Realitní makléřHana Procházková

TAURUM reality s.r.o.
„S úsměvem jdou věci lépe“
Umístění v roce 2023 4. v okrese Plzeň-sever
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 23. místo celkově 2. místo v Plzeňský kraj 2. místo v Plzeň-město

O mně

V realitách jsem od roku 2009 kdy se nejprve jednalo jen o přivýdělek ke konci studia na vysoké škole, ale po jeho dokončení jsem se rozhodla pokračovat, vytrvat a své podnikání pořádně rozběhnout. Dnes vlastním s mým kolegou Honzou Štěpánkem realitní kancelář TAURUM reality s.r.o. v Plzni a reality jsou pro mě nejen práce, ale i koníček. Práci okolo prodeje nemovitosti děláme s absolutním nasazením a věnujeme se jí až do posledního puntíku. Naše práce končí až v okamžiku, kdy je vše hotovo a nikdo už nic nemusí dokončovat. V naší firmě si dáváme záležet na profesionalitě, skvělé prezentaci nemovitostí, na perfektní komunikaci s klienty, na etice a naším cílem je pomáhat našim klientům prodat jejich nemovitost lépe a za více, než by zvládli sami. Na konci každého obchodu mě nejvíc těší pohled na kupujícího ve chvíli, kdy si přebírá klíče od nemovitosti. Nadšení kupujícího i prodávacího mi dává energii do další práce.

Informace

Makléř
Bc. Hana Procházková
Telefon
+420728174601
Soutěžní oblast
Plzeň-město (kraj Plzeňský)
Působnost
Plzeň-město (kraj Plzeňský)
Jako makléř působím od roku
2009
Jazykové dovednosti
němčina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, profesionální fotografie, advokátní úschova, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Rádi bychom touto cestou poděkovali panu Honzovi Štěpánkovi a paní Hance Procházkové, kteří se ujali záležitosti prodeje našeho bytu. Velmi oceňujeme lidský přístup, naprostou profesionalitu a pomoc v otázkách našeho aktuálního bydlení. Se společností TAURUM reality s.r.o. se nemusíte o nic starat – vřele doporučujeme a děkujeme Kodalíkovi

Pavel Kodalík, 20.5.2021

Profesionálové v oboru, ale navíc s osobním přístupem, skvělým jednáním a férovým jednáním vůči oboum stranám. (prodávající/kupující). Doporučuji.

TM, 22.4.2021

Takhle nějak si představuju kvalitní a komplexní služby. Nabídka skvěle a atraktivně zpracovaná. Všechny důležité informace vysvětleny písemnou formou i velmi příjemně ve formě videa. Co můžou, to zařídí, takže jako zákazník se starám pouze nezbytné věci. Musím pochválit celý tým - například paní Zaderlíková ovládá informační systémy bank lépe než samotní bankovní poradci. S jakoukoliv otázkou stačilo zavolat a okamžitě poskytla rychlou a jasnou odpověď. Prostě super - děkuji a jen tak dál!

Petr Mazac, 14.4.2021

(Původní)
Jan and Hana did an outstanding, professional job in our renting of a family home outside of Prague. They explained the process very thoroughly, and all paper-work and conditions required were skillfully and quickly resolved. They took their time showing us the property and explained everything very well. The photographs and descriptions of the property were very accurate and helpful. I recommend Jan and his team without reservation, and would happily work with them again.

(Pře...


KC, 16.4.2021
Zobrazit celý text reference

I přes lehce netradiční zadání pronájmu rodinného domu jsem byl s realitními službami TAURUM reality naprosto spokojen. Kvalita inzerce na jedničku. Navíc jsou pan Štěpánek a paní Procházková velmi sympatičtí lidé, se kterými je radost jednat.

Vojtěch Barnat, 12.3.2021

Spolupráce s panem Štěpánkem a paní Procházkovou byla perfektní.
Pomohli nám při koupi našeho prvního bydlení. Byli velmi trpělivý a vždy nám vše ohledně financování a koupě bytu vysvětlili tak, aby to bylo maximálně pochopitelné. Vše proběhlo rychle a bez problémů. Díky jejich profesionálnímu přístupu jsme koupi bytu společně dotáhli ke zdárnému konci.
Jejich jednání bylo nejen profesionální a lidské, ale také spolehlivé.
Děkujeme za Vaši práci a dělejte to i nadále tak, jak to děláte.
Dělá...


Štěpán Předota, 23.3.2021
Zobrazit celý text reference

Chtěla bych poděkovat panu Štěpánkovi a paní Procházkové za skvělé prezentování a profesionální jednání při prodeji bytu.
Všem mohu jen doporučit o nic jsem se nestarala od začátku až do konce o vše se postaral tento skvělý tým :)


Šárka Karasová, 31.3.2021

Realitní kancelář TAURUM reality, s. r. o. mohu jedině doporučit. Pan Štěpánek i paní Procházková jsou profesionálové s úžasným lidským přístupem. Na první pohled je vidět, že je práce baví a je to opravdu znát na přístupu obou dvou. S manželkou jsem měli tu čest se s oběma seznámit při koupi domu a když jsme chtěli prodat byt, tak jsme neváhali a oslovili pana Štěpánka. K nafocení a natočení videa k prezentaci prodeje používají nejmodernější techniku.

Lukáš Rada, 2.2.2021

Chtěli bychom tímto poděkovat fi. Taurum reality jmenovitě paní Haně Procházkové za zprostředkování koupě bytu. Oceňujeme zejména její profesionání a přátelský přístup, ochotu a velmi dobrou komunikaci. Můžeme doporučit využití jejich služeb.

Franta P, 12.2.2021

Tímto bych chtěla poděkovat paní Procházkové za její profesionalitu a úžasný lidský přístup jako makléřky, která zprostředkovávala koupi našeho vysněného domu. Můžu její služby a služby této realitní kanceláře jako celku, jen doporučit, nebylo nic, co by se dalo vytknout, spíše naopak, služby byly velmi nadstandartní. Ještě jednou moc děkujeme za všechno :-)
Líbí se mi


Marcela Kšírová Gvozdková, 9.12.2020

Paní Procházková z Taurum reality odvedla profesionální práci i lidský přístup. Společnost využívá velmi zdařilou vizuální prezentaci formou fota i videa, proto bylo možné prodávaný byt úspěšně prezentovat i v této nelehké covidové době. Realitní společnost doporučujeme.

MK, 25.12.2020

Chtěla bych poděkovat Fy TAURUM reality s.r.o. za jejich profesionální přístup ke klientovi, ochotné a rychlé jednání, pomoc se všemi úkony spojené s prodejem bytu. Firmu mohu vřele doporučit. Ještě jednou děkuji za vzorně odvedenou práci.

Zdeňka Kubešová, 5.12.2020

Chtěl bych poděkovat firmě TAURUM reality s.r.o. za pomoc při koupi domu. Při představě, co všechno koupě domu obnáší, na mě šly mrákoty, ale měl jsem to štěstí, že jsem touto cestou prošel právě s firmou TAURUM reality s.r.o., která se o vše postarala, o všem jsem byl informován, celý proces koupě domu proběhl hladce, především díky profesiálnímu přístupu a práci všech lidí z týmu TAURUM reality s.r.o..Ještě jednou děkuji.

Roman Vacikar, 14.8.2020

Po zkušenosti s paní Procházkovou a panem Štěpánkem vím, že koupi nebo prodej nemovitosti nebudu řešit nikde jinde. Vřele doporučuji Taurum reality a děkuji za Vaše služby.

Pavel Kučera, 26.6.2020

Maximálně pozitivní zkušenost ! profesionalita, ochota, komplexní služby a nadstandardní prezentace nemovitosti! děkuji za perfektní přístup a přeju mnoho spokojených klientů ! Petr Duras

MUDr. Petr Duras, 26.1.2024

Největší spokojenost, profesionální práce!

Pavlína Neunerová, 13.3.2024

Taurum reality jsem si na základě pozitivních recenzí vybral pro prodej svého bytu v okrese Plzeň-Jih. A nebyl jsem zklamán.
Celý proces byl velmi profesionální a na vysoké úrovni. Paní Hana Procházková byla komunikativní a vždy pozitivně naladěná, vše dokázala skvěle zorganizovat a vysvětlit.
Poprvé v životě se mi také stalo, že k vypracované kupní smlouvě jsem neměl žádné připomínky. Jsem velmi spokojen!


Radek Schich, 3.4.2024

Certifikáty a školení

11.12.2020, Účast na programu Miliónový makléř

31.10.2019, Kurz Oceňování nemovitostí

18.10.2018, Certifikát o absolvování odborného školení: Právní přešlapy v realitní transakci