Realitní makléřTomáš Novák

Moderní realiťák
„Pomohu s bezstarostným prodejem, koupí a pronájmem nemovitosti. Zajistím cenový odhad i financování.“
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 10. místo celkově 1. místo v Ústecký kraj 1. místo v Teplice

O mně

Ve světě realit se pohybuji od roku 2018, kdy jsem začal spolupracovat se společností RE/MAX. Na jaře roku 2018 jsem absolvoval školení zakončené makléřskou zkouškou. V následujících letech jsem získal certifikaci pro vykonávání práce realitního makléře a několik ocenění. Z práce se stal i můj koníček, proto jsem se v květnu 2023 rozhodl založit si vlastní kancelář „Moderní realiťák“. Sleduji aktuální trendy, jsem kreativní a schopný aplikovat ověřené novinky do své práce a zjednodušit tak klientům průběh prodeje, pronájmu, ale i koupě, nemovitosti. Využívám sílu sociálních sítí, které jsou pro mě efektivním nástrojem, a díky kterým jsem schopný prodat, sehnat nebo odprezentovat.

Informace

Makléř
Tomáš Novák
Telefon
+420720988090
Soutěžní oblast
Teplice (kraj Ústecký)
Působnost
Most (kraj Ústecký), Chomutov (kraj Ústecký), Praha-západ (kraj Středočeský), Ústí nad Labem (kraj Ústecký)
Jako makléř působím od roku
2018
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština, němčina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, kanceláře
Nabízené služby
advokátní úschova, profesionální fotografie, sjednání hypotéky, zajištění vkladu na katastr, video prohlídky, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách
Webové stránky

Reference

Makléře Tomáše Nováka velice ráda všem vřele doporučuji. Vystupování, komunikace velice na úrovni. Velká píle prodat nemovitost, situace v dnešní době není vůbec jednoduchá. Pokud budu v budoucnu prodávat jakoukoliv nemovitost, opět se obrátím jedině na Tomáše Nováka! Děkuji Tome.

Pavla Kadlecová, 2.1.2024

Všechno proběhlo hladce. Příjemné vystupování. Tomáš je profík. Děkuji za všechno.

Ludmila Millis, 3.1.2024

Pan Novák byl vždy ochotný, byl k dispozici i o víkendu a konal nad rámec služeb, když nastaly neočekávané události. Zajistil prodej i pronájem k maximální spokojenosti obou stran.

Pavlína Pokošová, 7.3.2024

Jednání s makléřem Tomášem Novákem bylo v naprosté pohodě. Prodej bytu proběhl přesně podle mých představ, rychle bez problémů a starostí. Absolutní spokojenost.

Stanislav Špinar, 15.1.2024

Makléře Tomáše Nováka velice ráda vřele všem doporučuji. Vystupování, komunikace velice na úrovni. Velká píle prodat nemovitost, i když situace v dnešní době není vůbec jednoduchá. Pokud budu v budoucnu prodávat jakoukoliv nemovitost opět se obrátím jen na Tomáše Nováka!!! Děkuji, Tome.

Pavla Kadlecová, 10.2.2024

Musím mu strašně moc poděkovat. Neměl to vůbec jednoduché s prodejem bytu jelikož jsme ho potřebovali prodat co nejdříve a podařilo se. Děkuji

Šárka Chalupová, 1.3.2024

Moc ráda bych pana Nováka jako realitního makléře doporučila. Je to profesionál s proklientským přístupem, o vše se postará, všechno vyjedná, zařídí, sežene, nic není problém, můžete se spolehnout, že svou práci dovede do úspěšného finále.

Zároveň je to velice sympatický a příjemný člověk, se kterým je radost komunikovat. Recenzi píši na základě trojnásobné úspěšné spolupráce jak při prodeji, tak při koupi nemovitosti. Velice děkuji za vaše služby a přeji hodně úspěšných obchodů a spokojených...


Ilona Náhlovská, 15.1.2024
Zobrazit celý text reference

Pan Tomáš Novák je opravdu člověk na svém místě a jeho práce mu přistane. Jeho profesionální přístup, zodpovědnost a ochota, opravdu mu není co vytknout. Pro mě úplná bezstarostnost. Děkujeme.

Michaela Holečková, 19.3.2024

S panem Novákem jsme řešili prodej bytu v dědictví. Ocenili jsme lidský přístup pana Nováka v této naší situaci. Prodej proběhl nad očekávání rychle, pan Novák za nás vše potřebné vyřídil. Byli jsme velice spokojeni a rádi pana Nováka doporučíme našim přátelům. Děkujeme.

Lenka Hlaváčková, 24.3.2024

Certifikáty a školení

12.3.2024, Úvodní online odborný test 2024