Realitní makléřZdeněk Turek

SOCCER REALITY
„Má práce je jako umění. Umět znamená vědět! Proto také vím, jak vám pomoci.“
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 229. místo celkově 16. místo v Hlavní město Praha 2. místo v Praha 9

O mně

Mé jméno je Zdeněk Turek. Syn, brácha, fotbalista a makléř. Nejdřív jsem se stal synem, později bratrem své sestře Lence. Velká škola života. :) Fotbal jsem hrál od šesti let a díky několika zraněním jsem musel profesionální kariéru ukončit a začal se věnovat realitám. Ve všem, co dělám, se snažím být férový, přátelský a precizní. V budoucnu chci od nějakého super makléře :) koupit pozemek a postavit dům, založit rodinu a těšit se, co dalšího mi život přinese :-) Váš rodinný makléř. Jednatel společnosti Soccer Reality s.r.o.

Informace

Makléř
Zdeněk Turek
Telefon
+420775256550
Soutěžní oblast
Praha 9
Působnost
Praha 8, Praha 10, Praha-východ (kraj Středočeský), Praha 9
Jako makléř působím od roku
2004
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, zajištění vkladu na katastr

Reference

Jsem rád, že jsem k prodeji zvolil Vaši firmu. ... Vaše jednání je na vysoké profesionální úrovni. ... Profesionální přístup, rychlé jednání a vstřícnost. ... Při hledání firmy jsme se setkali s různými lidmi, u kterých bylo mlžení ... Na základě naší velice dobré, vskutku pozitivní zkušenosti mohu Vaše služby hodnotit na velmi vysoké úrovni.

Jan Liška, 8.7.2021

Perfektní spolupráce, rychlé jednání, hladké vyřízení všeho potřebné. S panem Turkem je radost spolupracovat a to již mnoho let. Nikdy nezklamal. Děkuji.

Filip Sinecký, 8.7.2021

Chci napsat velkou chválu na pana Turka, je to nejen velmi dobrý a zkušený makléř, ale i člověk který dokáže ze vším poradit a to velmi rychle. Všem co budou prodávat svoji nemovitost mohu jen a jen doporučit.

Rene Tokar, 8.7.2021

Spolupráce s firmou Soccer Reality byla perfektní. Prodeji nemovitosti jsem se téměř nemusel věnovat, výsledná realizovaná cena cena byla nad moje očekávání. Oceňuji velmi profesionální přístup. Díky.

Alan Kačinetz, 8.7.2021

Děkuji za příjemnou zkušenost - především za pohotový a profesionální přístup pana Turka.

Petr Toman, 8.7.2021

Ze Soccer Reality jsem spolupracovala s panem Turkem. Celkově se jednalo o velmi příjemnou spolupráci. Pan Turek byl ochoten s čímkoliv pomoci a jednání jako takové bylo bez potíží. Pan Turek byl vždy s úsměvem a dobrou náladou. Díky za přátelskou atmosféru.

Vanda Šišková, 8.7.2021

Doporučujeme spolupráci s panem Turkem ze společnosti Soccer Reality. S panem Turkem spolupracujeme již mnoho let, oceňujeme především profesionální přístup a rychlost, se kterou vždy naši nemovitost pronajal. Počítáme se spoluprací i v budoucích letech. Děkujeme

manželé Kubušovi, 8.7.2021

Vážený pane Turku, moc děkujeme za prodej nemovitosti a za Váš profesionální přístup vždy s úsměvem. Krásná spolupráce bez problému k naší velké spokojenosti. Vaši realitní kancelář budeme doporučovat všem svým známým. „ Vždycky Soccer-Reality“

Irena Nová, 8.7.2021

Dobrý den, s příchodem nového roku nastal čas k poohlédnutí se do minulých let. Ze všeho dobrého, co mě v několika posledních letech potkalo, patří na první místo spolupráce s Vámi a Vašimi kolegy, lépe řečeno vše, co jste pro mne udělali. Vděčím Vám za tři úspěšné akce a klid, za který vděčím Vaší profesionalitě a přehledu, se kterým řešíte požadavky klienta. Ještě jednou Vám touto cestou srdečně za vše děkuji a předesílám, že mám v úmyslu v dohledné době požádat Vás o pomoc při řešení další mé...

MUDr. Petr Sinecký, 8.7.2021
Zobrazit celý text reference

Absolutně profesionálním, ale i velmi laskavým přístupem při našem jednání demonstroval pan Turek Zdeněk jak se jedná s klienty, což posléze vyústí pro obě strany k úspěšnému ukončení zakázky. Při příležitosti tuto realitní společnost vřele doporučuji.

Jaroslav Záhoř, 8.7.2021

S panem realitním makléřem Zdeňkem Turkem jsme byli naprosto spokojeni, neboť se nám s ním skvěle jednalo. Je velmi vstřícný, ochotný, dotazy zodpovídá obratem, oceňujeme naprosto bezproblémovou komunikaci. Proto ho vřele doporučujeme a děkujeme za spolupráci.

Eva Konopásková a Jaroslav Šmolík, 8.7.2021

Rád bych tímto poděkoval panu Turkovi za vstřícný, profesionální přístup, dochvilnost a přátelské jednání. Ještě jednou děkuji.

Ing. Roman Kocourek, 8.7.2021

Pronájem bytu proběhl přesně podle představ, komunikace vynikající a přístup makléře (pana Turka) velice přátelská. Mohu jen doporučit!

Marek Mašek, 8.7.2021

Spolupráce s panem Zdeňkem Turkem z RK Soccer Reality při koupi bytu v Praze byla profesionální. Všechno co bylo dohodnuto bylo splněno včas a bez problému. Můžu jenom doporučit pana Turka pro zájemce o nemovitosti a budu se těšit na další obchod s realitami přes tuto RK. Děkuji.

Ing. Andrey Kroo, 8.7.2021

Služby SOCCER REALITY s.r.o. jsme využili vícekrát. O pronájem nemovitosti jsme vždy jednali s jednatelem firmy panem Turkem, který ochotně a profesionálně projednal všechny náležitosti. Můžeme jen doporučit.

Hanáček František a Hanáčková Jarmila, 8.7.2021

S Vašimi službami jsme byli spokojeni. Děkujeme panu Turkovi za perfektní služby při prodeji našeho bytu. Oceňujeme profesionální přístup, solidní jednání a ochotu zodpovědět všechny dotazy. Rádi se na vás opět obrátíme.

Václav Augusta, 8.7.2021

Vážený pane Turku, se spoluprací s Vaší realitní kanceláří, konkrétně zastoupenou paní Hromádkovou, při realizaci mého realitního případu jsem byla velmi spokojena a velmi oceňuji naprosto profesionální přístup. I do budoucna se ráda na Vaši kancelář obrátím.

Kateřina Lavická, 8.7.2021

Vážený pane Turku, spolupráce s Vaší realitní kanceláří - tedy konkrétně s Vámi, je výborná a budu ráda, zachováte-li mne ve Vaší evidenci při pronájmu mé nemovitosti i nadále. Přeji Vám vše dobré a děkuji

Jitka Loubalová, 8.7.2021

S touto realitní kanceláří a především s panem Turkem byla radost spolupracovat. Pronájem nemovitosti proběhl naprosto hladce a k mé spokojenosti. Po první schůzce pan Turek vše zdokumentoval, nafotil, připravil virtuální prohlídku a přibližně za dva týdny jsme podepisovali smlouvu s nájemníkem. Oceňuji profesionální přístup a skvělé jednání. Díky za spolupráci.

Jan Pavel, 8.7.2021

Mohu doporučit spolupráci s touto realitní kanceláří a především jednatele pana Zdeňka Turka. Profesionální přístup, skvělá komunikace. Popis 100% odpovídá skutečné nabídce. Celkově vše služby perfektní. Děkuji a mohu jen doporučit dalším klientům

Richard Eger, 8.7.2021

Velmi příjemní, vše vysvětlí, ukáží, nic neskrývají a mají skutečný zájem o potřeby klienta. Žádné podepište, rychle podepište .... ať vás nikdo nepředběhne a mám tu x dalších zájemců. Naprostá spokojenost a fér jednání zejména p. Turek.

Petr Dušek, 8.7.2021

Doporučujeme spolupráci s panem Turkem ze společnosti Soccer Reality. S panem Turkem spolupracujeme již mnoho let, oceňujeme především profesionální přístup a rychlost, se kterou vždy naši nemovitost pronajal. Počítáme se spoluprácí i v budoucích letech. Děkujeme.

Martina MK, 8.7.2021

Pana Turka muzeme doporucit za jeho profesionalni a zaroven lidsky pristup. Adekvatni, rychle a vstricne jednani. Mame zkusenosti s vice realitnimi makleri, pan Turek mezi nimi vynika. Dekujeme za dobrou spolupraci.

Katarina Kiš, 8.7.2021

Služeb Soccer Reality bych klidně využil znovu. Staral se o mě pan Turek a byl jsem naprosto spokojen s rychlostí a kvalitou jeho služeb.

Jakub Faul, 8.7.2021

Celý proces koupě bytu probíhal bez komplikací. Se vším mi pan Turek poradil, veškeré datazy obratem zodpověděl, tím se vše urychlilo a už mohu bydlet v novém :)
Děkuji.


Michal Valenta, 8.7.2021

Oceňuji zejména velice profesionální přístup p. Turka. Výborná komunikace, spolehlivost , rychlost a naprosto hladký průběh celé spolupráce při prodeji mé nemovitosti.
Celý proces prodeje proběhl díky jeho skvělému přístupu a perfektní organizaci rychle a hladce. Péče, s kterou se mi po celou dobu věnoval byla velice nadstandartní a jako makléře ho mohu jen doporučit.


Jolana Jírovcová, 8.7.2021

S realitni spolecnosti Soccer reality jsme velice spokojeni.Jejich makleř Zdeněk Turek nam pomahal s prodejem domu a mohu jeho sluzby jen doporucit.
V budoucnu jejich sluzby radi vyuzijeme znovu.


Karolina Petrzilkova, 8.7.2021

Se Soccer Reality spolupracuji již řadu let (s panem Z. Turkem) při pronájmu bytů ve Vysočanech a vše je vždy super. Prakticky se stala naší výhradní realitkou tzn. doporučuji!!

Martin Vlasák, 8.7.2021

Služeb jsem využila již několikrát s pronájmem bytu a jsem opravdu velmi spokojena, pan Turek je profesionál, vše zařídí za mě, já jedu jen podepsat. Má super odhad na lidi, takže s nájemníky nikdy žádný problém nebyl. Touto cestou mu chci i poděkovat a popřát, ať se mu v práci stále daří.

Veronika Hejnalova, 8.7.2021

S panem Turkem se mi velmi dobře spolupracovalo a vím, že se na něj ještě v budoucnu obrátím. Je velmi komunikativní a ve svém oboru profík. Velmi doporučuji. Tomáš

Tomas Vorisek, 8.7.2021

Jedinečný přístup. Pan Turek je velice ochotný a vstřícný.

Marcela Jarolímova, 8.11.2020

Pane Turku,
děkujeme za profesionální jednání při prodeji nemovitosti, za trpělivost a stálý úsměv na rtech.
Přejeme Vaší " realitce" hodně spokojených zákazníků a vždy se na vás rádi obrátíme s pomocí i radou. Byla radost s Vámi spolupracovat.


Tereza Nová, 19.6.2020

Jsem velmi spokojen se spoluprací, kterou jsem již 3 využil

Tomáš Krpálek, 9.8.2020

Skvělý profesionál

Jan Cír, 4.6.2020

great :)

Jan Přibyl, 25.10.2019

Velmi profesionální a milý přístup..Komunikace na přátelské úrovni..Mohu jedině doporučit.

Katka Drbalová, 12.9.2019

Profesionalita, Osobní přístup, radost spolupracovat.

Roman Veselý, 7.2.2020

Individuální přístup, profesionalita, perfektní zpracování inzerce a odborná pomoc při prodeji nemovitosti. Mohu jen doporučit.

Darina Simkova, 2.3.2019

Profesionální jednání, rychlý přístup, pravidelná informovanost, ochota, vstřícnost a spokojenost se službami, vřele doporučuji.

Michaela Michalcová, 1.6.2021

Skvělý a profesionální přístup 👍

David Bozděch, 21.10.2020

Skvělé jednání, rychlé, poctivé a osobní. Moc děkujeme za vše

Petr Bláha, 20.4.2020

Profesionální přístup, velmi příjemné jednání a zprostředkování nájmu / zajištění nového nájemníka bylo bez problémů rychle vyřešeno a vše co bylo ústně domluveno i splněno. Můžu jen doporučit.

Jitka Bohuslavicka, 1.7.2021

Prvotřídní jednání a služby. Mohu doporučit!

Jiří Půlpán, 10.1.2019

Spolupráce s panem Zdeňkem Turkem je na vysoké profesionální úrovni. Děkuji za rychlé vyřízení pronájmu bytu.

Ing. František Nekola, 14.7.2021

Vynikající jednání a přístup pana Turka, který vše potřebné zařídil. Jelikož jsem byl velmi časově vytížení ocenil jsem, všechnu agentu byl schopen obstarat sám včetně prohlídek bez mé přítomnosti (klíče od nemovitosti jsem mu bez problému svěřil). Celkové jednání, přístup, komunikace, zařizování i nestandartních věcí .................. vše pan Turek zařídil. Opravdu nejlepší služby jaké jsem měl možnost využít. Všem doporučuji.

Zdeněk Sobotka, 19.8.2021

S touto realitní kanceláří a především s panem Turkem byla radost spolupracovat. Pronájem nemovitosti proběhl naprosto hladce a k mé spokojenosti. Po první schůzce pan Turek vše zdokumentoval, nafotil, připravil virtuální prohlídku a přibližně za dva týdny jsme podepisovali smlouvu s nájemníkem. Oceňuji profesionální přístup a skvělé jednání. Díky za spolupráci.

Jan Pavel, 31.12.2021

Spolupráce s panem ZdenňemTurkem je velmi profesionální. Všem Soccer Reality doporučuji využít ať už jako vlastník nemovitosti, tak i jako zájemce o koupi či pronájem nemovitosti.

Beďa Vytaker, 31.12.2021

Velmi skvělý obchod, od začátku, tedy od kontaktování realitního makléře pana Turka až po předání nemovitosti novému majiteli. Velmi doporučuji a budu se těšit na naše další společné obchody.

Tomáš Jablonský, 23.6.2022

Děkuji za skvěle odvedenou práci . Pan Turek je člověk na právem místě. Jsme naprosto spokojeni s celým týmem vše proběhlo vždy profesionálně a vstřícně.

Šárka Valentová, 1.7.2022

Skvěle odvedená práce, perfektní a přesná komunikace s panem Turkem.
Děkuji za pomoc při prodeji nemovitosti. Jiskra


Radim Jiskra, 1.7.2022

Děkujeme za perfektní spolupráci s panem Zdeňkem Turkem. Byli jsme velice spokojeni s jeho přístupem, rychlostí a jednáním. Vřele doporučuji.

Romana Šmejkalová, 1.7.2022

Prodávali jsme byt s pomocí pana Turka, perfektní servis, profesionální zacházení a přátelský přístup. Doporučuji.

Petr Hercík, 1.7.2022

Pri prodeji naseho bytu jsme se obratili na maklere Zdenka Turka z Realitni kancelare Soccer Reality. A byli jsme radi, ze jsme si vybrali prave jeho. Vysoce profesionalni pristup, rychle a pratelske jednani, spolehlivost, vyborna komunikace. Urcite doporucuji pana Turka vsem co budou prodavat svoji nemovitost.

Martina Tolboom, 1.7.2022

Od prvniho kontaktu, velmi ferove a pratelske jednani. Co se domluvilo ustne bylo brane jako zavazna dohoda, ze strany pana Turka. Tym okolo velmi profesionalni a vzdy s maximalnim ohledem na zakaznika a jeho spokojenost. Vrele doporucuji

Miroslav Vybíral, 1.7.2022

Byli jsme se společnosti Soccer Reality velice spokojeni. Pan Turek je člověk na kterého se dá opravdu spolehnout a vše dotáhne rychle a na 100%. Doporučuji všemi deseti!

Jana Pišťáková, 9.8.2022

Naprosto profesionální jednání od prvního telefonátu až po předání bytu. Prodej proběhl rychle, hladce a za velmi dobrou cenu. Na prezentaci bytu si dal celý tým hodně záležet a výsledný efekt byl na vysoké úrovni. Pan Turek byl vždy milý a vše srozumitelně vysvětlil. Doporučuji! 5*

Jana Reberšak, 3.9.2022

Pan Turek je absolutní profesionál, se vstřícným jednáním při řešení realitních záležitostí a se 100% jistotou, že vše proběhne tak, jak má. Skvělá spolupráce od začátku až do konce. Jeho osobní přístup ke klientovi je opravdu příkladný. Všem tuto realitní společnost vřele doporučuji.

Marie Načeradcová, 19.9.2022

Děkuji za skvělou spolupráci při pronájmu bytu, vše proběhlo rychle, bez starostí a Zdeněk Turek za mě vše vyřídil. Vřele doporučuji!

Michaela Drimlová, 21.9.2022

Naprostá spokojenost. Profesionální přístup pana Turka od začátku jednání až ke konečnému podpisu.

Jiří Valenta, 3.11.2022

S firmou pravidelně spolupracuji a jejich přístup je vždy maximálně profesionální a spolehlivý.

Mike Holeksa, 4.2.2022

Rychlá a přímá komunikace vedoucí ke zdárnému cíli. Děkuji za spolupráci a vřele doporučuji.

Martin Janoušek, 7.11.2022

Z osobní zkušenosti, doporučuji! 🏠🙏🏘

Martina Hekerová, 7.11.2022

Byli jsme velmi spokojeni s komplexně poskytnutými službami, ochotou a profesionálním přístupem se znalostmi v oboru.

Irena Homolová, 7.11.2022

S touto realitní kanceláří a především s panem Turkem byla radost spolupracovat. Prodej nemovitosti proběhl naprosto hladce a k mé spokojenosti. Po první schůzce pan Turek vše zdokumentoval, nafotil, zajistil potřebné dokumenty a připravil virtuální prohlídku. Přibližně za měsíc jsme podepisovali smlouvu s novým kupujícím. Oceňuji profesionální přístup a skvělé jednání. Díky za spolupráci.

Martin Viskup, 18.11.2022

Pěkný realitní makléř! Skvělé podmínky! Odvádí velmi profesionální práci!

Vladyslav Kondratiev, 21.11.2022

Profesionálové na svém místě. Vědí co dělají a dělají to skvěle! Mohu jen doporučit.

Jakub Hlinka, 20.12.2022

Certifikáty a školení

16.11.2022, Komunikační dovednosti v praxi

19.8.2022, Realitní trh - změny a predikce vývoje

3.2.2022, Právo a nemovitosti v realitní praxi

2.2.2022, Zákon o realitním zprostředkování

25.1.2022, Soutěže a aukce nemovitostí

31.12.2021, Velký odborný test

2.9.2021, Odborné testy

4.2.2020, Zákon o realitním zprostředkování

28.2.2019, Certifikovaný makléř

15.11.2018, Právní audit nemovitosti

23.10.2018, Oceňování nemovitého majetku

25.1.2017, Právo a nemovitosti