31.10.2023

S makléřkou paní Mlčochovou byla naprosto skvělá spolupráce. Jak při představení nabízeného bytu, tak následný servis. Dokonce po převodu nemovitosti a dokončení celého obchodu je stále k dispozici a velmi příjemně komunikuje veškeré náležitosti spojené s problematikou nemovitostí.

Josef Balada, 26.9.2023

S realitní kanceláří Okno nemovitostí mám jedinou zkušenost a musím ji hodnotit jako perfektní služby i profesionálně odvedená práce. Realitní makléřka Veronika Mlčochová se vždy správně postarala o vše, co bylo potřeba a vybral bych si ji určitě znovu. Mohu doporučit všem zájemcům o prodej nebo nákup nemovitosti.

Marek Votava, 25.9.2023

S realitní kanceláří OKNO NEMOVITOSTÍ je radost spolupracovat. Vše probíhá hladce, spolehlivě na profesionální úrovni s perfektní organizací práce všech zúčastněných složek. Každému vřele doporučuji realizovat prodej nemovitostí s tímto kolektivem odborných a příjemných lidí.

Jaroslav Žáček, 28.8.2023

Dobrý den, s prací realitní kanceláře OKNO NEMOVITOSTÍ
jsme byli velmi spokojeni, zejména s přístupem a jednáním realitní makléřky Veroniky Mlčochové. Všechna jednání proběhla bez problémů a k naší spokojenosti. Určitě bychom služby realitní kanceláře doporučili.


Josef Pařil, 31.5.2023

Děkuji paní Mlčochové za zprostředkování pronájmu bytu v Boskovicích. Celé jednání bylo rychlé, příjemné, služby přímo nadstandardní.
Oceňuji velkou ochotu a osobní přístup. Paděrová


Pavlína Paděrová, 9.3.2023

S paní Mlčochovvou jsem spolupracovala již po druhé. A opět - vyborna, empaticka, vždy připravená. Prostě velmi profesionální pístup.

Petra Jančíková, 8.3.2023

Děkujeme paní Mlčochové za zprostředkování koupě krásného rodinného domu. Vše proběhlo v pořádku a hladce.

Jiří Hanák, 20.2.2023

Byla jsem velmi spokojená s realitní kanceláří v Blansku.
Paní Mlčochova byla skvělá, příjemná, vstřícná, byla radost s ní spolupracovat, vřele doporučuji všem kdo chce prodat nemovitost, ať se obrátí na tuto kancelář.


Jaroslava Čermáková, 6.1.2023

Realitku OKNO Nemovitostí můžu jen doporučit. Skvěle odvedená práce ve spolupráci s p. Veronikou Mlčochovou, která se o nás starala jako o vlastní 🙂.
O vše se postarali a pro nás to byla "bezstarostná jízda" a získání úžasné nemovitosti. Děkuju moc všem z této realitky.


Alena Pařízková, 8.6.2023

Rád bych poděkoval paní Veronice Mlčochové za výbornou spolupráci při koupi bytu, vše proběhlo bez komplikací a zbytečného zdržení. Můžu jen doporučit.

Petr Matuška, 22.10.2023

S realitní kanceláří jsem byla maximálně spokojená. Paní Mlčochové děkuji, perfektní komunikace, příjemné vystupování a rychlé jednání. Vše proběhlo hladce, spolupráci mohu určitě doporučit.

Lucie Vaisová, 16.11.2023

Paní makléřka Mlčochová byla milá a vstřícná. Jednání ohledně prodeje a koupi bylo bez komplikací, vše nám ochotně vysvětlila a vždy jsme se na ní mohli obrátit a vše se vyřešilo k oboustranné spokojenosti. Myslím, že svoji práci dělá dobře a doporučili bychom ji jako prostředníka ke koupi/prodeji bytu/domu.

Kateřina Faltová Ondryášová, 10.12.2023

S realitní kanceláří jsem byla velmi spokojená. Hlavně s p.Mlčochovou a s p.Šenkovou pobočka Blansko-obě velmi ochotné a vstřícné. p.Mlčochová vše obratem vyřídila a vždy mi podala důležité informace.Mohu všem vřele doporučit. M.Kubíková

Marie Kubíková, 15.1.2024

Realitní kancelář Okno nemovitostí můžeme vřele doporučit. Nemovitost jsme prodali ve velice krátké době. Paní Mlčochová, se kterou jsme po celou dobu spolupracovali, byla velice ochotná a příjemná, se vším nám poradila. Děkujeme za spolupráci. Manželé Kuncovi

Lenka Kuncová, 8.2.2024

Certifikáty a školení

2.2.2024, Realiťák roku 2023 2. místo okres Blansko

10.11.2023, Odborný test - Realiťák roku

18.10.2023, Realitní Roadshow - podzim

3.5.2023, Realitní Roadshow - jaro