Realitní makléřPavel Hudák

Pavel Hudák Reality
„Moje motto zní “Když budeš dělat věci stejně jako většina lidí, budeš mít i výsledky jako většina lidí”. A proto s oblibou dělám věci jinak než ostatní a snažím se najít si vždy vlastní cestu a způsob, jak prodat nemovitost velmi rychle a efektivně.“
Umístění v roce 2023 6. v okrese Plzeň-město 16. v Plzeňský kraj

O mně

Považuji se za inovátora realitního trhu. Pocházím a žiji v Plzni. V realitním oboru pracuji nepřetržitě od roku 2011, zabývám se prodejem především rodinných domů a bytů. Pokud se na mne obrátíte, očekávejte odpovědný přístup k celému obchodu, ochotu a velké nadšení pro věc.

Informace

Makléř
Pavel Hudák
Telefon
+420605542200
Soutěžní oblast
Plzeň-město (kraj Plzeňský)
Působnost
Plzeň-město (kraj Plzeňský), Plzeň-sever (kraj Plzeňský), Plzeň-jih (kraj Plzeňský), Domažlice (kraj Plzeňský)
Jako makléř působím od roku
2011
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, 3D prohlídky, virtuální prohlídky, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, zajištění vkladu na katastr
Webové stránky

Reference

RK pana Hudáka mohu doporučit. Naprosto profesionální přístup, od přípravy profi fotografií až po kompletní uzavření celého prodeje. Vždy včasné a přesné informace, právní zastoupení, takže všechny smlouvy perfektně připravené. Byt se prodal v rekordním čase a i přes kulový blesk v podobě další koupě, vše klaplo na výbornou. Moc děkuji a doporučuji.

Jitka Chalupová Kozderková, 13.3.2021

Pana Hudáka mužů zcela doporučit. Jeho profesionální a lidský přístup. Krásné profi fotografie. Kompletní uzavření smlouvy a rychlý prodej a právní zastoupení. Rychlý prodej zahrady. Spokojenost na straně prodejce i kupujícího. Když bych chtěla něco prodat nebo koupit znovu bych neváhala. Moc děkuji a doporučuji.

Helena Vacková, 13.3.2021

Pana Pavla Hudáka můžeme vřele doporučit. Pomohl nám s koupí pozemku, všechno zařídil přesně tak jak bylo domluveno. Jsme velmi rádi, že jsme se potkali s profesionálem v této oblasti. Pokud bychom potřebovali něco ohledně realit, určitě se na něj obrátíme.

Martina Jarošíková, 15.3.2021

Pana Hudáka mohu jen dopuručit, naprostý profesionál. Řeším s ním veškeré své záležitosti ohledně nemovitostí (pronájmy, prodej, koupě). Vždy je naprosto přesný a vše je perfektně připravené. Než jsem s ním před X lety začal spolupracovat, tak jsem vystřídal několik realitních makléřů a nebylo to nic moc. Teď již více jak 10 let spolupracuji jen s panem Hudákem a jsem maximálně spokojen.

Roman Pova, 15.3.2021

*****

Marie Vybíralová, 8.3.2021

*****

Jarmila Kudrnáčová, 27.11.2021

Pana Hudáka doporučuji. Je vstřícný a profesionální. Prodeji nemovitosti se velmi věnoval, pořídil pěknou fotodokumentaci a video. Zajistil advokátní úschovu. Trpělivě se věnoval zájemcům o koupi.

Jan Fencl, 25.11.2021

V dnešním velmi nejistým světe je velmi obtížné až nemožné najit spolehlivého partnera, téměř v jakékoliv oblasti. Když jsme poprvé potkali pansympatickým mladým mužem , poté když jsme pokračovali v operaci koupi velmi složitého projektu ,byli jsme velmi milé překvapeni za a Hudáka na první pohled se zdál velmi přistup a ochotu pana Hudáka, nechci ho jen doporučovat jeho musíte prostě zkusit.

Děkuji s uctou .
manžele


Olexiy Pukman, 26.11.2021

Doporučuji Všem, velmi slušné, solidní jednání. Dnes každý hraje sám za sebe, ale Pan Hudák na srdce na pravém místě.... Velké díky za Vše.

Petra Saláková, 28.11.2021

Moc doporučuji pána makléře rozumí svoji práci vše zařídí pořád je v kontaktu s klientem byla sem velice spokojená děkuji za spolupráci a přeji hodně klientů

Ĺubica Moravčíková, 17.4.2022

Velice sympatický Pán, který odvádí perfektní práci už od prohlídky až po podpis smlouvy. Skutečně profesionální jednání, pána Hudáka určitě vřele a bez jakýchkoliv pochybností doporučujeme.

PS: Děkujeme za domov


Maroš Pivovar, 25.4.2022

Certifikáty a školení

14.6.2022, Realiťák roku - odborný test

25.1.2022, Realiťák roku - 3. místo - Plzeňský kraj

25.1.2022, Realiťák roku - 2. místo - okres Plzeň - město