Realitní makléřLucie Davídková

Lucky Rentals CZ s.r.o.
„Malý je ten, kdo zná jen malý cíl.“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Praha 10 1. v Hlavní město Praha 2. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 24. místo celkově 2. místo v Hlavní město Praha 1. místo v Praha 10

O mně

Ve světě realit se pohybuji aktivně již od roku 2005. Zažila jsem mnoho životních příběhů a lidských osudů. Moje práce mě i po letech stále baví a naplňuje. Všem svým klientům se snažím naslouchat, pochopit jejich životní příběh či situaci a dle toho nastavit maximální profesionální přístup k dané realitní transakci. Lidský přístup považuji mnohdy za jeden z nejdůležitějších faktorů při prodeji či pronájmu nemovitosti. Velmi si vážím důvěry svých klientů, a to nejenom po dobu trvání obchodního případu, ale i nadále, po jeho skončení. Zvláště pak mne těší, když je moje úsilí a odvedená práce oceněna tím nejlepším způsobem, a to doporučením mých služeb známým, přátelům, kolegům či rodinám mých klientů. Vizitkou mé práce nejsou líbivá slova, ale spokojení klienti a jejich nové domovy. Profesionalita, vysoká kvalita služeb a lidský přístup - to jsou faktory, které mě nejvíce vystihují.

Informace

Makléř
Ing. Lucie Davídková , MBA
Telefon
+420724330926
Soutěžní oblast
Praha 10
Působnost
Praha 10, Praha 4, Hradec Králové (kraj Královéhradecký), Praha 9
Jako makléř působím od roku
2005
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština, francouzština, slovenština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, nájemní domy / činžáky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

S Lucky Rentals jsem se setkal na více nemovitostech a vždy byli profesionální. Od potřebného nasazení hned na začátku, až po řešení problémů, které se v rámci prodeje nemovitosti vyskytly. Určitě mohu doporučit. Je vidět, že je to realitní kancelář na svém místě.

Ivo Prax, 10.1.2022

Velmi profesionální přístup, vše zařízeno bez jakýchkoliv problémů, velmi rychlé vyřízení smluv a vypořádání celého obchodu k naší spokojenosti. Za mě nejlepší profíci. Mohu jen doporučit.

Denisa Rohovská, 12.8.2022

Děkuji Lucii a Lukášovi za profesionální poradenství, které mi poskytli při koupi mé nemovitosti. Díky jejich pomoci šlo všechno hladce. Velmi mi pomohli.

Ing. Tomáš Zezula, 15.9.2022

S touto realitní společností jsem byl nadmíru spokojen .... Setkali jsme se párkrát ohledně pronájmu bytů a vždy jsem byl ohromen jejich profesionálním přístupem ke klientovi po všech stránkách, o nic jsem se nemusel starat, vše, ale úplně vše za mě vyřídili, zařídili, udělali...Tuto realitní kancelář vřele doporučuji!!! Menší, ale o to lepší přístup...JK

Jan Kantůrek, 15.9.2022

***** (5/5 - Google recenze)

Ing. Jan Pupík, 15.9.2022

S paní Davídkovou a celým týmem Lucky Rentals mám jen skvělé zkušenosti. Perfektní domluva, vstřícné jednání a spolehlivost.
Mohu jen doporučit!


Jakub Kochman, 17.9.2022

Dlouhodobě spolupracuji s realitkou Lucky Rentals CZ, a můžu vřele doporučit.

Bianka Matušeková, 21.9.2022

Perfektní spolupráce po všech stránkách - konkrétně s paní Ing. Davídkovou, MBA z kanceláře Lucky Rentals CZ. Byly dodrženy všechny dohodnuté termíny a požadavky. Vysoce profesionální jednání a špičková prezentace nabízené nemovitosti. Vysoká úroveň komunikace, flexibilita a rychlost služeb.

Lucie Potůčková, 21.9.2022

Pronajali jsme náš byt v Praze díky Lucky Rentals a jsme maximálně spokojeni. Paní Davídková nám poskytla veškeré informace a servis, provedla screening zájemců a byla nám schopná najít výborné nájemníky ve velice krátkém čase. Z naší strany bylo potřeba v podstatě jen komunikovat, vše ostatní bylo zajištěno. Plně doporučujeme!

Ondřej Šilhavý, 25.9.2022

Naše společnost v minulém a letošním roce využila služeb realitní kanceláře LuckyRentals.cz. Jejím prostřednictvím jsme nabízeli a následně i prodali 29 nemovitosti, které naše firma stavěla jako vlastní developerský projekt.
Paní Davídková nám ukázala, že s lidským přístupem, obrovskou empatií a nezbytnou profesionalitou se dá opravdu udělat hodně a úspěch je zaručen.
Vysoce profesionálně prezentovala nemovitosti na webu – nafocení, 3D prohlídka, popis nemovitosti. Dělala prohlídky domů s pot...


Vilém Tejnický - BEXTE Development s.r.o., 27.9.2022
Zobrazit celý text reference

Lucky Rentals CZ - jestli tuto společnost můžu doporučit? NO TO KAŽDOPÁNĚ.
S Lucií a Lukášem jsem se potkal na obou stranách obchodu. Jako kupující tak i jako prodávající. Vždy nadstandardní a profesionální přístup. Děkuji.


Lubomír Novotný, 28.9.2022

Děkuji Lucii za pomoc s pronájmem nemovitosti. Dále oceňuji perfetkní a hlavně expresní poradenství v oblasti realitního trhu při nákupu nemovitosti.

Mateja Segi, 22.10.2022

Služeb Lucky Rentals, konkrétně paní Davídkové jsem využil již opakovaně. Vždy naprosto profesionální přístup s komplexním servisem. Od přípravy inzerce, fotografa, komunikace s klienty, prohlídek bytu, právního servisu, předání bytu atd. Svým proaktivním přístupem a excelentním vystupováním dokáže uzavřít nájemní smlouvu do pár dní max. týdnů, což je velká přidána hodnota, protože tím neobtěžujete končící nájemníky prohlídkami a zároveň nemáte “hluchá místa” a nepřicházíte o nájem. Vždy od ní d...

ing. David Voženílek, 21.11.2022
Zobrazit celý text reference

Naprostá spokojenost. Byt pronajatý během pár dní, ze strany realitky perfektní, precizní servis. S touto realitní kanceláří spolupracuji už dlouho a nemám absolutně co vytknout. Velice individuální přístup. Vřele doporučuji.

Eva Hanzlíková, 24.11.2022

Lepší realitní kancelář nenajdete. Jsem nadšená z přístupu a celkově všech poskytovaných služeb. Jmenovitě paní Davídková, absolutní profesionálka ve svém oboru. Několikrát jsme v rámci rodiny tuto real. kancelář oslovili a vždy jsme se rozloučili spokojení a s úsměvem na tváři. Děkuji a doporučuji. Eva Hromádkova-Brabcová

Eva Hromádková, 27.3.2023

Paní Lucie Davídková se mi postarala o prodej bytu 2KK v Praze -Stodůlky. I když jsem v minulosti jednala s různými RK, musím konstatovat, že jsem se ještě v této oblasti nesetkala s tak vysokou úrovní profesního jednání, ochotou a vstřícnosti vše uskutečnit tak, aby byla spokojenost na všech stranách zúčastněných.
Mohu všem, co mají zájem nemovitost prodat, koupit či pronajmout s čistým svědomím její služby doporučit.
Ještě jednou Vám paní Davídková děkuji.
S úctou Jana Válková


Jana Válková, 28.3.2023

Mercedes mezi realitkama! Profesionalita, servis, úroveň a kvalita komunikace Lucky Rentals je neskutečná. Spolupracovala jsem s nimi již 3x, pokaždé s jiným členem týmu. Všichni absolutní profíci, co poradí se vším, co je potřeba a perfektně vše ošetří a zařídí. Jestli pronajímáte, můžete se spolehnout, že vyberou slušné a fajn nájemce. A hlavně, jsou tu pro vás ochotně i po podpisu smluv a v případě potřeby jejich úprav, dodatků, atd. Doporučuji všema deseti.

Pavlína Šelbická, 16.5.2023

Děkujeme za super servis paní Lucii Davídkové, který vedl k našemu vysněnému bydlení na okraji lesů. 😀✌️

Peter Babjarčík, 6.7.2023

Realitní kancelář Lucky Rentals CZ a zejména paní Davídková – no to je profesionální „All inclusive“ absolutně ve všem! A jako bonus trpělivost, empatie, vstřícnost a velmi, ale opravdu velmi milé jednání. Za tohle všechno jsem opravdu vděčná. Nemuseli jsme se o nic starat, prohlídky, papírování kolem smluv, katastru, úschovy, předání nemovitosti – naprostá spolehlivost.
Samozřejmě můj dík patří i celému týmu kanceláře Lucky Rentals CZ. Tuto realitní kancelář vřele doporučuji !!!


Janka Zápotocká, 15.8.2023

S paní Davídkovou a týmem LUCKY RENTALS jsem spolupracoval již několikrát- vždy skvělý a lidský přístup + profesionální jednání a řešení problémů. Mohu všem jen doporučit !

Vladimír Fait


Vladimír Fait, 29.8.2023

Musím poděkovat a vyjádřit max spokojenost při hledání a pronájmu bytu, který na starosti měla makléřka paní Davídková. Servis byl dokonalý včetně smlouvy a všech dokladů, které jsem potřeboval při vyřizování věci na Úřadech (prodloužení pobytu a taky Příspěvek na bydlení ).Vstřícnost, ochota, milý přístup.....skvělý a děkuji.

Dragoslav Zigic, 5.10.2023

Měla jsem tu čest pracovat s Lucií jako naší realitní makléřkou a nedokážu vyjádřit, jak úžasná to byla naše zkušenost. Výjimečná služba Lucie přesahuje tradiční roli agentky. Nejen, že nám pomohla najít úžasnou nemovitost, ale také nám poskytla cennou pomoc v různých aspektech našeho stěhování.

Luciino odhodlání zajistit náš hladký přechod bylo zřejmé od začátku. Doporučila spolehlivé čističe, pomohla nám spojit se s místními lékaři a udělala si čas, aby nás seznámila s oblastí. Její obětavo...


Monika Govender Morávková, 11.10.2023
Zobrazit celý text reference

RK Lucky Rentals využívá naše rodina opakovaně již pár let na pronájem nemovitostí. Na základě doporučení jsme oslovili paní Lucii Davídkovou, která je velmi profesionální, velice milá a sympatická a má skvělý klientský přístup i k potenciálním nájemníkům. Celý proces pronájmu nemovitosti probíhal od A do Z k naší naprosté spokojenosti.
Finalizaci inzerátu (vč. zajištění 3D prohlídky) připravila během pár dní a poté co jsme si vyjasnili naše požadavky, vybírala vhodné zájemce. Vždy jsme dostali...


Dagmar a Petr Brabcovi, 22.10.2023
Zobrazit celý text reference

Na této rodinné realitní kanceláři vás okouzlí především jejich profesionální a velmi přátelský přístup. Vždy vám se vším poradí a je o vás nejlépe postaráno.
Výborná komunikace, bezproblémová spolupráce! Vřele doporučuji všem.


Havlíčková Iveta, 31.10.2023

Díky RK Lucky Rentals jsem si splnila sen o novém bydlení v podstatě bez starostí, což jsem si jen stěží dokázala představit. Hledala jsem bydlení bezmála 2 roky, potkala nespočet makléřů/-ek, a Lucie Davídková byla jednoznačně jednou z nejlepších - měla jsem opravdu štěstí, že prodávala právě "mou" nemovitost. Vážím si zejména lidského přístupu, moc milé komunikace, pro-aktivity, a profesionality absolutně ve všech směrech, včetně právního poradenství, a podpory nad rámec standardní pracovní ...

Eva Pilařová, 28.11.2023
Zobrazit celý text reference

RK Lucky Rentals jsme v roce 2020 svěřili pronájem naši multifunkční budovy v Průhonicich, Praha Západ ve které se nachází 25 jednotek. Obsazenost budovy je 100 procentní za celou dobu spolupráce s touto RK. Paní Lucie Davidková i celý její tým je organizaci Par excellance s naprosto profesionálním přistupem pri zabezpečování nových klientů i komunikaci se stávajícími klienty.

Spolupráci s touto organizací doporučujeme všem majitelům nemovitosti, kterým záleží na optimálním využití jejich inv...


Ing. Jan Koutesh, 13.12.2023
Zobrazit celý text reference

Dobrý den. Rád bych provedl recenzi na společnost Lucie Davídkové Lucky Rentals s.r.o. Předmětem byl prodej nemovitosti, respektive rodinného domku ve Smilovicích. Vzdálenost od Prahy byla téměř 40 km což komplikuje prohlídky s jednotlivými potencionálními kupci. Další komplikace byla, že z určité části byl dům na hypotéku a aby toho nebylo málo tak rekonstrukce domu nebyla dodělaná na 100% a bylo potřeba najít klienta, který chápe stav celého domu a s dalšími věcmi si poradí. Přístup paní Davíd...

Jiří Vlk, 30.12.2023
Zobrazit celý text reference

Děkuji za pomoc s prodejem i koupí bytu. Úžasný lidský přístup, pomoc se vším na co jsem se zeptala. Konečně někdo, kdo chce pomoct, poradit a nejde mu jen o provizi.

Děkuji.

Iva Klofandová


Iva Klofandová, 5.1.2024

Certifikáty a školení

9.4.2024, Online odborný test

5.2.2024, Realiťák roku - celkové pořadí, umístění v soutěži za rok 2023

5.2.2024, Realiťák roku 2023 1. místo za kraj - hlavní město Praha za rok 2023

5.2.2024, Realiťák roku - 1. místo okres Praha 10

5.2.2024, top 30 semifinalisté

1.1.2024, Coping strategies in difficult times

30.12.2023, 43 Ideas for Startinf a Side Business

30.12.2023, What is a Generative AI

27.12.2023, Real Estate - Developing a growth mindset

27.12.2023, Sales Trends

20.12.2023, Sales Customer Success

19.12.2023, Sales Closing Strategies

16.12.2023, How to plan Your website

13.12.2023, Celoroční vzdělávání - Realiťák roku Klub 2023

12.12.2023, Strategic Thinking

12.12.2023, Realitní workshop - Staň se realitní hvězdou

30.11.2023, Business Process Improvement

29.11.2023, Building a Product Strategy

28.11.2023, Transformational Leadership

28.11.2023, How To Find Sales Leads

25.11.2023, Creating a Business Plan

25.11.2023, Mastering Self Motivation

25.11.2023, Eight Ways You Block Your Success

22.11.2023, Developing a Competitive Strategy

17.11.2023, Realitní dovednosti 2023

22.10.2023, Emotional Intelligence

12.10.2023, Technické zhodnocení nemovitostí

30.9.2023, Podílové Nemovitosti

30.9.2023, Leading and Motivating People with different personalities

29.9.2023, The Six Skills of Proactive Proffesionals

29.9.2023, Business Analytics - Marketing Data

27.9.2023, Advanced Negotiation Skills

10.9.2023, Kurz od CEO Mauricio Umansky - leadership, content strategy skills

1.8.2023, Základy SEO

1.7.2023, Využití AI při tvorbě obsahu

16.6.2023, Recenziště - Bezpečný nákup

16.6.2023, Recenziště – Hodnocení

1.6.2023, Copywriting

26.5.2023, three pillars of effectice communication

14.5.2023, Realiťák roku Jaro Fest 2023

29.4.2023, How to Sell on Value, Not Price

23.3.2023, Realiťák roku 2023 - online-odborný test

4.3.2023, B2B Sales Strategy - How to Effectively Engage Executives

7.2.2023, 1. místo Praha 10

6.2.2023, Strategic Thinking

6.2.2023, Leadership Styles and Models

6.2.2023, TOP 30

6.2.2023, 4. místo v celkovém pořadí v ČR

6.2.2023, 2. místo v Praze

31.1.2023, Realitka Roku 2022 - Praha 10

30.12.2022, Top 10 Rules for Highly Effective Leadership

28.12.2022, How to be more strategic in six steps

28.12.2022, Leadership Foundations

28.12.2022, Economics for Everyone: Understanding and Recession

27.12.2022, How to manage Your Attention and Priorities

27.12.2022, Time Managament Tips

26.12.2022, Conducting a SWOT Analysis

21.12.2022, Strategic Partnership

21.12.2022, Leadership - Leading as a highly senstive person

20.12.2022, Part-Time Real Estate Investing

19.12.2022, Virtual Investing in Real Estate

16.12.2022, Real Estate Negotiating with Sellers

16.12.2022, Project Management Skills for Leaders

14.12.2022, Creating Your personal brand

4.12.2022, Economics for Everyone: Housing Market in Crisis

2.12.2022, How to analyze a wholesale deal in Real Estate

29.11.2022, Rental Properties

27.11.2022, Social Media Marketing - Real Estate

26.11.2022, Analyzing a Real Estate Deal

26.11.2022, Real Estate Contracts

1.8.2022, Prověření rizikovosti osob

5.7.2022, Realiťák-roku-2022-online-odborný-test