Realitní makléřRadim Iliev

M&M reality Domažlice
„Raději méně zakázek najednou, ale za to maximální péče o klienta!“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Domažlice 13. v Plzeňský kraj 181. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 140. místo celkově 11. místo v Plzeňský kraj 1. místo v Domažlice

O mně

Do světa realit jsem vstoupil v lednu roku 2020, do kanceláře M&M reality přímo v Domažlicích. Od té doby pomáhám s prodejem nemovitostí svým klientům po celém Plzeňském kraji. I když se dva roky mohou zdát málo, za tu dobu jsem již zvládl prodat desítky nemovitostí a zanechal jsem za sebou spokojené klienty, jak na straně prodávajících, tak i kupujících. V průběhu realizace prodeje nemovitosti se snažím primárně soustředit na potřeby klientů, protože jsem si vědom, že mi do rukou vložili svůj nejcennější majetek. Samozřejmostí při zpracování zakázek je využití profesionálních fotografií, pokud je to možné tak videoprohlídka, zpracování půdorysů, dron, kontrola dokumentace k nemovitosti a spousta dalšího. Pokud spolu budeme spolupracovat, vše si povíme na osobní schůzce. Pokud potřebujete s prodejem nemovitosti poradit, budu rád když se na mne obrátíte. Mým cílem je co nejvíce Vám usnadnit řešení tohoto velkého kroku - prodeje nemovitosti. Těším se na Vás!

Informace

Makléř
Radim Iliev
Telefon
731547058
Soutěžní oblast
Domažlice (kraj Plzeňský)
Působnost
Plzeň-město (kraj Plzeňský), Klatovy (kraj Plzeňský), Plzeň-jih (kraj Plzeňský), Domažlice (kraj Plzeňský)
Jako makléř působím od roku
2020
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky, zahrady
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr
Webové stránky

Reference

Byli jsme strašně moc spokojený pan makléř úžasně spolehlivý, milý a hlavně ochotný moc doporučujeme:-)

Jindřich Soukup, 3.12.2020

Pan Radim IIiev je poctivý, přátelský a s citlivým přístupem dokáže najít řešení i ze zdánlivě bezvychodné situace. Vysoce cením rychlou komunikaci, zajem a proklientský přistup. Ještě jednou děkuji a budu nadále doporučovat!!

Marina Nearchou, 2.8.2021

Makléř pan Radim Iliev odvedl nadstandardní práci. Byl vždy milý, ochotný, držel slovo, hledal pro prodej a z hlediska klienta vždy optimální řešení. Pravidelně nás informoval o všech krocích a možných variantách postupu při prodeji. Všechny komplikace, které se při prodeji nemovitosti objevily ( exekuce na spoluvlastníka ), řešil bez stresu, v klidu a s přehledem. Za odvedenou práci bych rád panu Ilievovi poděkoval a vysekl poklonu.

Jan Hašek, 19.8.2022

Certifikáty a školení

8.3.2024, Seven Streams of Real Estate Income

29.9.2023, Odborný test 2023

26.10.2022, Absolvování odborného online testu 2022

25.2.2021, Osvědčení o získání profesní kvalifikace