Realitní makléřFilip Hladiš

EXPLICIT REALITY s.r.o.
„Mým cílem je kultivovat realitní trh a být pro Vás opravdovým partnerem při prodeji Vašeho nejcennějšího majetku.“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Uherské Hradiště 2. v Zlínský kraj 7. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 13. místo celkově 2. místo v Zlínský kraj 1. místo v Uherské Hradiště

O mně

Mé jméno je Filip Hladiš a ve světě realit je mou prioritou především spokojenost jak kupujícího, tak prodávajícího. Má specializace je na prodej rodinných domů, komerčních prostor, pozemků a bytů, při kterých používám ty nejmodernější nástroje a vytvářím z nich maximální užitek pro Vaši nemovitost. Profesionalita, kvalita a empatie jsou pro mě tři hlavní pilíře, z kterých vycházím. Nenabízím Vám jen prodej nemovitosti, nabízím Vám nadstandardní služby, u kterých můžete očekávat osobitý, kvalitní, vstřícný a profesionální přístup. Máte rádi individuální přístup a chcete prodat svou nemovitost podle Vašeho gusta? Napište mi nebo zavolejte a já se postarám, abychom i Vaši nemovitost prodali za maximální cenu. Ve spolupráci se mnou najde Vaše nemovitost toho správného kupce.

Informace

Makléř
Filip Hladiš
Telefon
774110397
Soutěžní oblast
Uherské Hradiště (kraj Zlínský)
Působnost
Olomouc (kraj Olomoucký), Zlín (kraj Zlínský), Uherské Hradiště (kraj Zlínský), Brno-město (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina, slovenština
Specializace
prodej, pronájem
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Díky panu Hladišovi se mi pozemek prodal rychle, za větší částku, než jsem čekala a vše probíhalo na vysoce profesionální úrovni. Pan Hladiš je velmi ochotný, pracovitý, svědomitý a vždy mě o všech krocích průběžně a včas informoval. I během jeho dovolené byl k dispozici. Pokud bude potřeba, ráda se na něj znovu obrátím. Děkuji za Vaši práci.

Kristýna Krejčová, 1.10.2021

Super spolupráce, perfektní prezentace nemovitosti, velmi příznivá dosažená prodejní cena.

Robin Jaša, 5.10.2021

Spolehlivý, flexibilní a férový přístup, to je něco, co člověk v dnešní době velmi oceňuje. Na pana Hladiše jsme se mohli v každé fázi spolehnout a díky tomu proběhla spolupráce velmi příjemně.

Jonáš Vacek, 1.11.2021

Filip, mladý, ale velmi zkušený a profesionální realitní makléř. Jeho služby a služby společnosti Explicit Reality byly tvz. all inclusive, za což jsme velmi vděční a zároveň obdivujeme a oceňujeme rozsah poskytovaných služeb, vše zaměřeno přesně na potřeby klienta. Mimo profesionální rovinu vzniklo po dobu naší vzájemné spolupráce velmi krásné a milé přátelství. Nemohu jinak než doporučit. Pojem realitní makléř nabírá v osobě Filipa zcela jiný a unikátní rozměr, který neposkytuje žádná jiná s...

Pavla Králová, 5.11.2021
Zobrazit celý text reference

Nejvíce oceňuji naprostou profesionalitu, slušné a příjemné vystupování pana Hladiše. Skvělá realitní společnost, doporučuji.

Romana Železníková, 6.12.2021

Děkujeme za spolupráci panu Hladiši. Prodej našeho bytu proběhla bez komplikací, velká spokojenost s realitní kanceláři Explicit Reality.

Yuriy Khalus, 15.12.2021

pan Hladiš mi zprostředkoval nákup nového bytu - jeho přístup je profesionální a ačkoliv nastaly drobné problémy během nákupu, tak se je vždy aktivně snažil řešit. Komunikace a výměna informací mezi kupujícím a prodávajícím byla naprosto bez problémů-byl vždy ochotný a odpovídá obratem jak na telefony, tak na zprávy. Jeho přístup je určitě nadstandardní

Martin Pitrun, 10.1.2022

Jednání s panem Hladišem bylo velice příjemné, co slíbil to dodržel. Zároveň nám na sílu nic nevnucoval, nezamlčel nám žádné skutečnosti, vše bylo pečlivě připraveno včetně smluv. Kdykoli jsme něco potřebovali doladit byl nám k dispozici. Jedině co nemusí všem vyhovovat byla elektronická aukce bytu, ale i ta byla dopředu avizovaná.
Služby pana makléře byly na vysoké profesionální úrovni a mohu je jen doporučit.


Tereza Bednaříková, 5.2.2022

Pan Hladiš je profesionálem ve svém oboru. Reprezentativní vystupování, rychlé a efektivní řešení situací, široká orientace a přesah ve věcech spojených s prodejem nemovitostí je úžasná a přesahuje mnohé.
Děkuji a budu se těšit u dalších!


Matěj Káňa, 20.2.2022

Každý den se v pracovním i osobním životě setkáváme s různými typy lidí. Mnozí na nás působí neutrálně jiní negativně a s některými nás spolupráce prostě baví, a to je právě Filipův případ.

Filipovu práci sleduji už nějakou dobu na sociálních sítích a vždycky mě překvapí, kolik pozitivní energie a nadšení do ní vkládá. Takže jsem byl rád, že jsem se na Filipa mohl obrátit se zajištěním hledání vhodného nájemce pro náš byt v Uherském Brodě.
Ukázalo se, že ten člověk Vás prostě nezklame, profe...


Petr Hromčík, 5.3.2022
Zobrazit celý text reference

Obrátit se ohledně pronájmu našeho bytu na pana Filipa Hladiše z Explicit reality byla ta nejlepší volba.
Díky svým schopnostem, jednáním a vystupováním nám téměř obratem sehnal nájemníka.
Nutno vyzdvihnout a ocenit jeho pracovní nasazení, příjemné a profesionální jednání, kvalitu služeb a celkovou úroveň prezentace.


František Nečekal, 15.3.2022

Jsem velmi spokojen s Filipovou prací. Profesionální přístup, rychlý a perfektní servis. Doporučuji.

Lukáš Stojaspal, 5.4.2022

Filipa Hladise hodnotim velmi pozitivne. Vse probehlo tak jak bylo domluveno. Ocenuji rychle jednani. Doporucuji

Patrik Payer, 15.4.2022

Pokud máte zájem o vstřícné, profesionální, rychlé jednání bez jakýchkoli problémů a starostí, tak pan Hladiš je ten pravý. Zařídí i věci, které se zdají nemožné. S jeho službami budete nad míru spokojeni. Vřele doporučuji všem navázání spolupráce. V budoucnu se rozhodně opět na p. Hladiše obrátíme.

Markéta Totková, 27.12.2021

Hezký den,
takže touto cestou Vám chci poděkovat za zprostředkování koupi pozemku. Byla jsem mile překvapena, jak jste měl všechny informace o pozemku přehledně zpracované, komunikace s Vámi byla také velmi rychlá a vše proběhlo bez problémů. Pokud budu v budoucnu potřebovat realitního makléře, ráda se na Vás znovu obrátím. Přeji krásný den.


Lenka Mihálová, 20.10.2021

Dobrý den pane Hladiši, i já bych Vám chtěla moc poděkovat. Nejsem žádný velký pisálek, ale o této spolupráci bych Vám chtěla něco říct.

Když jsme se s manželem rozhodovali, že budeme dům pronajímat, hledala jsem někoho, kdo má ve Zlíně dobré reference a taky i nějaké kontakty.
V tu dobu jsme chtěli synovi pronajmout byt blízko centra. Zrovna v den, kdy jsme se na inzeráty dívali, objevila se nabídka pana Stříbného. Další den byl byt náš - prostě osud nebo náhoda? Nevím, ale na tady na ty ch...


Eva Majcová, 9.11.2021
Zobrazit celý text reference

Děkujeme Vám za profesionální a férové jednání. Naše požadavky měli vždy rychlou a jasnou odezvu. Slova pana Hladiše: “Všechno se dá řešit.”, nejsou jen prázdná slova. Vždy to byla pravda. Ať se Vám dále skvěle daří.

manželé Koželovi, 23.11.2021

Děkuji za profesionální a spolehlivý přístup. Díky panu Hladišovi jsem nemusela nic řešit a koupě domu proběhla bez komplikací a velmi rychle. Ještě jednou moc děkuji.

Jana Dobešová, 6.1.2022

Potřebovala jsem prodat byt, ale měla jsem obavu a odrazovalo mě vyklizení bytu, sklepu a všeho okolo toho. Kamarádka mi doporučila p. Hladiše z Explicit Reality. Tuto realitní kancelář všem vřele doporučuji, obzvlášť p. makléře Hladiše. Všechny mé obavy se rozplynuly. Od začátku do konce jsem byla velice spokojená. Líbilo se mi, že jsem se nemusela o nic starat. Jenom jsem předala klíče od bytu. Myslela jsem, že o byt nebude velký zájem, protože není v dobrém stavu, ale vzhledem k perfektní pre...

Jitka Knapová, 2.3.2022
Zobrazit celý text reference

Touto cestou bychom chtěli poděkovat panu Hladiši za zprostředkování koupi domu. Od začátku se nám dostávalo všech informací a odpovědí na naše dotazy. Veškeré náležitosti i vzniklé problémy spojené s koupí byly ihned řešeny. Děkujeme za milý a ochotný přístup při naší spolupráci.

Jindřich Večeřa, 5.5.2022

Práce s Filipem byla od prvopočátku na vysoké profesionální úrovni a zároveň na úžasné lidské rovině. Filip je člověk, který je tu pro vás! Nic není problém, vše je uděláno včas a velmi profesionálně. Filip s vámi komunikuje v nejkratším možném čase a vše je na rovinu! Papírová i elektronická propagace na vysoké úrovni, plus jemný vkusný smysl pro humor je jen třešnička na dortu. Pokud ještě někdy budu mít příležitost obchodování s nemovitostmi, Filip je můj typ číslo jedna!

Blanka Polášková, 6.5.2022

Velice děkuji panu Hladišovi za zprostředkování koupě nemovitosti, kterou jsem velmi dlouho hledala a on ji pro mě dokázal najít během několika dní. Oceňuji velmi profesionální a přesto férově lidský způsob jednání. Jsem přesvědčena, že zde naše spolupráce teprve začíná.

Darina Hloušková, 15.6.2022

Děkuji za odvedenou práci s prodejem bytu, můžu doporučit profesionální přístup a poctivý zájem pana Hladiše o věc.

Irma Valová, 26.6.2022

Chtěli bychom moc poděkovat panu Hladiši za zprostředkování prodeje našeho bytu. Od začátku jednal velmi profesionálně, vše měl pečlivě a přehledné připravené, a byl nám k dispozici i nad rámec své práce. Komunikace byla po celou dobu perfektní. Vzhledem k jeho skvělé prezentaci se podařilo pro náš byt najít hned několik zájemců a aukce předčila naše očekávání. Na pana Hladiše jsme se po celou dobu mohli spolehnout. A pokud budeme v budoucnu v této oblasti někoho znovu potřebovat, je Filip jasno...

Jana Krajči, 27.6.2022
Zobrazit celý text reference

Od prvního setkání s panem Filipem Hladišem bylo poznat, že se jedná o opravdového profesionála, který reprezentuje zcela novou generaci realitních makléřů. To platí i o Explicit reality. Moderní forma marketingu a aukce jsou jednoznačně výhodné pro prodávající.

Přestože náš obchodní případ nebyl úplně bezproblémový a došlo i na vyhrocenější situace s kupujícími, Filip se tehdy ukázal jako opravdový mistr diplomacie, kdy s naprostým klidem a zralostí dokázal situaci vyřešit ke vzájemné spokoj...


Manželé Černí, 20.7.2022
Zobrazit celý text reference

Pana Filipa Hladiše jako realitního makléře mi doporučila sestra a hned při prvním setkání jsem věděla, že je to člověk na správném místě.
Touto oficiální cestou mu ještě jednou mockrát děkuji !!!
To co se nepodařilo jiným, dokázal Filip za 2 dny, i částka o hodně vyšší !!! Jeho přístup byl od začátku velmi profesionální a zároveň lidský, prezentace na špičkové úrovni.
Filip má také nezaměnitelný a velmi vkusný humor, umí perfektně komunikovat, je ochotný, poradí a zařídí i nemožné v možné.
...


Valérie Dietrichová, 30.8.2022
Zobrazit celý text reference

Naprostá spokojenost, korektní jednání, ochota, skvělá komunikace.

Minhchi Nguyen, 3.10.2022

S Filipem jsme dlouholetí kamarádi a tak když se naskytla možnost přes něj jít bydlet, neváhali jsme.
Profesionální přístup, rychlá a skvěla komunikace, do 2 týdnů jsme bydleli.

Doporučuju, a ještě jednou Děkuju. :)


Michal Čaňo, 10.11.2022

S panem Hladišem výborná a profesionální spolupráce na vysoké úrovni. Tímto bych mu chtěl ještě jednou poděkovat a všem doporučuji.

Zdeněk Bača, 6.1.2023

Vřele doporučuji, spolupráce s panem Hladišem byla skvělá, je to profesionál, který ví co je potřeba. Vše proběhlo rychle a bezproblémově. Ve spolupráci s ním budu nadále pokračovat.

Petra Bartošková, 9.1.2023

Milý pane Hladiši.
Prodej našeho domu byla opravdu výzva. A Vy jste se jí zhostil naprosto skvěle. Celá prezentace byla špičková a opravdu profesionální.
A přístup byl navíc velice příjemný a lidský. I přesto, že jsme měli spoustu požadavků a hodně jsme na Vás tlačili, tak jste s námi měl úžasnou trpělivost.
Ráda bych Vám za celou moji rodinu poděkovala. Určitě Vás doporučím všem, kteří budou řešit reality. A pokud i my budeme něco potřebovat, tak s jistotou vím, kam se obrátit!
Doufám, že n...


Ivana Holubová, 10.1.2023
Zobrazit celý text reference

Chtěli bychom touto cestou poděkovat panu Filipu Hladišovi, na kterého jsme se obrátili ohledně pronájmu bytu. Díky jeho pracovnímu nasazení , profesionalitě a kontaktům se byt pronajal během velmi krátké doby.

Filip není jenom profesionál v oblasti realit ,nákupu, prodeje a pronájmu, ale je také výborný kamarád, který je ochoten kdykoliv s čímkoli pomoci.

Pokud budete potřebovat v oblasti realit nějakou radu nebo službu určitě se na něho můžete 100% spolehnout.


Eva Sahajová, 10.1.2023

Jsem maximálně spokojená se servisem kolem koupě nemovitosti, nemusela jsem udělat vůbec nic, kromě podpisu smlouvy, což je pro mě velmi důležité. Cením si také úžasného lidského přístupu, který už dnes najdu málokde. Mohu jen doporučit. Děkuji velmi pěkně.

Katarína Hrabovská, 12.1.2023

Profesionální přístup, příjemné vystupování. Naprostá spokojenost

Jiří Tvrdoň, 12.1.2023

Profesionální přístup a lidské jednání se zákazníkem. Určitě doporučuji pokud máte zájem o nějakou nemovitost. Děkujeme p. Hladiš za sjednání pěkného bytu v dobré lokalitě.

Martin Kolář, 12.1.2023

Velká spokojenost

Petra Zámorská, 12.1.2023

Výborná a rychlá komunikace. Jednání na profesionální úrovni.

Martin Smetana, 27.1.2023

S panem Hladišem se znám osobně a vím že je to super člověk, ale co se týče práce v oboru tak to je naprostá jednička. Přístup ,ochota , profesionalita je na te nejvyšší úrovni. Pracuje snad 24hodin denně. Jestli sem napsal ,nebo zavolal ráno, odpoledne ,večer neustále na příjmu. A rychlost jakou byla vyřízená smlouva k podpisu byla až neuvěřitelná. Děkuji za tyhle lidi jako je Filip, kteří svou práci dělají naprosto skvěle.

Petr Škařupa, 1.2.2023

Filipa známe již delší dobu, a když nám padl do oka domek v naší rodné vesnici, tak jsme byli velice nadšeni, že právě Filip zprostředkovává jeho prodej. Spolupráce s ním byla radost sama. Jeho ochota vždy pomoct nám spoustu věcí usnadnila. Musíme také vyzdvihnout jeho vždy profesionální přístup, díky kterému koupě domu proběhla rychle a hladce. Jde vidět, že se v této roli našel, a proto dělá vše s nadšením. Jen tak dál! Vřele doporučujeme a ještě jednou moc děkujeme.

manželé Straňákovi, 19.2.2023

Spolupráce s Filipem byla skvělá. Od samého oslovení s žádostí o prodej mého bytu až po předání novému majiteli byl jeho přístup více než profesionální a přitom nechyběla lidskost a jednání, které se v dnešní době velmi těžko vidí.
Filipa můžu všem jen DOPORUČIT.
Olga Dietrichová


Olga Dietrichová, 28.2.2023

Příjemné a profesionální jednání. Rychlá domluva. Byli jsme velmi spokojeni.

Denisa Gabrhelová, 3.3.2023

Vystupování a profesionalita pana Filipa Hladiše byla příjemná, komunikativní. Za mě, jako za klienta, můžu jen pana Filipa Hladiše doporučit, rychlé jednání a velmi příjemné vystupování.

Helena Holásková, 15.3.2023

Perfektní komunikace, zkušenost výborná, práce na 100%, zveřejnění propagace nemovitosti vše na jedničku. Mohu jen doporučit.

Alena Kotačková, 16.3.2023

Velké poděkování panu Filipu Hladiši, realitnímu makléři, při prodeji bytu. Po oslovení a zastoupení, prodeje bytu panem Hladišem, byla spolupráce na vynikající profesionální úrovni, lidském jednání, kdykoliv cokoliv jsem potřebovala vědět, rychlá okamžitá odpověď a reakce, informovanost. Velmi vstřícný, svědomitý, upřímný, milý, kdybych mohla dát hvězdiček, tak ne pět, ale daleko víc. Moc si vážím jeho práce, jak říkám člověk na správném místě, který Vám rád pomůže a poradí. Nic není problém. D...

Milada Bendová, 16.3.2023
Zobrazit celý text reference

Chtěl bych tímto moc poděkovat panu Hladiši za profesionální a lidský přístup při zprostředkování koupě nemovitosti. S manželkou oceňujeme seriózní jednání a ochotu s čímkoliv pomoct či poradit. Pana Hladiše a realitní kancelář mohu jen doporučit. Děkujeme a přejeme mnoho spokojených klientů.

Lukáš Jasenský, 11.4.2023

Spolupráce s panem Hladišem předčila moje očekávání. Vždy byl profesionální, informovaný a ochotný najít řešení. Myslím, že on a servis jeho kanceláře nese významný podíl na hladké průběhu nákupu nemovitosti. Velmi si cením jeho expertnosti a kvality potřebbých dokumentů, které pro mne byly jasným signálem seriózního a důvěryhodného obchodního jednání. Rozhodně bych jeho služeb v budoucnu bez váhání využila.

Gabriela Juriga, 6.5.2023

Náš baráček se nám nedařilo prodat půl roku určitě a tak jsme zkusili oslovit pana Hladiše. Jeho práce je odvedená profesionálně, skvěle a rychle. Vždycky byl na příjmu, když jsme potřebovali s čímkoliv poradit. Takže za nás můžeme komukoliv doporučit. Co jsme očekávali to nám pan Hladiš splnil. Mockrát děkujeme. Buriánkovi

manželé Buriánkovi, 27.5.2023

Dobrý den,
chtěl bych poděkovat za zprostředkování nájmu (ze strany nájemce) pro mě a moji rodinu. Pan Filip Hladiš je vstřícný a příjemný člověk, nedorozumění vzniklé z mé strany vyjednal s majitelem bytu v náš prospěch. Pan Hladiš na místě vždy včas a vždy byl na telefonu 100% k dispozici. Jetě jednou, DĚKUJEME!!!


Tomáš Baďura, 13.6.2023

Pan Hladiš je opravdový profesionál. Nezaskočí ho žádná překážka. S úsměvem nás uměl podpořit a nalézt cestu, jak bychom si mohli splnit tužbu o vlastním domě. Spolupráce je s ním vstřícná a na úrovni, proto ji vřele doporučujeme!

Jana Bradnová, 20.6.2023

Profesionální přístup, příjemné vystupování spolupráce na vysoké úrovni.Pan Hladiš má moje sympatie i za lidský přístup a vždy příjemné jednání. Mohu jen doporučit využítí jeho služeb a trpělivosti,kdy klidným způsobem zvládne co je potřeba. Děkuji za vše jsem naprosto spokojená.Přeji vám do budoucna mnoho spokojených klientů.

S pozdravem Hana Zrníková


Hana Zrníková, 25.6.2023

Děkujeme za pomoc s prodejem našeho domu, přístup byl velmi profesionální.

manželé Krajči, 1.7.2023

Děkujeme panu Hladišovi za profesionální přístup. Spolupráce byla skvělá, rychlá, mohu vřele doporučit služby tohoto skvělého makléře.

manželé Páralovi, 4.7.2023

Když jsme se rozhodli prodat byt, bylo nám od první chvíle jasné, že se chceme svěřit do rukou Filipovi. Jednak se známe a vím, že je to člověk se srdcem na pravém místě, ale také všudypřítomné recenze, nepřehlédnutelné pracovní výsledky a úspěchy v soutěžích jako je Realiťák roku hovořily jasně. Od první chvíle z něj sálala přátelská profesionalita stejně jako lidskost, ochota udělat pro nás doslova cokoliv i vstřícnost vyřizovat naše dotazy ve dne v noci. Celá spolupráce byla radostí a pozorno...

manželé Řezníčkovi, 6.7.2023
Zobrazit celý text reference

Perfektní spolupráce, rychlá a příjemná komunikace, Filip je velice ochotný, spolehlivý a má velký rozhled. Pokud budeme ještě někdy potřebovat služby realitního makléře, volba bude jasná. Doporučujeme na 150%!

manželé Pařízkovi, 9.7.2023

Moc děkujeme panu Hladišovi za pomoc při prodeji našeho bytu a zároveň koupi domečku, který byl našim snem. Všechno co pro nás dělal vždy byl ochotný nám zvednout telefon a pomoct nám. Hold pro některé lidi to není jen práce ale poslání. Snaha nejen prodat ale hlavně kompletní služby a pomoc. Ještě jednou děkujeme za všechno.

manželé Hejtmánkovi, 27.7.2023

Filipa jsme se rozhodli oslovit s prodejem našeho bytu a bylo to naše nejlepší rozhodnutí. Velmi milý, vstřícný, profesionální přístup. I když se jednalo o složitější záležitost vždy si uměl poradit a stojí za nim tým odborníků, kteří společně najdou řešení.
Vše vyřešil od začátku do konce za nás, o všem nás vždy informoval a to všechno v klidu a pohodě.
Skvělá práce. Filip je realiťák na svém místě a jde vidět, že ho práce baví.
Moc děkujeme za spolupráci a všem můžeme jen doporučit.
Varaďo...


manželé Varaďovi, 2.8.2023
Zobrazit celý text reference

S p.Hladišem byla příjemná spolupráce. Milý, vstřícný, vždy poradil .Své práci rozumí a dělá jí se stoprocentním nasazením.
Vřele doporučuji.
Jako bonus jsem obdržela krásnou kytici.


Pavlína Dítětová, 4.10.2023

Velmi oceňuji profesionální přístup pana Hladiše. Ochotně vysvětlil a odpověděl na všechny dotazy, které jsme měli. Mohu jen doporučit!

Ivona Craenhals, 6.10.2023

S Filipem byla skvělá spolupráce! Nejenže zajistil veškerý právní servis a vklady do KN při prodeji našeho RD, ale se svým týmem právníků v krátké době dořešili i majetkové vypořádání SJM u soudu, (které naši advokáti nebyli schopni vyřešit 3roky).
Filipovi realitní služby a jeho zkušenosti mohu jen doporučit a v případě potřeby v budoucnu jeho služby opět rád využiji.
Robert Dítě


Robert Dítě, 6.10.2023

Pana Hladiše můžeme doporučit všemi deseti, profesionál v oboru. Neporovnatelně jinde než ostatní realitní kanceláře, které jsem měl možnost poznat při hledání pozemku. Zastupoval nás v komunikaci s protistranou prodávajícího , což pro nás bylo velmi příjemné a mi se prakticky nemuseli o nic starat a dostali jsem až finální informace a možnosti jak postupovat při koupi. Děkujeme a přejeme mnoho dalších spokojených klientů .

Tomáš Koníček, 7.10.2023

S prací pana Filipa Hladiše jsme byli maximálně spokojeni. Je to profesionál na svém místě. Pomohl nám vyřídit věci, které ani nemusel řešit a přesto pomohl. Základ úspěchu je umění slušně jednat s lidmi a tuto vlastnost pan Hladiš má. Vřele doporučujeme, děkujeme.

manželé Procházkovi, 16.11.2023

Velká spokojenost a poděkování při zprostředkování pronájmu bytu. Ochota, vstřícnost a profesionalita. Doporučuji.

Jitka Ulčíková, 21.11.2023

Pan Hladis je nejlepsi realitni makler, s kterym jsem dosud resila nemovitosti. Spoluprace a komunikace je rychla, ferova, transparentni a prijemna. Vrele doporucuju!

Kateřina Škubalová, 23.11.2023

Pan Hladiš nám pomohl uskutečnit prodej bytu a koupi domu se kterým na nás čekal i když ho mohl dávno prodat. Kdykoli bylo třeba, zvednul mobil a vyšel vstříc..... Dokonce i na dovolené. Je vidět, že je pro svou práci zapálen a zároveň do ní promítá, že je dobrý člověk. Jsem rád, že jsme narazili právě na něj a protože nám to vyřešilo spoustu problémů, zlepšilo kvalitu života a změnil mi pohled na tuto profesi, tak mi bude ctí ho alespoň takto podpořit. Děkujeme.

Dominik Hejtmánek, 30.11.2023

Perfektní spolupráce nad rámec svých pracovních povinností, příjemné vystupování.

Hůskovi


Jitka Hůsková, 4.12.2023

Pan Hladis je clovek na spravnem miste,je na nej spolehnuti,Byl vzdy ochotny i kdyz mu zavolate mimo pracovni dobu
Moc dekujeme za spolupraci.
Muzeme jen doporucit


Josef Štěpančík, 2.1.2024

Skvělý přístup pana Hladiše, profesionální fotografie a virtuální prohlídka domu. Svěřili jsme prodej RD právě jemu a byli jsme nadmíru spokojení.

Evžen Pašnikovič, 29.1.2024

Chtěl bych moc poděkovat panu Hladišovi za skvělou práci ,byli jsme moc spokojeni jak s komunikací tqk i z rychlým jednáním i vyřízením.
Aleš a Jitka Kovaříkovi


manželé Kovaříkovi, 8.3.2024

Profesionální a vstřícný přístup, ochoten pomoci a poradit v každou denní i večerní hodinu. Nemusela jsem se o nic starat, vše bylo zařízeno, všechny dokumenty i vklady do katastru, včetně přepsání energii. S prací pana Hladiše jsem nad míru spokojena a můžu jen doporučit.

Miroslava Hurtíková, 20.3.2024

Super profesionální a hlavně velmi rychlí přístup pana makléře Hladiše mi pomohl najít, zprostředkovat a vše vyřídit ohledně nového pronájmu za pouhý jeden týden.
Děkuji 🙂


Martin Rebroš, 28.3.2024

Pan Hladiš mi pomáhal s koupí bytu v Uherském Brodě, vše proběhlo naprosto pohodově a profesionálně a pana Hladiše mohu rozhodně doporučit.

Jiří Zábranský, 22.4.2024

Certifikáty a školení

29.2.2024, Odborný test 2024

2.2.2024, Realiťák roku 2023 pro ČR - 7. místo

2.2.2024, Realiťák roku 2023 pro okres Uherské Hradiště - 1. místo

2.2.2024, Realitní kancelář 2023 pro okres Uherské Hradiště - 1. místo

9.10.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

9.3.2023, Realiťák roku - odborný test

1.1.2023, Realiťák roku 2022, 1. místo - Zlínský kraj

1.8.2022, Komunikační dovednosti

26.4.2022, Realiťák roku - odborný test

6.8.2021, Osvědčení o získání profesní kvalifikace

5.6.2021, Certifikát pojištění odpovědnosti za újmu

3.6.2021, Certifikovaný makléř