Realitní makléřJaroslav Bohuněk

Bohuněk & Vaňková Reality
„„Každý je tvůrcem svého osudu.“ Appius Claudius Caecus“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Chrudim 9. v Pardubický kraj 212. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 2. místo v Chrudim

O mně

Jsem certifikovaný realitní makléř z Vysočiny a spoluzakladatel realitní kanceláře Bohuněk&Vaňková reality. V realitním oboru pracuji již čtrnáct let jako makléř a poslední tři roky i jako manažer. Prodej a prezentaci nemovitostí se snažím realizovat vždy na profesionální úrovni s maximálním ziskem pro prodávajícího. Neustále na sobě pracuji a vzdělávám se, abych mohl klientům zajistit profesionální služby. Při prezentaci prodeje nemovitostí používám nejmodernější technologie: 3D sken, záběry z dronu, profesionální fotografie, video prohlídky. Díky důkladné přípravě nemovitosti, správné strategii a kvalitnímu marketingu úspěšně pronajímám a prodávám nemovitosti za nejvyšší tržní cenu. S porozuměním naslouchám každému klientovi a s radostí vytvářím bezpečnou cestu skrze mnohdy složitý realitní obchod.

Informace

Makléř
Jaroslav Bohuněk
Telefon
+420774911581
Soutěžní oblast
Chrudim (kraj Pardubický)
Působnost
Havlíčkův Brod (kraj Vysočina), Jihlava (kraj Vysočina), Chrudim (kraj Pardubický), Žďár nad Sázavou (kraj Vysočina)
Jako makléř působím od roku
2009
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština
Specializace
chaty / chalupy, rodinné domy, nájemní domy / činžáky
Nabízené služby
video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, výkup nemovitosti, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

"Nejprve jsem si myslel, že nemovitost prodám sám. Makléře Reality z Chotěboře jsem přijal na doporučení přítele. Nakonec, po skončení celé akce, jsem pochopil, že to bylo nejlepší řešení. Oba byli perfektní, přímo vzoroví, jednání s nimi bylo rychlé a pohodové, oba odvedli velký kus práce. Jsem jim velmi vděčný a mohu je každému doporučit."

Karel Nedbal, 18.3.2021

"Práce, kterou odvedl pan Bohuněk při prodeji nemovitosti byla na vysoké úrovni a jednání bylo velmi příjemné. Děkuji, za mne absolutní spokojenost. Dočkalová"

Dočkalová Chrudim, 4.2.2021

"Dobrý den, přístup pana Bohuňka byl maximálně profesionální a ke mně, jako ženě na vozíku, velice empatický. Za to si ho vážím a upřímně mu přeji mnoho dalších spokojených klientů. Jitka Bausteinová"

Jitka Bausteinová Novotná, 18.12.2020

"V současné době se ozývají různé společnosti a snaží se nám vetřít do rodiny. Proto náš postoj je - být ostražitý. Trochu jsme měli obavy z prodeje bytu po rodičích. Byla to náhoda, že jsme potkali realitní makléře - p. Jaroslava Bohuňka a sl. Romanu Vaňkovou. Akce se pak rozeběhla rychle, bez zbytečných řečí. Brzy byly vidět výsledky. Dnes můžeme říci, že jsme spokojeni a tuto dvojici doporučit i ostatním lidem. My starší už nemáme tolik energie a hlavně informací, jak takové věci řešit. Bláho...

Bláhovi, 16.12.2020
Zobrazit celý text reference

"Vše proběhlo k naprosté spokojenosti mne jako klienta, vaše služby mohu všem jen doporučit.Děkuji a jsem s pozdravem Ladislav Tesař."

Ladislav Tesař, 23.9.2020

Profesionální jednání i přístup. Oba makléři ví co dělají, mají přehled a s trpělivostí vše vysvětlí. Děkuji za zkušenost, ať se Vám daří.

Romana Pauchová, 23.9.2021

Super

Zdeněk Chromý, 27.12.2021

Dobrý den ,paní Vanková a pane Bohuněk,chtěla bych Vám tímto, poděkovat za skvěle odvedenou a profesionální práci při prodeji nemovitosti v Rychnově.Také ocenuji perfektní vystupování a vstřícnost po celou dobu naší spolupráce .
Za to vše Vám ,ještě jednou moc děkuji !


Marie Dostalova, 29.11.2021

Naprostá spokojenost, rychlé, čestné a vstřícné jednání. Mohu doporučit.

Milan Lepeška, 26.11.2021

Dobrý den, pokud mám ohodnotit paní Vaňkovou a pana Bohuňka, tak jenom kladně. Pomáhali nám s koupí i s prodejem nemovitostí, takže mohu hodnotit z obou stran. Vybrala jsem si je proto, že mají lidský přístup a profesionální jednání. Dovedou poradit i s cenou tak, aby se nemovitost prodala, za nejvýhodnějších podmínek. Jednají narovinu, upozorní jak na přednosti, tak na nedostatky, nemlží, což je při druhu tohoto byznysu pro člověka, který se v něm nevyzná, dost důležité. Novotná

Novotná, 21.6.2021

Paní Romanu Vaňkovou mohu také každému doporučit. Jako realitní makléřku. Je velice milá, má dobré vystupovaní. S touto společností jsem byla velice spokojená při prodeji své nemovitosti. Vše bylo rychlé a férové. Moc paní Vaňkové a panu Bohuňkovi za vše děkuji.

Hana Strbova, 11.3.2021

„Byli jsme překvapeni vstřícností už při zadání nemovitosti k prodeji a přes různá úskalí, se dvojice Bohuněk-Vaňková přenesla se ctí a prodej nakonec dotáhli do zdárného konce.
Jsme spokojeni Manželé Strnadovi”


Strnad Karel, 15.3.2022

„Vřele doporučuji, vše proběhlo rychle a hladce.”

Tomáš Kocourek, 17.3.2022

„Při koupi nemovitosti proběhlo vše hladce a tak, jak jsme se s kanceláří domluvili. Všechny termíny schůzek a jednání byly dodrženy. Spokojenost a děkujeme”

MVDr. Zbyněk Lonský, 4.4.2022

S realitní kanceláří jsme byli velice spokojeni. Slečna Vaňková i pan Bohuněk jsou profesionálové a jsou velice vstřícní a ochotní. Se vším nám pomohli a vše zařídili ke spokojenosti všech.

Jana Rejmontová, 5.5.2022

Výborná spolupráce po všech stránkách, nebyl problém při domluvě prohlídky nemovitosti mimo termín, a poté samotný průběh koupi bytu proběhl velmi rychle a bez jakýchkoliv problémů. V případě jakýchkoliv dotazů z mé strany mi vždy bylo rychle a jasně odpovězeno a to i telefonicky. Za mě veliká spokojenost, mohu jen doporučit.

p. Bořil, 17.6.2022

Rychlé, vstřícné a bezproblémové jednání.

Richter Martin, 18.6.2022

„S prodejem bytu nám velmi pomohla paní Vaňková i pan Bohuněk, byli jsme moc spokojeni, jsou velmi ochotní, vstřícní a nápadití”

E. Jiráčková, 16.1.2023

Perfektní spolupráce, mohu všem doporučit; makléři jsou velmi milí a vstřícní.”

Alan Sedlák, 29.1.2023

Certifikáty a školení

17.7.2023, Opatření proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu/FATCA/CRS

5.4.2022, Odborný test 2022

25.1.2022, REALIŤÁK ROKU

24.1.2022, REALIŤÁK ROKU

20.12.2021, odborný test

14.12.2021, Odborný test 2021

19.10.2021, Realitní roadshow