Realitní makléřJana Gelová

OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o. - Žďár nad Sázavou
Umístění v roce 2023 1. v okrese Žďár nad Sázavou 1. v Kraj Vysočina 85. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 2. místo v Žďár nad Sázavou

Informace

Makléř
Jana Gelová
Telefon
+420604226004
Soutěžní oblast
Žďár nad Sázavou (kraj Vysočina)
Jako makléř působím od roku
2016
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, pole / orná půda

Reference

Ráda bych touto cestou poděkovala paní Janě Gelové, která mě provázela nákupem nové nemovitosti, ale i nakonec prodejem mé nemovitosti. Paní makléřka Jana Gelová byla vždy perfektně připravena a vždy jsem se na ni mohla spolehnout. Pro mě to byla velká zkušenost a nakonec i procházka růžovým sadem v tomto realitním světe. Velké díky!!!

Marcela Šejnohová, 7.11.2023

Realitní kancelář Okno nemovitostí a makléřku paní Janu Gelovou jsem si vybral podle referencí, a byl jsem mile překvapen, dokonce bych řekl, že reference nevystihují úplně vše. Paní Gelová při prodeji bytu a garáže byla vždy na telefonu nebo emailu, absolutně se vším poradila a věděla si rady, veškeré kroky a postupy při prodeji se mnou včas zkonzultovala a byla vždy nápomocna udělat i něco navíc. V průběhu cca roku jsem měl pocit, že jednám skoro s rodinným příslušníkem, který má zájem dobře p...

PharmDr. Karel Horák, 27.10.2023
Zobrazit celý text reference

Spolupráce s RK Okno a zejména s paní Gelovou na jedničku. Kupovali jsme a následně pronajímali nemovitost a vše bylo v pořádku, takhle si představuji kvalitní realitní služby.

Jan Ťok, 31.10.2023

Dobrý den, rád bych touto cestou poděkoval za spolehlivou a profesionální pomoc při prodeji paní Gelové. I ve velmi složité době nám pomohla prodat naši nemovitost za skvělou cenu a vše proběhlo na jedničku. Velké díky a realitní společnost OKNO mohu jen doporučit.

Jaroslav Brabenec, 24.10.2023

Chtěla bych touto cestou poděkovat realitní makléřce paní Janě Gelové za naprosto profesionální výkon při prodeji naší nemovitosti. Rychlé jednání, vstřícnost, slušnost, dokonale odprezentovaná nemovitost včetně právního servisu a především maximální zájem o spokojenost klienta. Proto vřele doporučuji tuto realitní kancelář a hlavně paní makléřku Janu Gelovou.

Jaroslava Zachová, 20.10.2023

Děkujeme realitní makléřce paní Janě Gelové. Velice nám pomohla při prodeji bytu. Vážíme si její ochoty, osobního přístupu, vše zařídila, vždy nám poradila, profesionálně nafotila a prodala. Super spolupráce. Děkujeme. Brabencovi

Mgr. Hana Brabencová, 18.10.2023

Chtěla bych pochválit, poděkovat a kladně ohodnotit přístup paní makléřky Gelové .Prodávat nemovitost není v dnešní době obzvláště jednoduché ,ale díky podpoře a zajištění správných kroků paní Gelové ,aby vše navazovalo prodej nemovitosti a zároveň i najít vhodné bydlení pro mě, se zadařilo.

Ada Peňazová, 16.10.2023

Rád bych touto cestou poděkoval paní Gelové za skvělý profesionální přístup při prodeji našeho bytu dostal jsem na ni dobré reference od známých a stejně tak bych ji rád doporučil všem kdo uvažují o službách realitní kanceláře.
Paní Gelová vše zařídila, nechala nafotit byt a komunikovala za nás s případnými zájemci, zařídila veškeré náležitosti nutné pro prodej a přepis nemovitosti. Tímto to pro ni nekončilo a i nadále se zajímala zda jde vše hladce s předáním a následně nám pomohla s přepsáním...


Miloš Sýkora, 17.3.2023
Zobrazit celý text reference

Chtěli bychom poděkovat za profesionální a lidský přístup makléřce Janě Gelové při vyřizování prodeje nemovitosti. S prodejem jsme neměli žádné starosti. Pomohla nám se všemi náležitostmi i co se týče předání nemovitosti. Paní Gelová byla vždy usměvavá a vstřícná. Můžeme ji vřele doporučit i jiným klientům.

Libuše Švestková, 17.3.2023

Vážená paní Gelová, chtěli bychom Vám moc poděkovat za Vaši péči, za Vaši profesionalitu a nasazení. Velice si toho vážíme a vždy se na Vás rádi s důvěrou obrátíme. A přejeme Vám hezké a radostné prožití vánočních svátků a do nového roku hodně zdraví a pohody.

Luboš Zelený, 11.2.2023

Spolupráce na profesionální úrovni, komunikace s makléřkou Janou Gelovou bezproblémová, příjemné vystupování a dodržení termínů. Děkuji Vám za super spolupráci:-)

Martina Šímová, 30.9.2023

Musím poděkovat paní Gelové, s jejíž pomocí jsem vyřizoval nákup bytu. Byla mně ochotným a nápomocným průvodcem celého procesu, který i díky ní proběhl naprosto plynule a bez zádrhelu. Takhle nějak si představuji prozákaznický profesionální přístup. Koupi jsme vyřídili ve velmi krátkém časovém horizontu ke spokojenosti všech.

Ondřej Lehrl, 29.5.2023

Velice oceňuji profesionální a lidský přístup realitní makléřky paní Gelové. Zprostředkování prodeje mého bytu proběhlo k maximální spokojenosti!!
V případě dalšího prodeje se znovu obrátím na paní Gelovou. Všem mohu jen a jen doporučit.
Ještě jednou ji tímto děkuji za výbornou spolupráci!!!


Petr Trojan, 18.5.2023

úplně skvělý! Pí Gelová je velmi milá a vše se rychle a bezproblémově řešilo. Prodaly jsme nemovitost na Vysočině a i když žijeme v Praze, nám ze vším pí Gelová pomohla a přišla naproti a vstříc. RK Okno vřele doporučuji.

Natalie Hoffmannv, 16.2.2023

V roce 2016 jsme kupovali rod. dům a následně prodávali byt (na Vysočině). Při koupi rod. domu jsme oslovili několik RK a neměli jsme nejlepší zkušenosti a tak jsme měli obavy z prodeje bytu.Po vyhlédnuti rod. domu, který se prodával přes RK OKNO Hodonín (vstřícný a profesionální přístup makléře), který nám doporučil k prodeji bytu p. Janu Gelovou ze pobočky RK OKNO Žďár nad Sázavou. Už první jednání bylo pro nás příjemným překvapením. Profesionální a lidský přístup. Milá, klidná a vstřícná. Vš...

Pe Kir, 21.12.2023
Zobrazit celý text reference

Ocenili jsme vstricnost a sluzby RK, konkretne maklerky pani Gelove.
Diky jeji trpelivosti a vyrizovani co mela s prodavajicim domu vse dobre dopadlo.
Doporucujeme


Jiří Musil, 26.6.2023

Děkuji paní Špačkové, Vencálkové a Gelové za vstřícné a bezproblémové jednání při prodeji nemovitosti. Doporučuji !

Ondřej Hladík, 25.11.2022

Moc děkujeme makléřce Janě Gelové za vynikající přístup při prodeji nemovitosti. Byla s námi v neustálém kontaktu, vše měla perfektně nachystané od první schůzky až po předání nemovitosti. Mohu ji doporučit, byla skvělá. Ještě jednou moc děkujeme za super servis.

Andrea, 12.10.2022