Realitní makléřNikol Vejsová

100 REAL, s. r. o.
„Nemusí pršet, stačí když kape :-)“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Hradec Králové 2. v Královéhradecký kraj 35. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 8. místo celkově 1. místo v Královéhradecký kraj 1. místo v Hradec Králové

O mně

Mým posláním je být Vám po ruce jako správný poradce a pomocník v oblasti realitních služeb. Žádná z Vašich otázek mi není lhostejná. Naopak! Přistupuji k Vám s lidským přístupem a férové jednání je pro mě samozřejmostí.

Informace

Makléř
Nikol Vejsová
Telefon
+420734732842
Soutěžní oblast
Hradec Králové (kraj Královéhradecký)
Působnost
Hradec Králové (kraj Královéhradecký), Pardubice (kraj Pardubický)
Specializace
prodej, pronájem
Webové stránky

Reference

Obrátit se na kamarádku Nikču při hledání nájemníka do zrekonstruovaného bytu byla nejlepší možná volba, jakou jsme udělali. Už od první návštěvy nemovitosti působila jako profík, který se kvůli této profesi narodil. Od parádní prezentace nemovitosti, přes detailní komunikaci na denní bázi až po úspěšné nalezení nejvhodnějšího nájemníka. Více takových lidí na svém místě prosím. Ještě jednou moc děkujeme a těšíme se na další spolupráci!

Zdeněk V., 5.1.2023

Velmi děkuji za prvotřídní služby s pronájmem bytu. Byla jsem maximálně spokojená. Ráda doporučím a v případě potřeby znovu využiji! 🙂

Junková Michaela, 17.1.2023

Neuvěřitelně lidský a férový přístup, díky kterému je tato realitní kancelář v čele s paní Vejsovou naprosto jedinečná.

Vše proběhlo bez komplikací a komunikace byla skvělá.

Za mě úplná spokojenost a všem mohu tuto kancelář vřele doporučit.


Mgr. Viktor Gilar, 17.1.2023

Všem můžeme jen doporučit RK 100 real. Velice profesionální a lidský přístup ke klientům. Vše vyřešeno rychle a bez komplikací. Jsme rádi, že koupi RD zprostředkovávala p. Vejsová. Moc děkujeme

David Bělohoubek, 23.1.2023

Byla jsem velice spokojena, určitě mohu jen doporučit. Vše proběhlo jak mělo, paní Vejsova je profesionál na svém místě , moc děkuji 🙂 Jitka Nováková

Jitka Nováková, 30.1.2023

Velké díky Nikče Vejsové, že nám zajistila veškerý servis a sehnala nám podnájemnici během dvou týdnů. Krásná prezentace nemovitosti, lidský, ale zároveň profesionální přístup a ochota. To vše vždy s úsměvem 🙂 Se vším pomůže a poradí. Určitě bychom se na ni obrátili znovu... Bára a Pavel Sloukovi

Barbora Slouková, 2.2.2023

Chtěla bych poděkovat za realitní služby 100 REAL a hlavně slečně Nikol Veisové za její profesionální přístup při pronájmu domu. Je velice ochotná, vstřícná, komunikativní, férová a hlavně lidská, kéž kdyby takových lidí bylo více, to by bylo na světě líp. Vřele mohu všem doporučit a ještě jednou jí moc děkuji.

Ivana Drábková, 15.2.2023

Ačkoli jsme se k paní Vejsové dostali bez možnosti výběru RK jako kupující strana, tak musíme jednoznačně ocenit její profesionalitu. Perfektní komunikace v příjemném tónu, spolehlivost a důvěryhodnost jsou hlavní přednosti její práce. Zvláště oceňujeme, že se snaží, aby byly spokojeny obě strany obchodu a co se domluví, to platí!

Tomáš a Míša H., 2.3.2023

Vřelé díky za rychlou a profesionální práci paní Nicol Veisové. Všem mohu s klidným svědomím doporučit. Ještě jednou velké díky za rychlou a profesionální práci.

Alena Baťová, 9.3.2023

Služby paní Vejsové vřele doporučuji. Vše proběhlo perfektně tak jak bylo domluveno s profesionálním přístupem.

Jakub de Carvalho, 29.3.2023

Jsme moc rády, že nám slečna Nikol Vejsová byla doporučena. Nečekaly jsme, že v dnešní době může existovat někdo jako je ona. Příjemná, vstřícná, spolehlivá a v neposlední řadě profík a člověk na svém místě. Děkujeme za dobře odvedenou práci. I do budoucna se na Vás rády obrátíme, protože jste si získala naši důvěru. Na další naši spolupráci se těší sestry Mirka a Eva.

Eva Knezourova, 30.3.2023

Na slečnu Nikol jsme se obrátili již poněkolikáté, a to proto, že máme s její prací jen ty nejlepší zkušenosti. Postará se o vše takzvaně do A do Zet. Obdivujeme její pracovitost, časovou flexibilitu, spolehlivost. Služby 100 REAL vřele doporučujeme.

Helena Soukupova, 5.4.2023

Nikol je velká profesionálka s nadšením pro práci, vše bylo rychle a jasně vyřízeno. Pokud chcete slušné jednání, rychlost a profesionalitu mohu jedině doporučit.

Jakub Šafařík


Jakub Šafařík, 9.5.2023

Pronajmutí bytu proběhlo rychle a bez komplikací. Oceňuji férový přístup, super komunikaci a vstřícnost paní Vejsové. Ještě jednou děkuji za perfektní bydlení.

Lukas Machacek a Anezka Dragounova, 11.7.2023

Již po několikáté jsme oslovili slečnu Vejsovou ohledně pronájmu bytu. Vše se podařilo bleskurychle. A jsme velmi spokojeni se spoluprací, rychlostí a vstřícnosti. Moc děkujeme 😉

Lenka Kopsova, 13.7.2023

Dobrý den.
Chci reagovat do recenzí společnosti 100 Real.
Mohu konstatovat, že i v r. 2023 je jednou z firem, které si zaslouží poděkování.
Protože jsme v naší rodině měli historickou zkušenost se službami společnosti v min. období,
požádali jsme počátkem roku o další pomoc. Dnes (cca po dvou měs) máme situaci vyřešenu.
Vše probíhalo opět lidsky přístupně. Opět OK splnění požadavků a úkolu.
Opět výborná komunikace, přístup, profesionalita, znalost trhu a doporučení. Děkuji Pavel Ehl


Pavel Ehl, 18.7.2023

Moc ráda bych poděkovala paní Vejsove za úžasný a vřelý přístup. Jste skvělá, příjemná a 100% realitní maklerka na svém místě. Moc Vám děkuji a vždy se na Vás ráda obrátím a všem Vás doporučím. Moc dekuju.

Jana Pokorná, 22.7.2023

Proč píši slůvko "vždy"? Protože slečna Vejsová pro naši rodinu nepracovala poprvé, ale již několikrát v průběhu dvou let. Už z těchto vět je patrné, že kdyby její služby perfektní nebyly, neoslovovali bychom ji opakovaně. Je to vstřícná žena, která vždy jedná tak, aby byly spokojené obě strany. Obdivuji její časovou flexibilnost, komunikativnost a pečlivost s jakou přistupuje k řešení záležitostí, se kterými se na ni obracíme. Díky. HS

Helena Soukupova, 22.7.2023

Dobrý den,

jsem velice spokojená s novým bydlením.Bydlení je moc krásné a s paní Vejsovou je skvělá spolupráce. Paní Vejsová je velice sympatická a milá žena. Takže rozhodně doporučuji spolupráci s paní Vejsovou.


Denisa Kopistová, 6.8.2023

Slečnu Vejsovou a 100 Real můžeme jen a jen doporučit. Jako jedna z mála byla schopna vyhovět našim požadavkům na pronájem a následnou správu nájemních bytů. A to vše s velkou profesionalitou a vždy s úsměvem. Děkujeme!

Andrea Věříš, 1.9.2023

Moc děkujeme Nikče Vejsové za pomoc s pronájmem bytu. Nikča bere svoji práci opravdu zodpovědně, nesrovnatelné se zbytkem konkurence. Na každou další schůzku jsme se s manželem těšili, byla plná optimismu a dobré nálady. Nikča pracuje s chutí a na přístupu je to znát. Je to profesionálka tělem i duší. Ještě jednou veliké DÍKY

Iveta Černá, 20.10.2023

Vážená paní Vejsová,

srdečně Vám děkuji za Váš profesionální přístup a za lidskost se kterou přistupujete k lidem. Jste úžasný člověk,velice Vám děkuji.


Ludmila Fečová, 6.11.2023

Chtěl bych moc poděkovat paní Vejsové za milý a lidský přístup. Smlouva byla dle mých představ a budu velice rád doporučovat. Kéž by bylo více takových lidiček.

Zdeněk Lamka, 14.11.2023

Děkuji za profesilnální přístup, ochotu a rychlost při shánění nových prostor.

Mirek Verner, 6.12.2023

Chtěli by jsme ještě jednou od srdce poděkovat Nikče Vejsové za to,že nám pomohla uskutečnit náš sen.Jednalo se o prodej vlastího bytu s návazností na koupení vysněného baráčku.Vše na sebe krásně navazovalo,komunikace a veškerá administrativa probíhala naprosto bez problémů.Chtěli by jsme vyzdvihnout hlavně super jednání,férový prodej a hlavně lidský přístup.Ještě jednou moc děkujeme a přejeme hodně úspěchů.

Pavel a Jitka Chárovi, 13.12.2023

Slečna Nikol Vejsová mi byla doporučena úplně náhodou. A musím říci, že kdyby všichni pracovali jako ona, tak to je pecka. Kdykoliv jsem potřebovala ohledně nemovitosti poradit, nebyla jsem si s něčím jistá, tak odpověděla klidně i o půlnoci. Je vidět, že jí práce baví a je stále usměvavá a neříká si o nic navíc, jako jiné realitky - ty by si z ní měli vzít příklad.
Mohu vřele doporučit, pokud někdo chce něco pronajmout či prodat, tak jedině této realitce a nebudete litovat. Slečna Vejsová je s...


Lenka Kopsová (Firmy.cz), 6.1.2024
Zobrazit celý text reference

Ráda bych poděkovala slečně Vejsové za perfektní a lidský přístup. Vstřícné jednání slečny Vejsové a snaha pomoct.
Můžu jen doporučit !!!!Ještě jednou moc děkuji.


Bačkovská Věra (web 100 REAL), 9.1.2024

Přístup k prodeji nemovitosti Nikol Vejsové je velmi profesionální a osobitý, málo je lidí, kteří jsou v jednání tak srdeční a ochotní ,přesto, že nemusí mít vždy dobrou náladu. Tato makléřka provádí svou činnost hlavně srdcem, ne pouze za finanční odměnu. Takových pracovníků je nutno si vážit. Kdyby většina pracujících přistupovala k práci jako Nikol Vejsová bylo by naše hospodářství jinde, bohužel to je pouze nesplnitelný ideál.

Jaroslav Čapek (Firmy.cz), 2.2.2024

Dobrý den, koupě pozemku proběhla rychle a efektivně. Osobní a vřelý přístup paní Vejsové.

V. Rousek (web 100 REAL), 5.2.2024

Velké díky slečně Vejsové a její realitce za pomoc s pronájmem bytu. Profesionální a zároveň lidský přístup, vstřícnost, ochota - výsledek: vše dopadlo ke spokojenosti všech.

Eva Hájková (web 100 REAL), 27.2.2024

S Nikol Vejsovou spolupracuji již delší dobu a kdykoliv se na ni obrátím s jakýmkoliv problém, vždy je vyřešen. Již podruhé pronajímám u této realitní kanceláře dům po rodičích a opět jsem velice spokojená a to nejen s výběrem nájemců, ale hlavně s profesionálním vystupováním, ochotou, vstřícností. Spolupráce se slečnou Nikol je úžasná, a proto ji vřele mohu všem doporučit.

Ivana Drábková (web 100 REAL), 22.3.2024

Mohu jen a jen chválit. Měla jsem možnost se setkat za svůj život s několika realitními makléři a mohu říct, že spolupráce s Nikol Vejsovou byla nejlepší. Dokázala zařídit nejen standartní věci, které bychom měli očekávat od každého realitního makléře, ale hlavně se vždy ochotně nabízela pomoci v záležitostech, kterým jsem buď nerozuměla, nebo byly pro mě časově náročné. Kéž by bylo takovýchto lidí víc.

Veronika Ježková (web 100 REAL), 24.3.2024

Jednání, profesionalita, spolehlivost, ochota atd. o všem se dá mluvit jenom v superlativech. Po celou dobu trvání prodeje jsem ani na okamžik nezapochyboval o mém rozhodnutí, že jsem zvolil 100 REAL. Naprostá spokojenost.

Jiří Tichý (Firmy.cz), 26.3.2024

S realitní kanceláří 100 REAL, s.r.o. jsme byli, a stále jsme, maximálně spokojeni. Paní makléřka Nikol zařídila vše potřebné, pro nás to představovalo jen minimální zátěž.
S klidným srdcem všem jejich služby doporučuji.


Josef Vejs (web 100 REAL), 28.3.2024

Ač nám všichni říkali, že za takové peníze to neprodáme, že budeme rádi za polovinu, Nikol odvedla skvělou práci a našla toho správného kupce se správnou cenou. Děkujeme!

Michaela Ondřejka (web 100 REAL), 8.4.2024

Chtěla bych velmi poděkovat slečně Nikol Vejsové za pomoc při koupi bytu. Doporučila výborného finančního poradce, vše velice rychle a ochotně zařídila. Je to profesionál s velkým srdíčkem. Děkuji!!

S. Moravcová (web 100 REAL), 10.4.2024

Certifikáty a školení

29.2.2024, Úvodní online odborný test 2024

20.12.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

13.3.2023, Online odborný test 2023 - Realiťák roku