Realitní makléřANNA LINHARTOVÁ

NEXT REALITY NOVÝ DOMOV
„Domov není jen místo, je to pocit.“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Louny 4. v Ústecký kraj 75. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 159. místo celkově 12. místo v Ústecký kraj 1. místo v Louny

O mně

motto: „Úspěch v životě? To je vlastně rovnice: A = X + Y + Z. X znamená práce, Y fair play. A co Z? Z znamená zkušenosti, znalosti a zájem o lidi“ V realitním oboru se pohybuji od 8/2010. Věnuji se prodeji a pronájmu bytů, domů, pozemků a komerčních prostor. Moje působnost je celý Ústecký kraj. Realizuji klasické prodeje všech typů nemovitostí, a k tomu i takové, které mají exekuce, nebo hrozí exekuce. V případě exekucí a jiných dluhů, které váznou na vaší nemovitosti, jsem připravená vám rychle pomoci. Nejdůležitější je maximální důvěra klienta v mou práci a víra, že společně uděláme vše ke společnému cíli, a to k PRODEJI či PRONÁJMU. Postarám se o celý proces obchodu od A-Z, aby proběhl plynule, bezpečně a s garancí maximální spokojenosti klientů, jak prodávajících, tak kupujících. Je zajištěn v naší RK právní servis s bezpečnou úschovou peněz. Součástí celého procesu je předání nemovitosti s veškerou administrativní agendou.

Informace

Makléř
ANNA LINHARTOVÁ
Telefon
+420731809925
Soutěžní oblast
Louny (kraj Ústecký)
Působnost
Louny (kraj Ústecký)
Jako makléř působím od roku
2010
Jazykové dovednosti
ruština
Specializace
byty, rodinné domy, chaty / chalupy, zahrady, nájemní domy / činžáky
Nabízené služby
cenové mapy, profesionální fotografie, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zajištění vkladu na katastr, homestaging, marketing nemovitosti na míru

Reference

Byl jsem velmi spokojený s práci p. Anny Linhartové, která mi pomohla prodat můj byt se zavazkou hypotéky. Její odbornost a znalost trhu byly úžasné. Vždy se snažila porozumět naším potřebám a najít nejlepší možné řešení. Komunikace s ní byla vynikající a cítil jsem se velmi podporovaný během celého procesu prodeje. Doporučuji ji s plným přesvědčením.

Abror Siddikov Staňkovice, 11.7.2023

Paní Linhartová je velice ochotná. Vše měla připravené a zajištěné. Zařídila vklad na katastru nemovitostí. Zařídila také přepis majitele v realitní kanceláři, která spravuje danou nemovitost.. Prostě kompletní a profesionální služby.

Radek Zajíc Žatec


Radek Zajíc, 14.12.2023

Velká spokojenost, velice milá, příjemná a laskavá, na vše co jsme se zeptali věděla odpovědět prostě paní na svém místě ,budeme-li někdy opět něco prodávat tak jedině s paní Linhartovou.

Miluše Valášková Žatec


Miluše Valášková, 8.12.2023

Certifikáty a školení

22.11.2023, VYJEDNÁVACÍ MASTERCLASS V REALITÁCH

5.6.2023, Marketing a prezentace zakázky

17.5.2023, Devoleperské projekty

14.4.2023, Práce se zatíženou nemovitostí

23.11.2022, Stavební minimum