Realitní makléřDavid Vašíček

ALVA REAL s.r.o.
„Mým a zároveň naším cílem společnosti ALVA REAL s.r.o. je, aby každý bydlel v takovém prostředí, v jakém si vysnil.“
Umístění v roce 2023 6. v okrese Brno-město 113. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 158. místo celkově 5. místo v Brno-město

O mně

Nemovitosti jsem začal prodávat už v roce 1995. Navázal jsem na již zažitou rodinnou značku ALVA a první moje starty byly pod touto značkou. Jako další posun bylo založení firmy ALVA REAL. Dnes je tomu víc jak 20 let, kdy jsem v oboru, který se za tu dobu velmi změnil. Dnes je samozřejmostí spousta služeb, ale podle mého jsou nejdůležitější ty prvopočáteční - podklady pro kvalitní prezentaci. Snažím se klientům nabídnout co nejširší záběr služeb, jak prodej svojí nemovitosti propagovat a jak si ho ulehčit. Pro celou naši kancelář je samozřejmostí perfektní marketing a prezentace nemovitosti - určení prodejní ceny, profesionální fotografie, úprava nemovitosti před prodejem - home staging, video prohlídka a zpracovaný půdorys. Samozřejmostí je pro nás také prezentace ve 3D prostoru - virutální prohlídky, kdy naše firma vlastní speciální techniku Matterport. Vedle tohoto základu doporučuji svým klientům i spoustu doplňkových služeb, které vybereme společně podle potřeb.

Informace

Makléř
David Vašíček
Telefon
+420608772407
Soutěžní oblast
Brno-město (kraj Jihomoravský)
Působnost
Brno-venkov (kraj Jihomoravský), Brno-město (kraj Jihomoravský), Vyškov (kraj Jihomoravský), Blansko (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
1997
Jazykové dovednosti
angličtina, ruština
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Děkuji moc panu Vašíčkovi za jeho profesionální služby. Prodával nám chalupu i byt v Brně a ještě nám pomohl i při koupi domku, ač to nebyla jeho povinnost. Vždy nám ochotně pomohl a minimálně poradil. Je to opravdu profesionál, kterému záleží na spokojenosti klienta a opravdu se stará, nad rámec svých povinností. Pana Vašíčka a tuto realitní kancelář mohu jen a jen doporučit, na rozdíl od realitní kanceláře, která nám prodávala domek. Ještě jednou Vám pane Vašíček, já i manželka děkujeme a přej...

Dalibor Čech, 17.10.2020
Zobrazit celý text reference

Mnohokrát děkuji panu Ing. Davidu Vašíčkovi za zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí v Brně. Obě akce proběhly od prvního kontaktu až po závěrečné rozloučení velmi profesionálně s osobním přístupem. Realitní kancelář jsem volila na základě referencí z internetu, nyní ji mohu doporučit osobně. Kromě detailních a okamžitých informací o průběhu obou transakcí oceňuji podrobnou znalost lokality. Velmi ráda se v budoucnu na společnost Alva Real obrátím. Přeji krásné svátky, Markéta Kvapilová

Markéta Kvapilová, 12.4.2020

Ráda bych Vám tímto způsobem poděkovala za pomoc, kterou jste mi poskytl při řešení mého problému. Děkuji Vám za profesionální přístup k zákazníkovi, za Vaši ochotu a vstřícnost. Z Vás přímo vyzařuje, že práce je pro Vás i koníčkem. Jste odborníkem na svém místě, kéž by takových lidí bylo co nejvíce.
Ještě jedenkrát moc a moc děkuji a přeji Vám vzrůstající počet spokojených zákazníků. S přáním krásných dní, Marcela Šimová, Brno.


Marcela Šimová, Brno, 10.1.2019

Děkuji Vám za velmi příjemnou, rychlou a profesionální spolupráci s lidským rozměrem. Koupil jsem nemovitost v obci Štěchov - Lačnov, okres Blansko, kterou zprostředkovávala realitní kancelář ALVA REAL s.r.o.. Makléřem byl Ing. David Vašíček. Spolupráce s panem Vašíčkem byla excelentní. Reagoval na e-maily a telefonáty i o víkendu, měl perfektně připravené podklady, smlouvy, spolupráci s prodávajícím i s advokátem, který zajistil úschovu kupní ceny, ověření podpisů a další náležitosti. Nakupoval...

Ing. Libor Oliviano Michele, 10.11.2019
Zobrazit celý text reference

Celý proces prodeje probíhal dle domluvy, o každém kroku jsem byla předem informována, v případě dotazu reagovala paní Čadová bez odkladu dokonce i v době pracovního volna. Prosím, tlumočte jí moje uznání a díky.

Samozřejmě, že nemohu opomenout ani úvodní část prodeje, kdy jste se nám věnoval osobně a pro nás to byla setkání vždy příjemná, navíc s bonusem ukázky vašich skvělých prezentačních dovedností.
Mít ještě nějakou další nemovitost, jistě bychom využili služeb vaší realitní kanceláře...


Jarmila Jeřábková, 18.9.2021
Zobrazit celý text reference

Děkuji za perfektní, profesionální přístup a poradenství při pronajmu bytu a správě vlastních nemovitostí. Opět se ukázalo, že rady odborníka mohou ušetřit velké peníze a nasměrovat pro další investice. Určitě se na Alva Real zase obrátím. Ochota a kvalita služeb je nadstandardní.

Rostislav Leinveber, 2.8.2021

Maximální spokojenost s přístupem pana Vašíčka, který ví co dělá a využívá maximálně dostupné cesty a možnosti pro podporu prodeje nemovitosti (video s prezentací, záběry z dronu, 3D sken), profesionál, kterému je jeho práce koníčkem. Chválím i přístup kolegyně paní Čadové, která převzala následně prodej po administrativní stránce - ochotná, trpělivá. ALVA REAL jsou jedničky.“

Vladislav Pavlík, 31.8.2021

Velmi vstřícný a lidsky milý přístup, zbytečně neotravují prodejce s maličkostmi, důvěřují zákazníkovi, no zkrátka 1*

Ludvík Štika, 10.8.2021

Naprostá spokojenost, profesionalita, rychlost, preciznost a odbornost.

Eva Šiška, 25.6.2021

S pane Vašíčkem jsem byl velice spokojený. Oceňuji profesionální a lidský přístup.

Jiří Horák, 14.5.2021

Spolupráce s panem Vašíčkem byla naprosto bezproblémová a díky jeho aktivnímu a vstřícnému přístupu došlo k velmi rychlému prodeji mé nemovitosti. Pan Vašíček a jeho kolegyně paní Čadové, jejíž služby určitě nelze pominout, mi poskytli maximální pomoc v průběhu celého prodeje, který tak pro mě byl mimořádně pohodlný a bez starostí.

Filip Piwovarczik, 4.9.2021

Ráda bych Vám tímto způsobem poděkovala za pomoc, kterou jste mi poskytl při řešení mého problému. Děkuji Vám za profesionální přístup k zákazníkovi, za Vaši ochotu a vstřícnost. Z Vás přímo vyzařuje, že práce je pro Vás i koníčkem. Jste odborníkem na svém místě, kéž by takových lidí bylo co nejvíce. Ještě jedenkrát moc a moc děkuji a přeji Vám vzrůstající počet spokojených zákazníků.

Marcela Šímová, 2.2.2021

S panem Vašíčkem byla spolupráce výborná, bezproblémová okamžitá komunikace, korektní a seriózní jednání. Prodej naší nemovitosti v Žabovřeskách byl rychlý a k naší maximální spokojenosti. Pokud chcete prodávat jak bez starostí, obav i stresu, potom velmi rádi můžeme pana Vašíčka všem doporučit. Jsme naprosto spokojeni.

Manželé Fuksovi, 10.4.2021

Jménem svým i naší dcery a její rodiny chci ze srdce poděkovat panu Davidu Vašíčkovi za jeho nevšední a na výsost profesionální, navíc vysoce lidský přístup, coby dobré duše celé RK Alva Real.
Bylo mi ctí seznámit se a posléze i párkrát využít na doporučení mé dobré známé jejich vzorné služby. Zejména v posledním případě, kdy se jednalo o úspěšný pronájem bytu, bylo vše vyřízeno velmi vstřícně a nadstandartně, s maximálním nasazením, ochotou, neuvěřitelnou rychlostí a elegancí k naprosté spokoj...


MVDr. Isabela Wallo a ing.arch. Markéta Svěráková-Wallo E-mail pro ověření reference: isabela.wallo@gmail.com, 1.2.2021
Zobrazit celý text reference

S přístupem p. Vašíčka jsme byli velice spokojeni. Poskytl nám nadstandartní služby a rychlé vyřízení. Moc děkujeme.

Fotlanovi a Krechlerová., 3.4.2020

S Davidem Vašíčkem jsem byla maximálně spokojena při prodeji chaty v Ochozi u Brna. Opakovaně využívám jeho služeb. Chatu jsem přes pana Vašíčka před léty koupila a nyní jsem ji ve spolupráci s ním prodala. Velká spokojenost s jeho službami. Vybrala jsem si ho protože jednal vždy slušně a vstřícně. Doporučila bych jej hlavně pro jeho poctivé jednání.

Manželé Žvákovi. Referenci si můžete ověřit na: mila.zvakova@seznam.cznebo jaroslavzvak@icloud.com, 1.3.2019

Dear David, Now that we are nearing the end of the process of purchasing our house from you, I wanted to formally thank you in writing for the support and professionalism that you and your team have given to me, in making the purchase as smooth as is possible. Moving to a new country was made easy by AR. Despite the complexities faced by a non Czech Citizen, you have gone above and beyond to ensure that the house eventually became a reality. Without your personal support, we would not have been ...

David Moor - Anglie, 2.3.2015
Zobrazit celý text reference

S p. Vašíčkem a jeho kolegyní pí.Čadovou jsem byl naprosto spokojený. Díky jejich znalostem se podařilo prodat nemovitost za mnohem lepší cenu. Spoustu věcí také zařídili za mě, což mi velmi pomohlo (pracuji v Německu, velmi málo času trávím v ČR). Přizpůsobili termíny schůzek, pomohli s úřady, bytovým družstvem, přepisem energií. Prostě profesionální přístup

Jiří Šimek, 6.12.2021

Přístup pana Vašíčka a realitní kanceláře absolutně bezchybný. Férové, rychlé, profesionální a přátelské jednání. Prodej nemovitosti proběhl bez komplikací a velmi rychle. Vše zařídili a vyřídili k mé velké spokojenosti. Mohu jen doporučit. Romana L

Romana Luščanová, 12.10.2021

Dobrý večer pane Vašíčku. Dal jsem Vám hlas, považuji Vás za seriózního člověka, který pracuje s mírou profesionalismu a zároveň s lidským porozuměním, což je v dnešní době to, co dělá "rozdílový" faktor - hlavně ve službách. Přeji Vám příjemné svátky a úspěšný vstup do nového roku. R. Kortanek.

Richard Kortánek, 20.12.2021

Spolupráce s Alva Real Reality byla od začátku velmi příjemná a na profesionální úrovni.
Lidský přístup, naprostá spolehlivost a vstřícnost. Nebyl to náš první uskutečněný prodej a vždy se na tuto firmu a pana Vašíčka obrátím opět v budoucnu. Děkuji moc.


Barbora Helísková, 14.6.2022

Od začátku úžasný lidský přístup a profesionalita dotažená do úspěšného konce s naprostou spokojeností práce pana Vašíčka. Jednoznačné doporučení jeho práce a přístupu.

Richard Sedláček, 14.6.2022

Obrovští profesionálové, kteří přesně a dokonale ví, co dělají. Maximálně doporučuji!!!

Jakub Žárský, 8.5.2022

Velmi příjemná komunikace, umí zařídit spoustu věcí. Rozhodně doporučuji!

Monča Talašová, 4.4.2022

Vážený pane inženýre,
včera jsme dokončili proces prodeje naší chaty. Chceme Vám ještě touto cestou poděkovat za vše, co jste pro nás udělal.
Naše poděkování jsme také vyjádřili Vaší kolegyni, paní, Čadové, která se nám po celou dobu jevila jako opravdový profesionál - vždy milá, empatická a ochotná kdykoli pomoci s řešením jakéhokoli problému.
Vaše společnost i Vy v nás získáváte opravdu spokojené klienty, kteří budou vaše služby vždy doporučovat každému, kdo je potřebuje. Věřím, že se na ...


Manželé Kovandovi, 15.4.2022
Zobrazit celý text reference

Služby p. Vašíčka naprostá spokojenost. Profesionalita, ve všem mě vyšel vstříc, byl jsem moc spokojen s jeho službami.

Miloslav Tintera, 23.2.2022

Služeb pana Vašíčka jsem použil pro konzultaci ohledně vhodnosti koupě investičního bytu.
Jeho podklady byly pro mne cenné a pomohli mi.


Pavel, 19.2.2022

Naprostá spokojenost. Rychlost, vstřícnost, profesionalita
Nemovitost prodali za mnohem lepší cenu, než jsem měl sám představu.


Jiří Šimek, 19.2.2022

S RK ALVA REAL jsem byla velmi spokojená. Již týden po uveřejnění inzerátu přijelo na prohlídku 5 zájemců. Nemovitost se podařilo prodat za o dost vyšší cenu, než jsme původně žádali. Realitní kancelář měla připraveny prospekty k našemu RD, které obdržel každý zájemce. Též prohlídky nemovitosti probíhaly profesionálně. Mohu doporučit.

Věra Nováková, 16.2.2022

S ,, ALVA REAL " mám velice dobré zkušenosti. Pan David Vašíček je velmi milý, příjemný, vztřícný, ochotný, má profesionální přístup, vždycky se vším rád pomůže a vyhoví. Mamce pomohl s prodejem chaty a byla velice spokojená. Jedním slovem nejlepší realitní společnost roku 🤗 vřele doporučuji 😊😊 při prodeji nebo koupi nemovitosti budu opět volit ALVA REAL 😊😊 moc děkuji

Monika Chromá, 28.6.2022

S panem Vašíčkem je velmi příjemná komunikace. Při prodeji či nákupu nemovitosti je důležitá vzájemná souhra a to pan Vašíček umí poskytnout. Při osobním jednání ucítíte, že jste naladěni na stejné vlně a to je první náznak toho, že společně dosáhnete vytyčeného cíle.

Jan Jušta, 16.7.2022

Spolupráce jak s paní Čadovou, tak s panem Vašíčkem na jedničku. Oba jsou velmi milí, ochotní a spolehliví. Velká spokojenost, mohu jen doporučit.

Kateřina Nováková, 25.5.2023

Spolupráce s paní Sylvou Čadovou, která řídila a organizovala mou zakázku, byla vynikajicí. Zařídila všechno potřebné, informovala mě jak postupují jednotlivé kroky procesu a vždy mě upozornila na případná možná úskalí. Rovněž komunikace s ní byla velmi příjemná a věcná.
Pan jednatel David Vašíček mi ohledně nemovitostí pro změnu dobře poradil nebo dal zajímavá doporučení.
Určitě využiji Vašich služeb i v budoucnu.


Milan Kuchař, 6.1.2023

Certifikáty a školení

13.6.2022, Certification Management

12.6.2022, Management 30

12.6.2022, Bussines Innovation Foundations

9.6.2022, Management 28

8.6.2022, Management 23

8.6.2022, Business Innovation

7.6.2022, Business Foundation

31.5.2022, Management

27.5.2022, Odborný test online - 2022

20.5.2022, Part time Real Estate Investing

18.4.2022, Virtual Investing in Real Estate

13.4.2022, Pre-investing_ Before investing in Real Estate

28.2.2022, Introduction to Real Estate Business

26.2.2022, Certification Social Media Marketing - Real Estate

21.2.2022, certification-Real-Estate-Investing-101

20.2.2022, CertificateOfCompletion_Introduction to Real Estate Business 2430

19.2.2022, Certification Real Estate Negotiating with Sellers

15.2.2022, Certification Real Estate Developing a Growth Mindset

10.2.2022, Certifikat Rental Properties 101

5.2.2022, Certifikat of Completion Real Estate Estimating Repair Costs

1.2.2022, Seven Streams of Real Estate Income

29.1.2022, Certifikat of Copletion Real Estate Analytics

27.12.2021, Copywriting - než začnete tvořit text

22.12.2021, Ocenění Odborné poroty 4. ročníku projektu Realiťák roku - Velký závěrečný odborný test

16.12.2021, Daně v nemovitostech

30.11.2021, Development pro drobné investory

8.11.2021, Reality fest - Realitní konference

1.10.2021, Účast na konferenci setkání realitních investorů září 2021

13.9.2021, Odborné testy realiťáka roku

29.6.2021, Vzdělávací akce a setkání realitních zprostředkovatelů

31.3.2021, Development pro pokročilé

16.1.2021, Realiťák roku 2020 - vítěz za Jihomoravský kraj a okres Brno - město

1.10.2020, Účast na konferenci setkání realitních investorů září 2020

28.2.2020, Oceňování nemovitostí

1.10.2019, Účast na konferenci setkání realitních investorů září 2019

29.4.2019, Specialista na prověření nemovitostí - technického stavu a vyhotovení technické zprávy průkazu energetické náročnosti budovy

21.11.2018, Certifikát o absolvování odborného školení Exekuční specialista

1.12.2016, Náběr nemovitostí

17.5.2016, Vzdělávací kurz na téma nájemní vztahy

2.6.2014, Jak se vyznat v lidech a využít jejich potenciál

20.6.2013, Asociace realitních kanceláří - Výkon správy nemovitostí

28.11.2012, Nové výzvy v oblasti investic a obchodu s nemovitostmi v exekuci a oddlužování

2.12.2010, Nástroje a techniky v oboru Home staging - úpravy nemovitostí před prodejem

14.8.2009, Efetkivní realitní makléř

17.2.2005, Licitátor veřejných dražeb

1.5.1996, Obchod s nemovitostmi