Realitní makléřLenka Maděřičová

LM Real s.r.o.
„VAŠE NEMOVITOST VE SPRÁVNÝCH RUKOU“
Umístění v roce 2023 4. v okrese Žďár nad Sázavou
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 110. místo celkově 6. místo v Kraj Vysočina 1. místo v Žďár nad Sázavou

O mně

Realitám se Lenka Maděřičová věnuje od roku 2006, a to jako realitní makléř v kanceláři RE/MAX Česká republika, v kanceláři RE/MAX A-City a RE/MAX Pro v Brně až do roku 2018. Je certifikovaný realitní makléř ISO 17024. Za své výsledky dostala různá nejvyšší ocenění v RE/MAX mezinárodního charakteru. Každoročně se pohybovala na špičce žebříčku mezi TOP makléři České republiky. Od r. 2018 do r. 2021 byla ředitelkou společnosti Realsant Real a.s. se sídlem ve Žďáře nad Sázavou. V roce 2021 založila vlastní realitní kancelář pod značkou LM Real s.r.o. se sídlem ve Žďáře nad Sázavou. Kancelář působí po celé České republice a má k dispozici tým odborníků.

Informace

Makléř
Lenka Maděřičová
Telefon
+420733679932
Soutěžní oblast
Žďár nad Sázavou (kraj Vysočina)
Působnost
Brno-venkov (kraj Jihomoravský), Brno-město (kraj Jihomoravský), Blansko (kraj Jihomoravský), Žďár nad Sázavou (kraj Vysočina)
Jako makléř působím od roku
2006
Jazykové dovednosti
čeština, ruština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging