Realitní makléřMichal Rydlo

QARA
„Best marketing strategy ever? CARE“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Praha 5 2. v Hlavní město Praha 4. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 91. místo celkově 7. místo v Hlavní město Praha 2. místo v Praha 5

O mně

Jako realitní makléř jsem si dal prostý cíl - přispět k nápravě pověsti této profese. A na tom dnes pracuji každý den. Vytvářím komplexní prodejní kampaně k nemovitostem. Získávám pro své klienty ty nejlepší prodejní podmínky díky investicím do moderního marketingu. Prodej stavím na 2 základních pilířích: 1. Precizní příprava a prezentace nemovitosti + 2. Maximální zásah potenciálních kupců

Informace

Makléř
Ing. Michal Rydlo
Telefon
+420604274505
Soutěžní oblast
Praha 5
Působnost
Praha 4, Praha-západ (kraj Středočeský), Praha-východ (kraj Středočeský), Praha 6
Jako makléř působím od roku
2019
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Pan Rydlo nam pomohol s predajom naseho bytu a vsetko prebehlo profesionalne a bez problemov. Vsetko co sa dalo zariadil za nas a usetril nam hromadu casu.

Matúš Pagáč, 28.1.2023

Mela jsem poteseni' vyuz'i't sluzeb ing. Rydla pri koupi nemovitosti zaca'tkem le'ta 2022. Pri shliz'eni' realitnich nabi'dek na internetovy'ch stra'nka'ch mne okamzite zaujala perfektni a pecliva'
presentace nabi'zene' nemovitosti, ktera' vysoce prevys'ovala bez'ny' standard v relevantni' cenove' kategorii.
Od prvni'ho az do posledni'ho kontaktu mezi mnou, ing. Rydlem
a dalsi'mi zu'c'astne'ny'mi stranami si nemohu stezovat na jediny'
nezodpovezeny' email c'i tel. vzkaz. Ing. Rydlo reagov...


Laura Zimetová, 27.7.2022
Zobrazit celý text reference

Jestli váháte nad výběrem makléře , Michala si určitě vyberte ! Jeho služby byli perfektní o vše se postaral a dokonce dokázal i nemožné a byt prodal dřív než jsme čekali 😊 Michale děkujeme za Vaši ochotu a přejeme hodně dalších spokojených lidi

Jana Bednárik, 2.6.2022

Prodej proběhl rychle a bez nejmenších komplikací. Kupovali a prodávali jsme přes něj náš byt. Jeho ochota a pomoc před i po prodeji bytu byla vždy nadstandardní.

Silvia Tcaci, 25.5.2022

Na pana Rydla,jsem narazila náhodou,viděla jsem jeho nabídku na byt,o ktery jsem měla zájem,ale volala jsem pozdě.Byl tam jiný zájemce,ale pan Rydlo,mi slibil,kdyby si to zájemce rozmyslel,že se ozve. A slib dodržel.
Komunikoval i s mým makleřem a vše bylo k mě spokojenosti Pana Rydla,mohu jen doporučit..


Pavlína Vobrubová, 20.6.2022

Přes Michala jsme s manželem prodávali dvě nemovitosti a byli jsme s jeho přístupem a jednáním nadšeni. Není mu co vytknout, proto jsme i přes něj nakonec koupili nemovitost. Vše bylo perfektní! Jen tak dál :)

Anna Srpová, 4.10.2021

S panem Michalem Rydlem jsme spolupracovali při koupi domu a byli jsme velmi spokojeni. Provedl nás celým procesem včetně komunikace s úřady, informoval o aktuálním stavu i dalším postupu
Byl vždy k dispozici, pokud jsme něco potřebovali, zároveň působil velmi profesionálně. Rozhodně můžeme doporučit.


Michaela Mrázová, 25.7.2021

Pana Rydla doporučuji všem kteří uvažují o koupi nemovitosti. Je velice ochotný, vstřícný, vše vysvětlí, provedl nás perfektně celou koupí našeho domu a každý problém okamžitě pomohl vyřešit. S prací pana Rydla jsme byli velice spokojeni.

Petra Roubíčková, 22.7.2020

S prací pana Rydla jsme byli velmi spokojeni. Vhodnou propagací dokázal navýšit prodejní cenu nemovitosti. Reagoval rychle, ochotně a vždy nás dopředu informoval o následujících krocích. Jeho přístup byl po všech stránkách profesionální. Můžeme rozhodně doporučit.

Barbora Svobodová, 26.6.2020

Doporučuji všem, kteří uvažují o prodeji svojí nemovitosti pana Michala Rydla. Zapomeňte na běžné realitní makléře, kteří přijdou, udělají pár fotek a čekají. Pan Rydlo je tu jen pro Vás. Je aktivní, ochotný a lidský. Pomůže Vám upravit nemovitost před prodejem, zařídí vše potřebné. Má výborné znalosti a přehled o výhodách i nevýhodách dané nemovitosti a jejího okolí. Velice mi pomohl s finanční stránkou a určit cenu nemovitosti. Pro mě byl pan Rydlo zázrak v dnešní době! Děkuji pane Rydlo!

Dana Orholzová, 9.6.2020

Pan Michal Rydlo je velmi profesionální,ochotný a vstřícný.Také musím hodnotit i jeho lidský přístup,Myslím si,že pracuje i nad rámec svých povinností,ke každému problému přistupuje individuálně a snaží vše vyřešit.Koupě našeho bytu se neobešla bez problémů,ale pan Rydlo vše hravě zvládl.Jeho služby velmi doporučuji.

Renáta Gabrielová, 25.5.2020

Profesionalita, odbornost a ochota pomoci. To jsou základní aspekty práce pana Michala Rydla. V případě, že uvažujete o prodeji či nákupu nemovitosti, doporučuji využít jeho služeb.

Petr Vesecký, 24.4.2020

Michal helped us a lot in our purchasing process. He was always very kind and explained us everything in details. He arranged everything so the whole process was smooth and we didn't had to deal with anything. If you're looking for an honest and reliable real estate agent, I really recommend him!

Diana Sider, 27.7.2021

Vynikající prezentace nemovitosti, mimořádná spolupráce, rychlost komunikace a naprostá otevřenost. Byli jsme nad míru spokojeni. Můžeme jen vřele doporučit.

Milan Fišer, 18.10.2022

S panem makléřem Michalem Rydlem jsem spolupracovala na koupi bytu a byla jsem naprosto spokojená. Profesionální a skvělý přístup, ve všem mně vyšel vstříc, zařídil komunikaci s úřady, informoval mě o aktuálním stavu a když jsem něco potřebovala, opravdu jsem se mohla na něho dalo spolehnout. Proto bych chtěla ještě jednou za všechno poděkovat🙂👍. A rozhodně ho můžu jen doporučit!

Ivana Švidrnochová, 11.1.2022

Pana makléře mohu jedine doporučit, dokázal to co několik před ním nikoliv. Škoda, že jsme neměli štěstí dříve. Odvedl skvělou práci se vším všudy a profesionálně. Probíhala výborná komunikace ve všech směrech. Nemám nic co bych mohla vytknout. Pokud hledáte kvalitní a kompletní službu mohu jedině doporučit, protože zde se o klienta skvěle postarají.

Lucie Přibylová, 25.8.2021

Chceme ještě jednou moc poděkovat za profesionální a především lidský přístup, se kterým se v tomto oboru člověk často nesetká. Pan Rydlo jedná opravdu férově. Co slíbí, tak dodrží. Když jsme potřebovali, vyšli nám všechny strany vstříc, za což moc děkujeme a vážíme si toho. Vše vypadá perfektně, tak jak se inzerovalo. Komunikace probíhala na jedničku. Kéž by všude byli tak správní lidé, na správném místě.
Děkujeme moc za všechno, věříme, že se nám bude krásně bydlet!
Přejeme do profesního i o...


Štěpánka Dvořáková, 12.7.2021
Zobrazit celý text reference

Super domluva, profesionální příprava prodeje i komunikace. Michal všechno zařídil, já jsem se nestaral o nic. Doporučuji!

Jan Čán, 10.11.2020

Po dlouhé době jsem zase narazil na kvalitního makléře. Velmi ochotný pán. Pracovitý s lidským přístupem. Na cokoliv se zeptáte ihned dostanete srozumitelnou odpověď. Vše vysvětlí,poradí,pomůže. A hlavně komunikuje, píše sms volá. A jak vše slíbí, tak dodrží. Kdyby bylo více hvězdiček tak je klidně dám. Děkujeme za vaše služby a přejeme vám hodně úspěchů a hlavně zdraví. Pana Michala vřele doporučujeme, určitě nebudete litovat.

Anton Čoreja, 9.3.2023

Celé spolupráce proběhla bez problémů - konečně někdo, kdo si tu provizi zaslouží. Ráda doporučím dál

Alice Forejtová, 11.3.2023

Pan Rýdlo je určitě nejlepší makléř, kterého jsem v životě potkal, svým lidským přístupem, ochoty a komunikací určitě patří k těm nejlepším v oboru. Pan Rýdlo byl tak ochotný, že za nás řešil i věci, které nemusel a to i o víkendu…na nic jsme nečekali vše proběhlo hladce bez jakéhokoliv problému, proto všem doporučuji pravě jeho. Ja i bratr vám moc děkujeme, a ať se daří. :)

Radek, 11.3.2023

Velice konstruktivní a profesionální spolupráce s rychlým výsledkem při hledání nájemníka do bytu.

Martin Fišer, 19.3.2023

Vážený pane inženýre, děkujeme Vám za úspěšný pronájem nebytového prostoru, byly jsme velmi spokojené s Vašimi službami. Naše nemovitost není jednoduchá k pronájmu, i přesto jste nám velmi pomohl. Děkujeme, Zdenka a Marcela Klicperovy

Zdenka Klicperová, 1.4.2023

Michal nám neskutečně pomohl, při prodeji nemovitosti jsme opravdu nemuseli hnout prstem, byt krásně nafotil a udělal video, vyřídil vše za nás a to včetně nadstandardních věcí, které po zkušenosti vím, že by jiní neudělali. Takže moc děkujeme a určitě doporučujeme!

Linda Prokopová, 4.4.2023

Na Michalovi si cením jeho přístupu. Je vstřícný, profesionální, ochotný a velmi flexibilní. Spolupráce s ním proběhla vždy hladce a bez problémů. Doporučuji všemi deseti!

Denisa van Goozen, 15.4.2023

Michal je profesionál na úrovni a férový chlap. Prohlídkový den s ním je zážitek na celý život. Člověk, kterého s pýchou a nadšením doporučím i svým rodičům.

Libor Podlaha, 18.4.2023

Rychle, velmi profesionalni jednani a pristup. Prodano hned prvni tyden, prvnimu zajemci. Dekujeme Michale

René Charvát, 2.5.2023

Dobrý den pane Ing. Rydlo,
Rád bych Vám moc poděkoval za nadstandardní profesionální péči, kterou jste věnoval v minulých týdnech prodeji mé
garsonky. Maximální spokojenost. V každém případě si dovolím doporučit Vaši makléřskou firmu svým známým.
S pozdravem
Vladimír Šorf


Vladimír Šorf, 25.5.2023

S mou minimální účastí, avšak dle domluvených specifikací bylo ze strany pana Rydla přistupováno k prodeji mého bytu velmi profesionálně a lidsky. Celou dobu jsem měla pocit, že pracuje pouze pro mne a především v mém zájmu. A za to mu patří veliký dík.

Jana Hylasová, 20.6.2023

S panem Rydlem se mi velmi dobře spolupracovalo při prodeji bytu. Bylo to díky jeho profesionalitě, pečlivosti, rychlé, jasné komunikaci a úspěšnému zapracování mých přání a podmínek.

Pavel Harnych, 11.7.2023

Pan Rydlo nám profesionálně a úspěšně pomohl s nákupem bytu. Komunikace s ním byla rychlá a efektivní. Byl ochoten odpovědět na všechny naše otázky a poskytnout nám veškerou potřebnou dokumentaci. Velmi doporučuji !

Kazbek Karashev, 8.6.2023

Naprostá spokojenost! Pan Rydlo už od prvního setkání vystupoval profesionálně, hned jsem získal pocit, že ví přesně, jak bude postupovat, co a jak se bude připravovat, jakou strategii nasadí, jaké budou další kroky, pokud primární strategie třeba nebude vycházet atd. Vstřícný přístup vůči mně jako zákazníkovi, vše vyřešil on sám, já jen podepisoval. Nemovitost se podařilo prodat za mou požadovanou cenu, což považuju rozhodně za úspěch v dnešní době.
Pana Rydla mohu rozhodně s čistým svědomím j...


Jiří Matoušek, 21.7.2023
Zobrazit celý text reference

Vynikající komunikace, profesionální přístup, přesnost, mohu jen doporučit!

Richard Liška, 27.8.2023

Doporučuji všemi deseti! Spolupráce s panem Rydlem byla pro nás příjemné překvapení. Ohledně vlastní koupě probíhalo vše rychle a standartně. Ale práce pana Rydla podpisem smlouvy nekončí! Sám kontaktoval SVJ v domě a informoval jej, že došlo k prodeji bytu a zprostředkoval vzájemné kontakty. Zařídil ukončení stávající smlouvy k elektřině a zřídil smlouvu novou. A to bylo pro nás velmi přínosné. Moc děkujeme!

Petr Podroužek, 21.9.2023

Velmi profesionalni a zaroven osobni pristup. Pan Rydlo nam nejprve vse do detailu vysvetlil a jeho kancelar vytvorila nabidkovy produkt na miru. Po uspesnem prodeji vyridili veskere formality za nas a to naprosto bezchybne. Nemuseli jsme se o nic starat. Vrele doporucujeme!

Josef Jarý, 21.9.2023

Pane Rydlo, jsem Vám nesmírně vděčný za vše, co jste pro mne udělal. Ještě jednou Vám moc děkuji za profesionální přístup.

Tomáš Hora, 1.10.2023

I had been greatly inspired by the highest level of Michal's professionalism and empathical behavior. He treats his clients as everyone's wants to be treated, with full focus on client's need, aspiration, expectations and capabilities. At the same time his extremely valid advices had been provided on all aspects of analysis and consultancy - financial, strategic and situational.
I really appreciate our cooperation and want to endorse Michal as a high level professional and guru


Sergey Moiseev, 12.11.2023

Pan makléř Michal Rydlo již na první schůzce působil jako znalý profesionál v tomto oboru a na všechny mé otázky fundovaně odpověděl a přidal navíc ještě rady a doporučení. Při druhém setkání mi navrhl přesný postup a strategii prodeje s využitím propagačních videí k oslovení budoucího kupce. Bylo rozhodnuto.
A výsledek ? Byt se prodal za požadovanou cenu a za velmi krátkou dobu ! Naprosto všechno fungovalo a proběhlo podle pečlivě připraveného scénáře včetně potřebných konzultaci během prode...


Josef Jašek, 31.1.2024
Zobrazit celý text reference

Certifikáty a školení

3.2.2024, REALIŤÁK ROKU 2023 - 4. místo v ČR

2.2.2024, RELIŤÁK ROKU 2023 - 2. místo Praha

31.12.2023, Selling Strategies that Boost Customer Acquisiton - EDU Effective - MBA in Real Estate

29.12.2023, AML kurz BrokerTrust

29.12.2023, BT Dluhopisy - BrokerTrust

28.12.2023, Sales Negotiation - EDU Effective - MBA in Real Estate

27.12.2023, Growing Business with LinkedIn- EDU Effective - MBA in Real Estate

27.12.2023, Networking for Sales Professionals - EDU Effective - MBA in Real Estate

22.12.2023, Sales Negotiation - EDU Effective - MBA in Real Estate

22.12.2023, Real Estate Deal - EDU Effective - MBA in Real Estate

15.12.2023, Real Estate: Fearless on the Phone - EDU Effective - MBA in Real Estate

14.12.2023, Economics for Everyone: Housing Markets in Crisis - EDU Effective - MBA in Real Estate

12.12.2023, Real Estate Contracts - EDU Effective - MBA in Real Estate

10.12.2023, Navigating the MLS - EDU Effective - MBA in Real Estate

8.12.2023, How to Analyze a Wholesale Deal in Real Estate - EDU Effective - MBA in Real Estate

3.12.2023, Real Estate Deal Structuring - EDU Effective - MBA in Real Estate

1.12.2023, Finalista TOP 8 - REALIŤÁK ROKU 2023

28.11.2023, Marketing - EDU Effective - MBA in Real Estate

27.11.2023, Integrated Marketing Strategies - EDU Effective - MBA in Real Estate

10.11.2023, Marketing Strategy: Competitive Intelligence - EDU Effective - MBA in Real Estate

5.11.2023, Create a Go-To-Market Plan - EDU Effective - MBA in Real Estate

25.10.2023, Growth Marketing Foundations - EDU Effective - MBA in Real Estate

23.10.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

18.10.2023, Marketing Foundations - EDU Effective - MBA in Real Estate

8.10.2023, REALIŤÁK ROKU FEST podzim 2023

26.9.2023, Innovating Out of Crisis - EDU Effective - MBA in Real Estate

26.9.2023, Management - EDU Effective - MBA in Real Estate

24.9.2023, Business Innovation Foundations - EDU Effective - MBA in Real Estate

22.8.2023, Business Foundations - EDU Effective - MBA in Real Estate

12.8.2023, Management Foundations - EDU Effective - MBA in Real Estate

18.6.2023, Part-time Real Estate Investing - EDU Effective - MBA in Real Estate

18.6.2023, Real Estate Investment - EDU Effective - MBA in Real Estate

6.6.2023, Realiťák roku - Online odborný test 2023

5.6.2023, Virtual Investing in Real Estate - EDU Effective - MBA in Real Estate

2.6.2023, Before Investing in Real Estate - EDU Effective - MBA in Real Estate

1.6.2023, CEPI Attestation

23.4.2023, QARA FEST 2023

18.4.2023, Social Media Marketing in Real Estate - EDU Effective - MBA in Real Estate

18.4.2023, Introduction to Real Estate Business - EDU Effective - MBA in Real Estate

16.4.2023, Real Estate Investing 101 - EDU Effective - MBA in Real Estate

15.4.2023, Negotiating with Sellers - EDU Effective - MBA in Real Estate

13.4.2023, Developing a Growth Mindset - EDU Effective - MBA in Real Estate

12.4.2023, Rental Properties 101 - EDU Effective - MBA in Real Estate

10.4.2023, Estimating Repair Costs - EDU Effective - MBA in Real Estate

9.4.2023, 7 Streams of Real Estate Income - EDU Effective - MBA in Real Estate

7.4.2023, Projektové řízení krok za krokem

3.4.2023, Chytrá marketingová strategie

1.4.2023, Komunikace s lidmi v souladu s fungováním mozku - Seduo, ZČÚ

30.3.2023, Jak být efektivnější díky umělé inteligenci - GrowJOB Institute

28.3.2023, Networking

28.3.2023, Stavby a jejich technický stav - Gaudens

30.1.2023, Následné vzdělávání na úvěry 2023 - VECTOR

16.11.2022, Realitní akademie Gaudens - Práce s poptávkami

12.10.2021, Realitní akademie Gaudens - modul 1.3

14.1.2021, Nemovitosti v exekuci a oddlužování

5.11.2020, Jak zvládnout dražbu nemovitostí na 1*