Realitní makléřMarian Tuček

TOTU reality s.r.o.
„Když se práce stane koníčkem :)“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Náchod 3. v Královéhradecký kraj 56. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 100. místo celkově 6. místo v Královéhradecký kraj 2. místo v Náchod

O mně

Mé jméno je Marian Tuček a ve světě realit působím od roku 2013. V květnu 2018 jsem založil realitní kancelář TOTU reality s.r.o. s tím, že chci vybudovat stabilní a seriózní firmu. Díky Vám se to povedlo.

Informace

Makléř
Marian Tuček
Telefon
+420602488122
Soutěžní oblast
Náchod (kraj Královéhradecký)
Působnost
Hradec Králové (kraj Královéhradecký), Trutnov (kraj Královéhradecký), Náchod (kraj Královéhradecký)
Jako makléř působím od roku
2013
Specializace
prodej, pronájem, dražby, výměny
Nabízené služby
3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr
Webové stránky

Reference

Dobrý den,
tímto bych chtěl poděkovat p. Tučkovi při zprostředkování prodeje RD ve Chvalkovicích. Vše bylo od začátku postaveno na profesionálním přístupu realitní kanceláře a p. Tučka. Při celém procesu prodeje bylo vždy vše včas připraveno a realizováno dle mých potřeb. Prodej probíhal dle plánu jak bylo předem domluveno.
Všem vřele doporučuji tuto realitní kancelář pokud uvažujete o koupi či prodeji nemovitosti a věřím, že budete spokojeni jako já.
S pozdravem a přáním dalších úspěšných pr...


Nepraš Miroslav, 24.2.2023
Zobrazit celý text reference

TOTU reality Jaroměř, realitní kancelář kterou musím jen doporučit! Co na mě udělalo obrovský dojem byl přístup makléřů. S takto přátelským, ochotným a profesionálním přístupem jsem se doposud nesetkala. Je hezké vidět člověka dělat svoji práci, která ho skutečně baví a naplňuje.
Děkuji Vám za velmi rychlý prodej nemovitosti bez jakýchkoliv komplikací.
Nikola Šmídová


Nikola Šmídová, 18.11.2022

Dobrý den,
chtěl bych poděkovat realitní kanceláři TOTU reality Jaroměř za zprostředkování pronájmu bytu. Rychlé, vstřícné, profesionální jednání. Můžu jen doporučit.
V.Kulhánek


V. Kulhánek, 14.11.2022

Dobrý den,
po zadání zakázky prodeje nemovitosti bylo příkladné vyhledání potencionálních kupců a nakonec se podařilo prodej uskutečnit ve velmi dobrém časovém horizontu. Vše proběhlo dle zákona, schůzky, jednání, vstřícnost, rychlost a korektnost. Doporučuji se přesvědčit každému prodávajícímu.
Ing. Jiří Krumlovský Jaroměř


Ing. Jiří Krumlovský, 14.11.2022

Dobrý den,
rád bych touto cestou poděkoval za Vaši profesionální práci. Při pronájmu bytu jsem se nejvíce bál toho, že do nově zrekonstruovaného bytu mi dáte nějaké neschopné nájemce a já budu mít spousta starostí, ale ukázalo se, že víte co děláte. A proto máte můj obdiv a vřelé doporučení.
Krásný den Marián Kašpar


Marián Kašpar, 11.11.2022

Dobrý den, rád bych Vám chtěl touto cestou poděkovat za perfektní servis při koupi bytu. Byla to pro mě první taková zkušenost a jsem rád, že jsem tento obchod mohl uskutečnit s Vaší realitní společností. Oceňuji profesionální jednání a lidský přístup. Těším se na další případnou spolupráci.
Robert Zhouf


Robert Zhouf, 22.9.2022

U realitní společnosti TOTU reality Jaroměř oceňuji hlavně rychlost a přátelský přístup. Makléř Marian Tuček odvedl super práci. Za sebe mohu jen doporučit 👏🏽
Caroline Riegerová


Caroline Riegerová, 19.9.2022

TOTU reality děkuju za nákup a prodej bytu zároveň. Vše proběhlo hladce, vážím si profesionálního jednání a přátelské atmosféry v průběhu celé komunikace. Určitě doporučuji a ještě jednou moc díky!!!
D. Šolcová


D. Šolcová, 2.8.2022

Dobrý den,
ráda bych poděkovala za spolupráci při prodeji bytového domu. Velice
oceňuji profesionální přístup, díky kterému proběhl prodej domu rychle a
bez problémů. Vaše služby určitě doporučím ostatním, kteří budou prodávat
nemovitost.
Děkuji, Cingeĺová Newmanová


Cingeĺová Newmanová, 2.7.0022

Vážení,

Dovolte nám prosím, abychom Vám touto cestou poděkovali za vaši skvělou práci. Rozhodli jsme se pronajmout nebytové prostory, ( o čemž jsme delší dobu uvažovali i s Vámi konzultovali). Padlo rozhodnutí nabídnout prostory a zkusit najít vhodného nájemce. Díky Vašemu profesionálnímu přístupu se rozjela poměrně rychlá akce nafotit, nabídnout. V poměrně rychlém čase se našlo několik zájemců a nastal zlomový okamžik rozhodnutí a správné volby. Kdo a s jakým záměrem je nejvhodnější. Prob...


FLAWLESS TRADING COMPANY s.r.o., 23.3.2023
Zobrazit celý text reference

Dobrý den,

s realitní kanceláří TOTU reality s.r.o jsem byl maximálně spokojený, děkuji za profesionální a rychlý přístup při prodeji parcely v Kuksu. Velké díky panu Tučkovi se kterým jsem byl v častém kontaktu a dostal tak všechny informace. Vše proběhlo bez komplikací a v daný termín dle dohody. Tuto realitní kancelář vřele doporučuji !!!

Jiří Potůček


Jiří Potůček, 14.4.2023

Dobrý den,

ráda bych touto cestou poděkovala panu Marianu Tučkovi ohledně spolupráce při prodeji bytu s garáží z dědictví. Na doporučení jsem pana Tučka oslovila a následně se dělo něco za co jsem moc ráda. Velmi nadstandartní postup při vyklizení a následná profesionalita mě utvrdila v tom, že jsem se obrátila na správného makléře. Vše proběhlo naprosto bez problému a pro další nákup či prodej bych si již nikoho jiného než právě pana Tučka nevybrala. Nejlepší realitní makléř. Děkuji Vám za v...


Romana Špačková, 26.4.2023
Zobrazit celý text reference

Realitní kancelář TOTU s.r.o. mohu vřele doporučit z důvodu profesionálního přístupu k prodeji rodinného domu v Říkově po našem zesnulém otci. Zejména pak s jednáním makléře p.Tučka, který nás o všem vždy včas informoval a logicky jednal tak, aby se dům bez průtahů prodal. Hlavně to nejpodstatnější, díky této realitní kanceláři došlo k prodeji domu v krátké době, bez jakýchkoliv starostí a běhání po úřadech. Tuto realitní kancelář mohu vřele doporučit. Ivan Janata

Ivan Janata, 23.5.2023

Realitní kancelář TOTU reality s.r.o. odvedla dobrý servis - mohu jen doporučit. Jak jsme se s panem Tučkem dohodli, tak se také stalo. Tím oceňuji jeho profesionální a osobní přístup k prodeji domu, neboť nás bylo více spoluvlastníků a taková situace není vždy jednoduchá.

V. Faltusová


Faltusová, 13.6.2023

"Rádi bychom tímto poděkovali Mariánu Tučkovi a jeho realitní kanceláři za skvělé služby spojené s prodejem garáže v Jaroměři. Vše probíhalo velmi lehce, hladce a hlavně rychle. Vždy jsme byli ihned o všem informováni a celý prodej byl během jednoho týdne hotový. Děkuje Jiří a Martina Kábrtovi."

Kábrtovi, 27.6.2023

Dobrý den,

rádi bychom tímto poděkovali realitní kanceláři TOTU reality s.r.o., konkrétně panu Marianu Tučkovi, kterého mohu vřele doporučit. S prodejem rodinného domu v Jaroměři jsme byli velmi spokojeni.

Lukáš Rejchrt


Lukáš Rejchrt, 4.9.2023

Dobrý den,
touto cestou bych chtěl velice poděkovat panu Tučkovi za bezproblémový prodej nemovitosti.
Vše proběhlo rychle a hlavně na profesionální úrovni.
Děkuji
Bc. Milan Rudolfský
tel. 736 674 081
MTCWE, CCNA, IT Essentials


Bc. MIlan Rudolfský, 20.11.2023

Profesionální přístup. Rychlé vyřízení. Mohu doporučit.

Jan Kudri, 23.11.2023

Profesionální jednání a zároveň přátelský přístup. Vše bylo vyřešeno rychle a zároveň podle mých požadavků. Doporučuji.

Jan Bedrník, 23.11.2023

Všechno platilo dle domluvy. Korektní jednání.

Jan Haas, 23.11.2023

Dobrý den,

moc děkuji panu Marianu Tučkovi při pomoci s pronájmem mých hal v Předměřicích. Po čtyřech letech pořádný nájemce a já se nemusel o nic starat. Měl bych mu posílat měsíční %, ale když nechce.

Spokojený majitel

SamuheĹ Anton


SamuheĹ Anton, 12.6.2019

Rád bych touto cestou poděkoval realitnímu makléři Marianu Tučkovi za perfektní práci při prodeji mého bytu v Jaroměři. Přesně ví co dělá. Ještě jednou děkuji a přeji mnoho dalších spokojených klientů.
Tomáš Kocour


Tomáš Kocour, 18.7.2019

Dobrý den,

při prodeje mé chaty se makléř Marian Tuček stal nedílnou součástí obchodu. Od prvopočátku až po připsání peněz na můj účet jsem se nemusel o nic starat a vše proběhlo tak jak jsem chtěl. Žádná diskuze o slevě a žádné průtahy. Nemohu než doporučovat.

Moc děkuji

Pachovský Karel


Pachovský Karel, 18.7.2019

Dobrý den, rád bych touto cestou poděkoval realitnímu makléři Marianovi Tučkovi za perfektně odvedenou práci při koupi bytu v Jaroměři.
J. Suchý


Jindřich Suchý, 4.9.2019

Dobrý den, pane Tučku,

Rád bych Vám ještě jednou poděkoval i jménem původní majitelky zprostředkovaného prodeje bytu. Nemovitost byla jako pozůstalost daleko od našeho bydliště u Ostravy a Váš profesionální přístup, ochota přizpůsobit se časově, řešit věci korespondenčně mne utvrdila o Vaši vysoké profesionalitě a zkušenostech. Vše proběhlo profesionálně, regulérně a s maximální vstřícností.
Přeji hodně úspěchů a dalších spokojených zákazníků.

D. Mindeková (v zastoupení Karel Nowak)


D. Mindeková (v zastoupení Karel Nowak), 24.9.2019

...děkuji touto cestou panu Marianovi Tučkovi za skvěle odvedenou práci při prodeji mého domu. Několik let se nemovitost nabízela, ale kupec žádný. Dnes už dům prochází rekonstrukcí a majitelé jsou super sousedi.

Opravdu moc děkuji

Veit + Čapková


Veit + Čapková, 7.11.2019

Ještě jednou bychom Vám chtěli touto cestou poděkovat za perfektní realizaci prodeje bytu v Jaroměři. Váš přístup při prodeji byl naprosto profesionální a přesně takový, jaký jsme si představovali.

Přejeme Vám hodně spokojených klientů a mnoho zdaru ve Vaší práci.

M.R. Kordekovi


M.R. Kordekovi, 8.11.2019

Za mě super, perfektní tvoje práce, neskutečně si vážím že si byl ochoten se sejít v sobotu na bytě a v neděli na podpis jistiny. Mohl si to přitom klidně nechat na pracovní dny. Za co ti patří můj velký dík. Rychlost od první informace až po realizaci perfektní. Když to vezmu kolem a kolem tak jsem do 48 hodin měl klíče a mohl bydlet. A to byl přitom z větší části víkend.

Aleš Vyhnálek, 8.11.2019

Vážený pane Tučku,

děkuji Vám za velmi rychlé zprostředkování prodeje mého pozemku a tím i za možnost následného nákupu adekvátního pozemku v místě mého trvalého bydliště. Vaše jednání bylo vždy na vysoce profesionální úrovni a vycházelo z reálného stavu v dané lokalitě. Ocenil jsem především spolehlivost, čestnost a pocit důvěry ve Vás i Vaší realitní kancelář. Proto Vás mohu všem lidem, kteří chtějí jakkoli naložit se svými nemovitostmi, na základě mých zkušeností s tím nejlepším sv...


dr.Šťastný, 14.11.2019
Zobrazit celý text reference

S realitní kanceláří TOTU reality Jaroměř jsme spokojeni, zejména s rychlostí přípravy smluv, kvalitním sepsání dle právnických pravidel, přepisem na katastru a hledáním nájemníků dle našich požadavků. I nadále chceme spolupracovat s touto společností a vřele doporučujeme všem, kteří prodávají nebo kupují nějakou nemovitost.

Markéta O.


Markéta Olivová, 3.1.2020

Po dlouhém hledání kvalitní realitní kanceláře jsme zahájili spolupráci s realitní kanceláří TOTU reality v Jaroměři a dodnes jsme u ní zůstali. Kupovali jsme byt a příště bych zase oslovili zástupce společnosti pana Mariana Tučka, neboť veškerý servis a smlouvy zajišťují v kompletním balíčku včetně pojištění a daňových poplatků. Kancelář rychle najde nájemníky v případě pronájmu bytu a nabízí i pomoc v případě neplatičů. Přes realitního makléře Mariana Tučka jsme koupili více nemovitostí a jeho...

Vladimír Oliva, 7.1.2020
Zobrazit celý text reference

Certifikáty a školení

23.11.2023, Podílové nemovitosti

25.4.2023, Odborný test 2023