Realitní makléřDana Honzáková

OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o. - Blansko
Umístění v roce 2023 3. v okrese Blansko 14. v Jihomoravský kraj 93. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 10. místo v Blansko

O mně

Věnuji se prodeji nemovitostí převážně na Blanensku a Boskovicku. Úkony při prodeji nemovitostí jsou stále složitější a majitelé většinou nejsou zběhlí v právních věcech a dalších náležitostech souvisejících s prodejem. Proto se snažím především o lidský přístup a o to být pro klienty opravdu přínosem. Těší mě, když mohu své klienty zbavit stresu a ušetřit jim čas i peníze. Umožňuje mi to i politika naší kanceláře a vysoké nároky, které na své zaměstnance firma klade. Tato práce je hodně náročná, ale i velice pestrá a různorodá. Baví mě každý den potkávat nové lidi a poznávat místa, kam bych jinak třeba neměla možnost zabloudit.

Informace

Makléř
Dana Honzáková
Telefon
+420731475459
Soutěžní oblast
Blansko (kraj Jihomoravský)
Působnost
Brno-venkov (kraj Jihomoravský), Brno-město (kraj Jihomoravský), Blansko (kraj Jihomoravský), Svitavy (kraj Pardubický)
Jako makléř působím od roku
2012
Specializace
byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky, garáže
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Dobrý den, s prací realitní kanceláře OKNO NEMOVITOSTÍ jsme byli spokojení, především s přístupem a jednáním realitní makléřky paní Honzákové. Můžeme jen doporučit.

Dagmar Belehradkova, 29.8.2023

Oceňujeme vstřícnost, ochotu a profesionální přístup paní Honzákové. Bez realitní kanceláře Okno nemovitostí by prodej domu byl pro nás mnohem komplikovanější.

Hana Peterková, 30.8.2023

Profesionální a velice vstřícné chování vše bylo vyřízeno rychle a neměla jsem s tím žádné starosti vše vyřídila paní Honzáková mohu jen doporučit tuto realitní kancelář

Eva Floková, 30.7.2023

Všechny potřebné úkony byly v pořádku provedeny tak, aby vše proběhlo hladce a jak má, i když to vzhledem k nějakým okolnostem žádalo od realitky nadstandardní řešení. Realitku doporučuji.

Sylvie Gregerová, 10.6.2023

Okno je super. Komunikace, nafocení, prezentace, o vše se postarali.
Děkujeme Daně Honzákové.


Zdeněk Šlof, 23.5.2023

Dobrý den. Chtěla bych touto cestou poděkovat skvělé paní makléřce Daně Honzákové , za profesionální a lidský přístup, když nám zajišťovala prodej domu.
Po celou dobu s námi byla nepřetržitě v kontaktu a o každém kroku, nás hned informovala. Prodej proběhl podle našich představ a rychle. Také veškeré papírování a i přepisy energií vyřídila za nás, k naší plné spokojenosti. Ještě jednou mockrát děkuji a paní Honzákové přeji, ať se jí stále daří, nejen v pracovním,ale i v soukromém životě.
S ...


Dana Sedláková, 14.4.2023
Zobrazit celý text reference

před 4 měsíci
Přes RKOKNO jsem kupovala domek. Vše proběhlo v pořádku, tak jak má, i přes různé okolnosti, které vyvstaly. Já jsem jednala s makléřkou Danou Honzákovou, její kolegyně zase zajištovala koupi domu pro původního majitele této nemovitosti. Vím, že obě dělaly maximum pro to, aby se vše zdařilo a zařídili i věci, které běžně realitní kancelář neřeší (pomohli s odstěhováním původního majitele, zajistili mu přechodné bydlení na čas, který vznikl mezi předáním jeho domu a převzetím novéh...


Gala Xionit, 19.9.2023
Zobrazit celý text reference

Se službami realitní kanceláře Okno nemovitostí jsme byli spokojení. Milá paní makléřka Dana se vším poradila, svou flexibilitou velmi pomohla ke zdárnému prodeji nemovitost. Můžeme vřele doporučit. Děkujeme!

Luk Dolejší, 11.1.2023

Certifikáty a školení

10.11.2023, Online odborný test

18.10.2023, Realitní road show

5.3.2014, Realitní akademie