Realitní makléřGabriela Alánová

OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o. - Vyškov
„Vyjednám Vám vždy ty nejlepší podmínky“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Vyškov 11. v Jihomoravský kraj 72. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 142. místo celkově 2. místo v Vyškov

O mně

Pracuji jako realitní specialista v regionu Vyškov a Prostějov. Mám 20ti letou praxi v oboru realitního trhu a financování. Pracovala jsem i jako privátní poradce v České spořitelně. Nebojím se být jiná a hledám nové cesty, jak nabídnout lepší a kvalitnější realitní služby. Svých klientů si vážím, každému klientovi nabízím služby na míru. Zakládám si na maximální důvěře a individuálním přístupu. Se mnou to zvládnete.

Informace

Makléř
Gabriela Alánová
Telefon
+420774737057
Soutěžní oblast
Vyškov (kraj Jihomoravský)
Působnost
Zlín (kraj Zlínský), Kroměříž (kraj Zlínský), Prostějov (kraj Olomoucký), Vyškov (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
2006
Jazykové dovednosti
čeština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, virtuální prohlídky, 3D prohlídky, právní poradenství, advokátní úschova, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging, sjednání hypotéky, zastupování při prohlídkách, marketing nemovitosti na míru

Reference

Děkuji za spolupráci s paní Gabrielou Alánovou, při prodeji rodinného domu v Nemojanech vše proběhlo bez problémů. Ohledně prodeje vše perfektně vysvětlila a pomohla se všemi administrativními záležitostmi, dokonce i nad rámec svých makléřských povinností. Mohu doporučit všem ostatním klientům. Moc děkuji.

Veselý R., 4.9.2023

Touto cestou rád bych vám poděkoval za skvělou spolupráci při prodeji mého domu v Rybníčku. Prostřednictvím p.Alánové jsem bez problémů a jakýchkoliv komplikací prodal již druhou nemovitost.

Tauš K., 14.8.2023

Chtěla bych poděkovat paní Gabriele Alánové. Je to profesionálka na pravém místě. Pomohla,poradila a vždy v dobré náladě. Moc děkujeme.

Poláchová J., 15.5.2023

Touto recenzi bychom chtěli mockrát poděkovat realitní makléřce paní Gabriele Alanové za její příkladný, přátelský a zároveň profesionální přístup. Těšíme se na další spolupráci, získala jste si nasi důvěru.

Debs Martin, 8.9.2023

RK OKNO NEMOVITOSTÍ můžu doporučit všem, kteří hledají solidní, přátelskou, férovou a hlavně profesionální realitní kancelář.
Naprosto bezkonkurenční pomoc a ochota ze strany paní Gabriely Alánové, která měla prodej nemovitosti na starosti. Se vším nám pomohla, vždy vše ochotně a trpělivě vysvětlila, při vyřizování hypotéky doporučila kontakt na dalšího profesionála v oblasti financování pana Davida Slouku. S manželem jsme oba velmi rádi,že jsme si vybrali právě OKNO NEMOVITOSTÍ a paní Alánovo...


Chládková E., 3.4.2023
Zobrazit celý text reference

Okno nemovitostí můžeme všem doporučit!
Celkový přístup a chování paní makléřky Alánové je nadstandardní. Byla s ní bezproblémová domluva, vždy vše zařídila, dodržovala všechny dohodnuté termíny a navíc ochotně pomohla i nad rámec svých pracovních povinností.
Děkujeme za všechno, víme, na koho se příště obrátit!

Kateřina Bencová a Věrka Šnobltová


Šnobltova, 21.12.2022

Pro prodej bytu jsme si vybrali RK OKNO NEMOVITOSTI.Již při první schůzce nám bylo srozumitelné a dopodrobna vše paní Alánovou vysvětleno. Podávala nám pravidelně informace o kupcích. I když není zrovna to správné období pro prodej nemovitosti, podařilo se do půl roku. Tímto ještě jednou děkujeme a příště oslovíme zas jen Vás a vaši RK. Doporučujeme!

Koneční, 6.11.2023

Ráda bych touto cestou poděkovala za zprostředkování pronájmu bytu paní Gabriele Alánové z vyškovské pobočky. Mile mně překvapilo především ochotné a vstřícné jednání této zkušené makléřky, která mně pomohla najít vhodného nájemníka. Spolupráce s ní byla skvělá. Velmi oceňuji její naprosto profesionální přístup a aktivitu při nelehké selekci nájemníků. O všechno se ochotně postarala, poradila a byla mi k dispozici na telefonu vždy, když to bylo potřeba. Velice si vážím takového jednání. Mockrát ...

Ventrubová, 31.10.2022
Zobrazit celý text reference

Bylo nám potěšením spolupracovat s vaší realitní kanceláří při koupi domu.
V mnoha ohledech se dnes již takto lidský přístup nevidí, o to více nás jednání celé vaší kanceláře potěšilo.


Kobylková, 26.12.2022

Chci poděkovat firmě OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o., za prodej naší nemovitosti v obci Švábenice. Zvláště pak vaší makléřce paní Gabriele Alánové za profesionální a perfektně odvedenou práci. Zvládla jí bravurně s úsměvem na tváři. Pokud bych v budoucnu potřebovala jakoukoliv pomoc v oblasti realit, s důvěrou se na vaší firmu obrátím. Ještě jednou velké děkuji a hodně spokojených klientů.

Pokorná S., 11.2.2022

Velice děkuji za zprostředkování prodeje komplikované nemovitosti kterou nám na špičkové úrovni provedla paní Gabriela Alánová. Profesionální přístup i lidské jednání. Děkuji a mohu vřele doporučit.

Šedivá, 31.1.2022

s realitní kanceláří OKNO nemovitostí jsme byly s manželkou spokojeni. Profesionalita, přístup, komunikace, ochota a dodržení všeho na čem jsme se s realitní specialistkou paní Alánovou dohodli, přispělo ke zdárné koupi domu v naprosté pohodě a bez stresu. Děkujeme a doporučujeme.

Makasovi, 30.9.2022

V dubnu letošního roku jsme se s manželem rozhodli k prodeji bytu. Oslovili jsme RK Okno, konkrétně p. Álánovou,se kterou jsme měli již dřívější zkušenost při koupi bytu. Paní makléřka prodej zrealizovala velmi rychle a bez jakýchkoliv sebemenších problémů. Vždy byla velmi profesionální,ko­munikativní, ználá své profese. Realitní kancelář Okno, konkrétně p. Alánovou mohu vřele doporučit.

Frydrychovi, 22.8.2021

S realitní kanceláří OKNO NEMOVITOSTÍ a jejich službami jsem byla velice spokojená. Zejména pak rychlý, ochotný a korektní přístup! Mohu jen doporučit!

Doleželová H., 30.4.2021

Dobrý den, chci vyjádřit pochvalu a profesionální přístup paní Gabriele Alánové, která nám zajišťovla prodej domku v Ježkovicích.
V této složité situaci v důsledku omezení k vůli covidu, proběhla veškerá domluvá jednání v dohodnutých termínech bez problémů..
V této složité situaci v důsledku omezení k vůli covidu, proběhla veškerá domluvá jednání v dohodnutých termínech bez problémů..


Gottvald Z., 30.4.2021

touto cestou bych pochválit a poděkovat paní Gabriele Alánové za její profesionální přístup, ochotu, rychlost a kompletní servis při pronájmu našeho bytu.

Derková E., 28.2.2022

Chtěla bych pochválit paní Gabrielu Alánovou, paní Alánová nás kontaktovala ohledně prodeje nemovitosti, nemusela jsem se nijak zavazovat, ihned nám domluvila schůzku se zájemci, jakmile zájemce projevil zájem, byla sepsána smlouva a pomohla nám vše zařídit, přístup paní Alánové byl perfektní. Doporučuji.

Hegrová, 30.10.2020

Služby RK Okno nemovitostí, realitní specialistky paní Gabriely Alánové, hodnotím velmi kladně. Oceňuji zejména profesionální přístup a rychlost v celém procesu prodeje komerčního objektu.

Vychronová, 31.1.2021

pani Alanove
mooc dekujeme za sprostředkováni koupi bytu v Ivanovicich na Hané jste opravdu profik


Kachel, 30.10.2023

Opět paní Alánová splnila vše na čem jsme se domluvili. Jako klient jsem byl se službou při prodeji bytu nadmíru spokojen.

Vágner, 28.10.0023

Chtěla bych poděkovat p. Alanové za kladný přístup za prodej nemovitosti. Byla milá a ochotná,poradila,vyřídila za mě spoustu věcí. Děkuji za trpělivost, laskavý přístup a takových lidí by mělo být víc. Pilátová J.

Pilátová, 28.10.2022

Služeb této RK jsem využil minulosti a opakovaně i nyní. Oceňuji profesionální přístup paní Alánové. Doporučuji všem zájemcům o reality.

Koutník, 9.7.2022

Vysoce cením práci paní makléřky Alánové a děkuji za její profesionální a empatický přístup ke klientovi. Bude-li v budoucnosti příležitost, určitě se na paní Gábinu s důvěrou opět obrátím.

Lucie J., 16.3.2022

Rád bych touto cestou poděkoval paní makléřce Alánové. Koupě proběhla dle našich představ. Paní makléřka je profesionál ve svém oboru a ve vztahu ke klientům vždy milá a přátelská. Moc děkujeme za Vaše služby a přejeme mnoho úspěšných prodejů i v novém roce.

Ivan, 2.1.2022

Chceme poděkovat pani Alanove za krasnu prace. Moc- moc krat děkujem Vasyl Zub

Vasil Zub, 5.4.2022

Děkujeme RK Okno za profesionální přístup a rychlou realizaci prodeje naší nemovitosti.. p.Alánová nás vždy informovala o jednotlivých krocích realizace prodeje a byla nápomocna při řešení vzniklých problémů s administrativní agendou převodu. Jednoznačně: Doporučuji

I. Koutník, 15.9.2021

Děkuji paní Alánové za profesionální přístup k realizaci koupě naší nové nemovitosti. Vše proběhlo dle našich představ a k naší plné spokojenosti. Služby RK OKNO NEMOVITOSTÍ mohu vřele doporučit.

Lozrt A., 7.7.2021

Tuto RK mohu jen doporučit. Paní Alánové děkujeme za spolupráci! Vše proběhlo hladce, na profesionální úrovni a podle domluvy. Vážíme si toho, že nás paní Alánová do ničeho netlačila, byť jsme měli svého fin. poradce, což u některých RK nepřichází v úvahu. Zařízení přepisů energií vč. vody nás po předání nemovitosti mile překvapilo. Děkujeme!

Pščolka, 11.3.2021

Děkujeme paní Gabriele Alánové za velmi profesionální,
vstřícný a lidský přístup při prodeji naší nemovitosti.
Prodej nemovitosti proběhl bez problémů a k naší velké spokojenosti. Vřele doporučujeme.


Indrych S., 10.8.2021

Na základě naší čerstvé osobní zkušenosti můžeme doporučit realitní specialistku Gabrielu Alánovou všem, kdo jsou skeptičtí ohledně služeb realitních kanceláří :-). Naši nemovitost prodala profesionálně, v domluveném termínu a za dobrou cenu. Kdybychom měli další nemovitost na prodej, nikoho jiného bychom neoslovili :-).

Hoffman, 17.3.2021

Velmi doporučujeme při realizaci prodeje/koupě nemovitosti RK OKNO NEMOVITOSTÍ. Profesionalita paní Alánové, perfektní informovanost, pohotové reakce na vzniklé změny, zařízení přepisů energií, veškeré vklady na KN, vždy dodržení termínu...toto vše udělalo z prodeje našeho bytu příjemnou záležitost. Paní Alánovou a RK vřele doporučujeme a ještě jednou děkujeme!

Zimmerová, 19.1.2021

Využili jsme služeb RK, konkrétně s paní Alánovou, vše proběhlo profesionálně,

Jaroš, 4.11.2020

Dobry den, vyuzila jsem sluzeb RK s pani Alanovou, chtela bych podekovat, za tak profesionalni praci, v tak tezke dobe a hlavne prodej nemovitosti probihal na dalku ze zahranici, kdy jsem nemela moznost se do Ceske republiky dostavit. P.Alanova perfektne vse vyridila i pres ruzne komplikace co se tyce posty ohledne podpisu atd. Dokonce i prepisy energii za mne vyrizovala. Doporucuji p.Alanovou a jeste jednou za vse moc dekujeme s pozdravem D‘Alberto

Dalberto, 4.3.2021

Skvělé služby, spokojenost. Prodej bytu ve Vyškově a další okolnosti s tím spojené proběhly na výbornou. Přepisy energií a další vyřídila RK, takže pro mě ideál bez starostí. Zejména chválím paní makléřku Alánovou, se kterou byla výborná spolupráce, spolehlivost, zodpovědnost, zkušenosti a velká orientace v oboru. Doporučuji a děkuji. S pozdravem Chrástová.

Chrástová, 31.8.2020

Touto cestou chci poděkovat RK OKNO NEMOVITOSTÍ , hlavně za profesionální a lidský přístup p.Alánové při koupi bytu. Vše bezvadně klapalo od úplného začátku až do konce.
Velmi doporučuji tuto realitní kancelář a pokud někdy do budoucna budu služby potřebovat, určitě se na Vás opět obrátím.
Ještě jednou moc děkuji.


Rotreklová, 1.7.2020

ednání od prvopočátku s námi vedla paní Gabriela Alánová, která byla naprosto profesionální, ovšem s velkým bonusem pro nás byla velmi lidská a ochotná přistoupit, projednat s protistranou, následně okamžitě byl požadavek zapracován do dokumentu, který jsme ihned obdrželi i v písemné formě k odsouhlasení a ve velmi krátké době se nám podařilo kupní smlouvu uzavřít s tím, že i návrh na vklad práva do KN byl za nás vyřízen. Velmi doporučuji tuto realitní kancelář.

Anar. KO, 1.4.2020

Byli jsme průběžně informováni o všech krocích při prodeji chaty. Vše co bylo dohodnuto, tak beze zbytku platilo. Profesionální a empatický přístup paní Gabriely Alánové. Více slov není třeba. Děkujeme a na základě své vlastní zkušenosti doporučujeme.

chata Nemojany, 21.3.2020

Při prodeji bytu jsem spolupracoval s p. G. Alánovou z RK okno. P. Alánová je zkušený profesionál. Vše probíhalo ke spokojenosti včetně prohlídek bytu se zákazníkem. Holzer

Holzer, 1.7.2020

Doporučuji OKNO NEMOVITOSTÍ. Prodávali jsme byt s makléřskou paní Alánovou. Vše proběhlo v pořádku a bylo zajištěno.”

Radovnická, 23.1.2020

Dobrý den, vřele doporučuji OKNO NEMOVITOSTÍ, paní Alánovou. Profesionální a lidský přístup. Vždy jsme byli o všem informování. Pokud někdy do budoucna budeme služby potřebovat, určitě se ozveme . A doporučujeme svým známým. Navrátilová

navrátilová, 13.6.2020

Ráda bych poděkovala paní Gabriele Alánové za skvělou práci při prodeji našeho pozemku. Paní Alánová byla naprosto profesionální a zároveň velmi příjemná a lidská. Pravidelně nás informovala, jak celá věc postupuje, vše perfektně zařídila a dovedla do zdárného konce. Ještě jednou děkuji a pokud bych znovu potřebovala služby RK, rozhodně vím, kam se obrátit.

Kovaříková P, 19.3.2020

PRODEJ

Dobrý den, dovolte mi, abych touto cestou vyjádřil osobní poděkování realitní specialistce paní Gabriele Alánové. V relativně krátkém čase se nám s její pomocí podařilo prodat nemovitost, hlavně díky jejímu profesionálnímu přístupu a vstřícnosti. I díky tomu jsme ji požádali o řešení ještě jedné starší nemovitosti, protože k ní máme absolutní důvěru. Ještě jednou velký dík!
František Vincenec


Vincenec, 29.1.2024

Certifikáty a školení

13.2.2024, trénink vyjednávacích dovedností

23.11.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

22.11.2023, Odborný test

1.11.2023, 1. místo za měsíc říjen

18.10.2023, To nejlepší pro realitní makléře

2.5.2023, Právo, daně a finance pro realitní makléře

8.6.2017, Podílové spoluvlastnictví, poradenství