Realitní makléřPavel Hanuš

HáCé-Reality.cz
„"S porouchaným vozidlem do autoservisu, s nemovitostí k makléři"“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Rychnov nad Kněžnou 6. v Královéhradecký kraj 108. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 67. místo celkově 2. místo v Královéhradecký kraj 1. místo v Rychnov nad Kněžnou

O mně

Jsem realitní makléř z Rychnovska, se specializací na oblast Hradec Králové a okolí. Mým hlavním cílem je být profesionálem s lidským přístupem tak, abych dokázal pomoci při prodeji i koupi nemovitosti každému z Vás. Proto jsem součástí malé realitní kanceláře, kde emoce a prožitky spojené s prodejem a nákupem nemovitostí jsou u nás v popředí. Také si zakládám na perfektní prezentaci nemovitostí a použití moderních technologií. Profesionální fotografie, video prohlídka jsou nedílnou součástí každého prodeje.

Informace

Makléř
Pavel Hanuš
Telefon
+420721562762
Soutěžní oblast
Rychnov nad Kněžnou (kraj Královéhradecký)
Působnost
Hradec Králové (kraj Královéhradecký), Rychnov nad Kněžnou (kraj Královéhradecký)
Jako makléř působím od roku
2017
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština, němčina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

“Zaměstnanci této realitní kanceláře byli velice ochotní, jednali s vysokou mírou profesionality, dodržovali sjednané termíny i časový harmonogram, který jsme si domluvili. Zajišťovali informace i nad rámec svých povinností. S jejich prací jsem byla velice spokojená. Doporučila bych ji všem, kteří potřebují pomoc při prodeji nebo koupi nemovitosti. Je to bezva parta a ráda na ně vzpomínám. Přejí vám všem mnoho úspěchu. Zdraví Hela H.

Helena Hubena, 4.9.2021

Na této realitní kanceláři mě zaujal profesionální a současně i lidský přístup ke klientům. Se službami jsem opravdu spokojená.”

Olga Dašková, 2.8.2021

Děkujeme, realitní kanceláři za rychlé a ochotné jednání panu Linhartovi a Bartošovi, panu Hanušovi a Cupákovi při koupi nemovitosti”.

S C Vera, 26.6.2021

Velke diky realitni kancelari a zejmena panu Cupakovi a jeho tymu. Ziji jiz dlouho v zahranici a z duvodu pandemije jsem nemohl byt u schuzek co se prodeje bytu tyce. Avsak diky servisu profesionalu se podarilo byt prodat i bez me pritomnosti (elektronicky) , pro mne bez vetsich problemu. Jeste jednou diky Petr”

Petr Šanda, 1.5.2021

Vše v pořádku. Milé, vstřícné a profesionální chování. Doporučuji.”

Andy, 22.3.2021

“Naprosto všechno v pořádku, mohu jedině doporučit. Slušné jednání a milý přístup.”

Iva Hanusova, 22.3.2021

Práce týmu HáCé-reality mě velice potěšila. Profesionální přístup byl jednou z velkých předností této firmy. Pánové pracovali jako jeden muž a měla jsem to štěstí je poznat všechny osobně. Jednali férově a lidsky, občas přehlédli i mé zbytečné dotazy, které jim přišly zřejmé, ale i tak na ně v klidu a s rozvahou odpověděli. Tuto firmu nemohu vynachválit slovy, člověk to musí zkusit a poté si z toho vyvodí názor na jejich práci.”

Eliška Linhartová, 22.3.2021

“Pány z této realitky vřele doporučuji. Udělali pro prodej mého domu vše potřebné, dokonce i nestandartní věci, které nemuseli. Děkuji Kuba”

Kubacervak, 18.3.2021

“S HáCé- Reality jsme byli moc spokojeni a to hlavně díky osobnímu kontaktu a vzájemnému pochopení. Komunikace a samotné vyřizování proběhlo absolutně bez problému. Tímto Vám moc děkujeme, pokud budeme v budoucnu využívat zase realitní služby, určitě se ozveme.”

irena anderová, 13.3.2021

Děkuji týmu HáCé-Reality za profesionální a rodinný přístup. Vše proběhlo bez problémů tak, jak bylo domluveno. Doporučuji výběr této firmy všem prodávajícím i kupujícím.”

alois franke, 10.3.2021

Kupovali jsme přes tuto realitku nemovitost a jsme úplně spokojeni. Rychlé a férové jednání, žádné skryté poplatky nebo háčky, vše, co slíbili splnili, včetně našich možná neobvyklých trochu požadavků.”

Ivča a Tonda Sedláčkovi, 4.3.2021

“Velká spokojenost!”

Michal D., 3.3.2021

“Byli jsme velmi spokojeni. Příjemné jednání, vstřícný přístup a ochota, perfektní vyřízení všech úředních záležitostí, o nic jsme se v podstatě nemuseli starat. Vřele doporučujeme!”

Jiří Matějka, 3.3.2021

“Kluci z Hácé - reality jsou naprostí profesionálové, navíc se vstřícným a příjemným jednáním s klienty. Mám s nimi osobní zkušenost a mohu pouze doporučit.”

Zdena Kounova, 1.2.2021

“Výborná prezentace, jednání . Mohu vřele doporučit jen tak dál pánové”

Denisa Vašatková, 20.1.2021

“Super práce. Moc děkuji.

Petra Broulíková, 20.1.2021

Perfektní práce pánové! Tímto Vám děkujeme za bezproblémový a rychlý prodej naší nemovitosti. Opravdu profesionální a přátelské jednání, ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Profesionální prezentace prodávané nemovitosti jistě pomohla k jejímu rychlému prodeji. Ještě jednou díky!”

Lubomir Mikeska, 24.10.2021

“Chci se podělit o zkušenosti s real.kanceláří Há-Cé reality Kostelec nad Orlicí.kancelář patří mezi nejlepší rk.jednani s klienty je na vysoké úrovni,ochota a slušnost patří mezi priority této RK.Každému,kdo uvažuje o prodeji nemovitostí nebo shání nemovitost, potřebuje poradit doporučuji právě tuto RK oni neslibují oni vychází lidem vstříc.

Hanka Peterova, 23.9.2020

“Pán je opravdu profesionál svého oboru, vždy se můžete spolehnout na "jeho slovo", má přehled, dobře poradí a jako bonus- super člověk, máte pocit jako by jste se znali spoustu let, vše s úsměvem a hlavně na pohodu. Bylo mi ctí s ním spolupracovat.”

Kryštof Robin, 18.9.2020

“Za moji celou rodinu dávám 5 hvězd. Profi jednání a pán si dokáže poradit s jakýmkoliv problémem. Pokud budu ještě někdy něco prodávat či kupovat, tak jedině přez něj.”

Melissalove, 29.6.2020

Kluci z HáCé reality jsou naprosto boží, prodával jsem přezně dům v Dobrušce a vše proběhlo naprosto hladce a pokud budu někdy něco potřebovat určitě se na ně obratím. P.H

Hanuš, 26.4.2021

Vše naprosto v pořádku

Lukáš Drbula, 4.5.2020

S pánem jsem řešil pronájem a jsem moc rád že zrovna sním. Už se chystá smlouva a já jsem s přítelkyní naprosto natěšený

Adamec, 5.10.2021

Realitkám jsme doposud nevěřili, ale pan Hanuš a pan Cupám nám naprosto změnili pohled na RK. Moc děkujeme Fingerovi

Fingerovi, 5.10.2021

S panem Hanušem jsem naprosto spokojena protože prodal můj dům a vše proběhlo tak jak mělo a jsem opravdu šťastná. Děkuji Lingerová

Lingerova, 7.8.2020

Prodával jsem řadový dům a s panem Hanušem už jsem se znali věděl jsem na koho se obrátit a k mé spokojenosti vše dopadlo možná i lépe než jsem sám doufal. Děkuji Pavlů

Pavlů, 2.7.2020

Přes pana Hanuše jsem kupoval dům, díky němu jsme všechno zvládli a ted už vesele bydlíme. Děkujeme M. Staporek

Staporek, 20.8.2020

Dobrá práce 👍Prodal za vyšší cenu než jsme očekávali.
Zkuste ho.


Vladimír Novotný, 9.11.2019

Pan Pavel Hanuš je velmi milý, charismatický realitní makléř, který nám profesionálně nafotil naši nemovitost. Netušila jsem jak to je složité 🤗. Jednou také zastoupil svého kolegu při prohlídkách našeho bytu. Je vidět, že je na správném místě. Byla jsem s jeho jednáním velmi spokojená. Moc děkuji

Katka Cínková, 3.7.2019

Na této realitní kanceláři mě zaujal profesionální a současně i lidský přístup ke klientům. Se službami jsem opravdu spokojená.

Dašková Olga, 2.8.2021

Chtěl bych poděkovat celému týmu společnosti HáCé-Reality, a to hlavně pánům Hanušovi a panu Bartošovi za jejich korektní a lidský přístup a za odvedenou práci při realizaci prodeje mé chaty a za všechny náležitosti s tím spojené.
Nebyl to jednoduchý prodej, jak jsem si na začátku myslel, ale nakonec se vše díky úsilí pánu z HáCé-Reality úspěšně zrealizovalo a prodej se uskutečnil.
Velké díky pánové a přeji vám mnoho spokojených klientů!!


Jiří Jelínek, 9.1.2022

Děkujeme panu Hanušovi a Bartošovi za milý a vstřícný přístup při nákupu nemovitosti. Rychlé vyřízení všech úředních záležitostí. Všem vřele doporučujeme. Přejeme Vám mnoho úspěchu a hodně spokojených zákazníků.
Děkujeme :)


Šárka Baranovská, 20.10.2022

Velké díky pánům Bartošovi a Hanušovi, za bezproblémové zvládnutí nekončícího maratónu potíží a problémů vzniklých v souvislosti s prodejem mé nemovitosti. Za mě několik palců nahoru!!!

Jack Oneil, 26.10.2022

Pán je opravdu profesionál svého oboru, vždy se můžete spolehnout na "jeho slovo", má přehled, dobře poradí a jako bonus- super člověk, máte pocit jako by jste se znali spoustu let, vše s úsměvem a hlavně na pohodu. Bylo mi ctí s ním spolupracovat.

Kryštof Robin, 22.10.2022

Mám výbornou zkušenost s touto realitní kanceláří při prodeji domu. Pánové Hanuš a Bartoš, kteří prodej zajišťovali k věci přistoupili s plnou profesionalitou, celý průběh po všech stránkách proběhl hladce a bezchybně a bonusem je i jejich velmi příjemné a vstřícné jednání. Tuto realitní kancelář mohu opravdu vřele doporučit, realitní transakce jejím prostřednictvím přináší zákazníkovi skutečnou službu a přidanou hodnotu. Děkuji za perfektně odvedenou práci.

Praus Petr, 12.1.2022

Až na detaily, vše ok...Doporučuji tuto společnost...

Martin Elischer, 17.1.2022

Pana Hanuše mohu doporučit. Při koupe nemovitosti nenastal žádný problém a domluva byla absolutně bezproblémová. Vše proběhlo bez potíži. Za mne 5 hvězd.

Tomáš Kosztyu, 25.4.2022

Po mé zkušenosti s prodejem nemovitosti hodnotím p. Hanušovi a p. Bartoše jako profesionály s lidským přístupem.
Dávám 5 hvězd a všem doporučuji jejich služby.


Jarmark 58, 27.4.2022

Určitě doporučuji, s prací pana makléře Cupáka a Hanuše jsem byl velice spokojen, vyřešil a zbavil mě hodně starostí okolo pronájmu a pak následně i prodeje nemovitosti.
Díky


Martin J., 14.10.2022

Maximální spokojenost s jednáním všech pracovníků této realitky, s kterými jsem přišel do kontaktu. Vřele doporučuji!!!!!!

Radek Martinek, 25.5.2022

Maximální spokojenost, doporučuji.

Kateřina Pinkasová, 27.7.2022

Vše ok
Doporučuji.


Václav Černý, 24.1.2023

Doporučuji a děkuji

Gabca1, 25.1.2023

Můžu jen doporučit
Díky moc-vše super


Blanka Jankovská, 30.9.2022

Doporučuji. Příjemné jednání a profesionální přístup.

Dominika Balcarová, 3.12.2022

" Velmi děkuji celému týmu Há - Cé reality, kteří mi pomohli prodat byt.
Velké díky patří především panu Hanušovi, který mi vše důkladně a trpělivě vysvětlil. Oceňuji zejména jeho lidský přístup, spolehlivost a ochotu.
Doporučuji a moc Děkuji ☺️"


Zuzana Bauková, 6.12.2022

Korektní, spolehlivá firma, vše rychle vyřízeno, maximální spokojenost.

Josef Zima, 27.12.2022

Doporučuji

Jan Čižinský, 30.11.2022

Spokojenost.

Petra Taticková, 25.1.2023

Velice solidní jednání pana Hanuše a pana Bartoše, p. Cupáka, vše probíhalo dle domluvy a koupě domu byla zrealizována rychle a profesionálně

Jolana Miškařová, 6.2.2023

Certifikáty a školení

14.3.2023, Online odborný test

20.9.2021, Zkouška realiťák roku