Realitní makléřTomáš Pohlodek

OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o. - Brno
„Myslet v dlouhodobém horizontu. Sloužit s lidskostí, poctivostí a úsměvem :-)“
Umístění v roce 2023 3. v okrese Brno-město 10. v Jihomoravský kraj 68. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 21. místo celkově 2. místo v Jihomoravský kraj 1. místo v Brno-město

O mně

Pracuji jako realitní makléř a věnuji zvláštní pozornost lidskosti a osobnímu přístupu. Věřím, že úspěšný obchod v realitním světě není jen o nemovitostech, ale také o vztazích. Proto se snažím navázat důvěryhodný a otevřený dialog s každým klientem, abych porozuměl jeho potřebám a cílům. Rád bych na sobě vyzdvihnul nadhled, pečlivost a komunikaci. Mým cílem je nejen vzbudit pocit, že budete mít v celém procesu podporu, ale také nabídnout trochu legrace a úsměvu na tváři. Mou velkou vášní je krom realit také cestování a plánování, což přenáším do své profese tím, že vám celou cestu a průběh prodeje pomohu rozplánovat tak, že společně dosáhneme úspěšného prodeje či nákupu nemovitosti. Vaše maximální spokojenost je pro mě až na prvním místě.

Informace

Makléř
Tomáš Pohlodek
Telefon
+420603888637
Soutěžní oblast
Brno-město (kraj Jihomoravský)
Působnost
Brno-venkov (kraj Jihomoravský), Brno-město (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
2022
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Děkuji za špičkový servis. Martin Limburský.

Martin Limburský, 18.5.2023

Děkuji za počáteční navázání kontaktu po několika letech od poslední, bezchybné spolupráce s pořízením bytu, a současně děkuji za doporučení kolegy, pana Tomáše Pohlodka, při realizaci prodeje bytu v Rosicích. Spolupráce s panem Pohlodkem byla na profesionální úrovni, ale hlavně hodnotím skutečný lidský přístup, a nadhled. Bez dalšího rozebírání celé akce s prodejem bytu, sděluji, že vše bylo v souladu s mou naprostou spokojeností, a v případě možné další realizace s prodejem, či koupí nemovitos...

Evžen Krejza, 11.7.2022
Zobrazit celý text reference

Chci Vám poděkovat za spolupráci při koupi nemovitosti na Čápkova 10 Brno. Prodej měl na starosti pan Tomáš Pohlodek. Spolupráce s panem Tomášem byla vynikající. Vzhledem k mému časovému vytížení se mi snažil maximálně přizpůsobit a neváhal se setkat i v pozdních odpoledních hodinách, vše měl vždy kvalitně připravené. Následně jsme se domluvili na realizaci pronájmu mé další nemovitosti a také zde jsem s jeho prací nadmíru spokojený.

MUDr. Miroslav Klíma, 18.10.2022

Jednání s panem Pohlodkem bylo vedeno na vysoké úrovni. Na čem jsme se domluvili, to platilo a bylo pravdivé, oceňuji jeho upřímnost a rovnost. Vše bylo vyřízeno v nejkratším možném termínu. RK informovala o krocích, které právě proběhly. RK Okno a realitního poradce pana Pohlodka dopuručuji.

Ing. Petr Harák, 5.1.2023

Velmi oceňuji profesionalitu a osobní přístup pana Tomáše Pohlodka při nákupu nemovitosti. Spolehlivé a rychlé jednání, ochota a vstřícnost pro naše potřeby. Vše šlo hladce. Děkujeme.

Barbora Klang, 4.9.2023

Skvělá realitní společnost. Starost o klienta perfektní. Vše vyřídí a zajistí. Jednání na vysoké profesionální úrovni. A hlavně pan Pohlodek skvělý makléř.

Michal Šidlík, 6.12.2023

Musím říci že jsem se rozhodl pro tuto realitku z důvodu že není tak velká. Už při prvním setkání s panem Pohlodkem mě neuvěřitelně překvapilo. Žádné slibi, jen jasná fakta. Profesionalita ze kterou mě skvele vše vysvětlil, jsem se u jiných realitek nesetkal. Při samotném prodeji, mě vždy okamžitě informoval o jakékoli změně. Jeho připravenost a tabulky byly úžasné. Respektoval jakékoliv moje rozhodnutí a nijak ho nezpochybnoval. Mohu jen doporučit a pokud se rozhodnete někdo jejich služby využí...

Martin Šidlík, 6.12.2023
Zobrazit celý text reference

Quickly and efficiently. Thanks to Tomas Pohlodek for helping me find a new apartment and for the support and clarification throughout the entire process!

Alexey Zhukov, 9.12.2023

It's been a pleasure doing business with you and I'm extremely happy that we successfully executed the property deal in Popůvky.
The trust and support you've shown throughout this process were very much appreciated.
I'm thankful that I had the opportunity to work with someone as professional as you.


Meka Enyinna Omeh Chukwuemeka, 17.12.2023

Opravdu skvělá realitní kancelář, která předčila mé očekávání. Osobní přístup celého týmu a zejména pana Pohlodka mě do detailu provedl prodejem. Pan Pohlodek vše vysvětlil, připravil na možné scénáře a provedl mě až do konce prodeje bez jakéhokoliv zádrhelu. Mohu jen doporučit.

Tomáš Hudeček, 16.1.2024

S partnerkou jsme se při prodeji domu rozhodli pro RK Okno nemovitosti, se kterou jsme byli moc spokojeni. Konkretně tedy s realitním specialistou panem Tomášem Pohlodkem. Jeho přístup byl po celou dobu naprosto profesionální i lidský. P. Pohlodek byl vždy usměvavý, s dobrou náladou a vždy nám se vším vyšel maximálně vstříc. Pana Pohlodka opravdu všem doporučujeme. A ještě jednou za všechno moc děkujeme 🙂. Kollmann a Seibertová

Michal Kollmann, 15.3.2024

Všechno v pořádku, proces koupě nemovitosti proběhl dle očekávání, profesionální přístup. Doporučuji!

Radim Zítka, 18.3.2024

Rád bych tímto poděkoval p.Tomáši Pohlodkovi za skvěle odvedenou práci při prodeji bytu v Brně. Jako bývalý šéf realitní kanceláře dokáži ocenit jeho profesionální přístup, způsob komunikace a odbornost. Takových makléřů opravdu není mnoho. Přeji mu mnoho obchodních úspěchů a plno spokojených klientů.

Jan Hubený, 21.3.2024

Chtěl bych moc poděkovat všem, kteří se podíleli na prodeji mého bytu v Rebešovicích. Speciálně pak panu Pohlodkovi, který nejenže dával o všech krocích dopředu vědět, ale ke všemu přistupoval velice aktivně a dbal na to, abych se jako prodávající nemusel s ničím moc trápit. Plný servis pak doplnil i o velice lidský přístup a přátelské jednání, které já osobně kvituji. Ještě jednou děkuji a doufám, že se bude jak realitní kanceláři, tak i panu Pohlodkovi dařit - jak v profesní rovině, tak i v té...

Lukáš Majerník, 19.3.2024
Zobrazit celý text reference

Makléř Tomáš Pohlodek - brilantní makléř. Veškeré jednání se mnou i s klienty bylo naprosto profesionální, v duchu diplomacie, čestnosti a úcty. Rok jsem prodávala byt. Vyzkoušela dvě realit. kanceláře, které naprosto selhaly. Byt byl takřka neprodejný. Byla jsem v zoufalá a v těžké finanční situaci. Ale když mi známý zařídil setkání s panem Pohlodkem, byla jsem si najednou jistá, že on byt prodá. A to se mu do několika měsíců podařilo! Jsem mu nesmírně vděčná. Byli jsme v úzkém kontaktu, dopodr...

Zuzana Taşyürek, 8.4.2024
Zobrazit celý text reference

Jsem velmi spokojený s prací realitního makléře - Tomáše Pohlodka, který mi pomohl s koupí nemovitosti.
Oceňuji jeho profesionální přístup a znalost trhu. Spolupráce byla velice příjemná. Pan Pohlodek má pro klientský přístup a vždy mi poskytl veškeré potřebné informace.
Celý proces koupě nemovitosti byl plynulý a bezproblémový. Vřele doporučuji jeho služby každému, kdo hledá spolehlivého realitního makléře.


Jan Doležel, 4.5.2024

Certifikáty a školení

19.3.2024, Online odborný test 2024

2.2.2024, 3. místo v Brno-město - Realiťák roku 2023

12.11.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

11.11.2023, Online odborný test 2023

3.5.2023, Certifikát z Realitní roadshow

12.4.2023, Skokan roku

19.10.2022, Certifikát z realitní roadshow