Realitní makléřKevin Babička

Kevin Babička - Nadstandardní realitní služby
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 49. místo celkově 9. místo v Jihomoravský kraj 2. místo v Brno-venkov

O mně

Jsem profesionální a nezávislý realitní makléř. Mé jméno je má značka. V realitách se pohybuji už několik let a měl jsem možnost nasbírat mnoho cenných kontaktů a načerpat spoustu zkušeností, které promítám do spolupráce s klienty. Obrací se na mě zákazníci především z Jihomoravského kraje, ale každého klienta si nesmírně vážím, ať už je odkudkoliv. Práce realitního specialisty mě skutečně baví a snažím se ji odvádět na nejvyšší úrovni. Mám za sebou několik desítek úspěšně realizovaných realitních obchodů a hodně energie přesvědčit Vás o tom, že k prodeji nemovitosti jsem ten správný profesionál. S každým klientem pracuji na základě vzájemné důvěry a partnerství.

Informace

Makléř
Bc. Kevin Babička
Telefon
+420777259569
Soutěžní oblast
Brno-venkov (kraj Jihomoravský)
Působnost
Brno-venkov (kraj Jihomoravský), Brno-město (kraj Jihomoravský), Břeclav (kraj Jihomoravský), Blansko (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
2016
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Se službami pana Babičky jsme velmi spokojeni. Vše probíhalo hladce, profesionálně. Pan Babička se v oboru realit vyzná, vše si pohlídal a ochotně vždy poradil. My jsme nemuseli v průběhu prodeje nic řešit, vše pan Babička zařídil, my jen nakonec podepsali smlouvy. Služby pana Babičky doporučujeme.

Nezvalovi, 15.2.2024

U pana Babičky oceňuji dobrou spolupráci během celého cyklu realitního případu, která byla dána profesionalitou, individuálním přístupem, flexibilitou a okamžitou zpětnou vazbou.

Martin Špunar, 7.2.2024

Spolupráce s panem Babičkou byla naprosto skvělá. Vše proběhlo bez problémů a v dohodnutých termínech. V našem případě, kdy jsme potřebovali ve velmi krátkém čase vše uskutečnit a dovést do cíle se zadařilo. Vřele doporučujeme.

Mirka Šterbová, 13.3.2024

Certifikáty a školení

6.3.2024, Seven Streams of Real Estate Income 06/