Realitní makléřZbigniew Macura

Karviná
„Osobní přístup, pochopení a spokojený klient je to, co mne naplňuje.“
Umístění v roce 2023 4. v okrese Karviná 19. v Moravskoslezský kraj 205. v celé ČR

O mně

Zprostředkování prodeje nemovitostí je práce, která mi přináší uspokojení, když vidím spokojeného prodávajícího klienta a stejně tak spokojeného kupujícího klienta. Nabízím své služby ne jako dravec,ale jako empatický člověk, který si vždy vyslechne příběh spojený jak s prodejem tak s koupí a snažím se najít pro obě strany tu nejjednodušší cestu k jejích spokojeností. K tomu zajistím vše z mé specializace a také své zkušeností. Svým přístupem se snažím ušetřit klientům jak peníze tak jejich čas. Tyto služby nabízím i Vám.

Informace

Makléř
Zbigniew Macura
Telefon
+420 608 818 720
Soutěžní oblast
Karviná (kraj Moravskoslezský)
Působnost
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský), Frýdek-Místek (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2014
Jazykové dovednosti
polština
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

S realitní kanceláří jsme byli velmi spokojeni. Konkrétně s panem makléřem Macurou, vše proběhlo na velmi profesionální úrovni. Pan makléř poradil, o vše se postaral. Pokud půjdeme do budoucna do něčeho dalšího máme jasno! Vřele doporučujeme.

Dominik, 8.3.2022