Realitní makléřHonza Sobek

Váš Konzultant Reality s.r.o.
„Prodáváte nemovitost poprvé? Já ne!“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Brno-město 2. v Jihomoravský kraj 20. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 30. místo celkově 6. místo v Jihomoravský kraj 2. místo v Brno-město

O mně

Nadřazenost, arogance? Předražené, nekvalitní a neúplné služby? Přestože realitní obor takový někdy bohužel je, u mě přesně tohle nečekejte! Nejsem takový makléř. Vím, že nejsem nejlepší na světě a ani Vám to nebudu tvrdit. Jako každý člověk mám své limity. Ale zájmy klienta jsou pro mě na prvním místě. Dělám svou práci tak, abych nemusel uhnout pohledem nejen tomu, kdo se na mě každé ráno dívá ze zrcadla. Svou práci dělám protože mě baví. Rodinu živit musím, ale největší odměna pro mě je, když se na konci obchodu předáváme bydlení novým majitelům a oni se těší, jak tam začnou budovat svůj nový domov. A díky desítkám uzavřených obchodů a pozitivních zpětných vazeb můžu říct, že mým klientům, Vám, se má práce líbí. Děkuju Vám za to!

Informace

Makléř
Honza Sobek
Telefon
774410703
Soutěžní oblast
Brno-město (kraj Jihomoravský)
Působnost
Brno-venkov (kraj Jihomoravský), Brno-město (kraj Jihomoravský), Břeclav (kraj Jihomoravský), Vyškov (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, rodinné domy, byty, pronájem
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zpracování PENB, homestaging, zajištění vkladu na katastr, zastupování při prohlídkách, právní poradenství, advokátní úschova, sjednání hypotéky
Webové stránky

Reference

Dobrý den pane Sobek.

Ještě jednou Vám chceme poděkovat za Vaši práci při prodeji nemovitosti na Vsetíně.
Vaše práce byla naprosto profesionální. Vše proběhlo v naprostém klidu a pohodě a ke 100% naší spokojenosti.
Děkujeme.

S pozdravem
Ivo Kyslinger Vsetín
Eva Jaroňová Valašské Meziříčí


Ing. Ivo Kyslinger a Eva Jaroňová, 30.5.2021

,Dobrý den, jmenuji se Stanislava M. a v sobotu 3.4.2021 jsem s přítelem byla na prohlídce nemovitosti ve Víru, kterou jsme měli domluvenou s vaším zaměstnancem panem Janem Sobkem. I když jsme se nakonec pro nemovitost nerozhodli, hledáme něco většího pro chov zvířat a upřednostňujeme větší soukromí, musím říct, že jsme byli velice překvapeni profesionálním přístupem pana Sobka. Byl perfektně připravený, bylo vidět, že má zájem, abychom dostali co nejvíce informací o nemovitosti. Máme za sebou d...

Stanislava Milotová, 3.4.2021
Zobrazit celý text reference

Vážený pane Sobku,

nevím, zda se bude ve věci prodeje ještě něco dít, nicméně mi tímto dovolte, abych Vám alespoň takto distanční formou poděkoval, a to za veškerou energii, kterou jste do našeho zastoupení vložil, za to jak jste se postaral o všechno kolem, a také za to, že jste dokázal prodat naše s.r.o., což byl skutečný majstrštyk.

Se stoprocentním přesvědčením Vám mohu říct, že pokud zůstanete u své práce, a my budeme chtít jednou opět něco prodat, anebo koupit, budete první na koho s...


Vlastimil Radil, 1.7.2021
Zobrazit celý text reference

Pana makléře Jana Sobka můžeme jen a jen doporučit.
Máme bohaté zkušenosti s realitními agenty, které nebyli dobré. Proto jsme raději prodávali dům po vlastní ose.
Pak jsme náhodou potkali pana Sobka, který se nabídl, že se nezávazně na prodávanou nemovitost podívá.
Okamžitě, při první prohlídce, měl představu, jak nemovitost propagovat. Představil návrh inzerce, kterou s kolegy nádherně zrealizoval.
Dům se prodal do týdne, od zveřejnění inzerátu.
Servis od A do Z.
Žádné lhaní, zatajo...


Rodina Dědičova, 9.9.2021
Zobrazit celý text reference

S prací Jana Sobka jsme byli velmi spokojeni. Především díky němu a jeho preciznímu přístupu proběhl prodej našeho domu velmi rychle a bezproblémově. Můžeme jeho služby jenom doporučit!

Jolana Zelená, 27.8.2021

S Honzou se známe již z minulosti a pomohl mi zprostředkovat nákup pozemku a prodat moje nemovitosti, které jsme prodali za více peněz než jsme vůbec tušilu. Realitní služby Honzy Sobka můžeme zkratka jen doporučit!

Jirka Šubarda, 9.7.2021

Celý prodej nemovitosti proběhl naprosto v pořádku a k mojí spokojenosti . Příprava nemovitosti k prodeji předčila moje očekávání i očekávání mojí manželky.
Pan Sobek byl vždy ochotný mi se vším poradit, vždy jsem se s ním bez problému domluvil pomocí telefonu a to i mimo pracovní dobu .
Komunikace probíhala naprosto bez problémů a na všem jsme se byli schopni vždy domluvit .Pana Sobka jako makléře doporučuji a samozřejmě i společnost BIDLI.
Děkuji za spolupráci a pžeji příjemný den Patrik ...


Patrik Pinkas, 20.8.2021
Zobrazit celý text reference

Dobrý den pane Sobku,
chtěla bych Vám touto cestou moc poděkovat za Vaše služby s prodejem bytu. Nejenže jste se svým týmem udělali krásné fotografie, ale musím pochválit i Vaši komunikaci. Jako prodávající jsem měla veškeré informace o průběhu obchodu, zájmu ze strany kupujících atd.
Cena bytu byla adekvátně odhadnutá a veškerá administrativa byla dotažená do puntíku. :)

Děkuji velmi za spolupráci
Jirdová Olga


Olga Jirdová, 30.11.2021

Koupě bytu 2+1 v Brně - Bystrci a následný pronájem. Celým procesem nás provedl realitní makléř společnosti Bidli - Jan Sobek. Vše proběhlo na vysoce profesionální a přitom lidsky vstřícné úrovni. Makléř byl obeznámen s veškerými informacemi o nabízené nemovitosti, byl schopen nám nabídnout veškeré služby související s koupí a následným provozem nemovitosti. Komunikace byl rychlá, věcná a příjemná. Prezentace bytu byla velmi pěkná a při výběru nájemníka byla respektována veškerá přání pronajímat...

Eva Šilarová, 16.2.2022
Zobrazit celý text reference

Výborné a vysoce profesionální služby. Mohu pouze doporučit. Naši nemovitost pan Sobek prodal velmi rychle a vše proběhlo hladce bez problému. Příjemné osobní jednání. Dávám 5 hvězdiček!

Jan Minol, 12.11.2022

Vše proběhlo perfektně, díky!

Martin Ingr, 18.11.2022

Luxusní spolupráce - profesionalita, kvalita, rychlost, vstřícnost, naše spokojenost...
Mohu vřele doporučit.


František Mikeš, 20.10.2022

I když jsem byl dříve skeptický k realitním službám, s panem Sobkem byl prodej nemovitosti velmi snadný, ať už hledání kupce nebo příprava smluv. S člověkem jako je pan Sobek má tato služba smysl.

Marek Šudák, 14.11.2022

Obrovská spokojenost s realitním makléřem HONZA SOBEK, ať už komunikace, spolehlivost, lidskost, z jeho strany skvěle odvedená práce !! S bytem a celým procesem jsme naprosto spokojený. Nemám co vytknout.

Nikola Kejhová, 8.12.2022

S panem Sobkem jsem spolupracoval při nákupu vlastní nemovitosti. Výborný přístup, vzorná spolupráce, mohu vřele doporučit. Jiří Platovský, Brno.

Ing. Jiří Platovský, 11.12.2022

Dobrý den pane Sobku, chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za spolupráci při prodeji mé nemovitosti. Spolupráce s Vámi a Vaší realitní kanceláří byla naprosto bezproblémová a profesionální. Jednání probíhalo vždy na úrovni, bez komplikací. Děkuji za vstřícnost, ochotu a flexibilitu. Všechny moje specifické požadavky byly bez problémů vykomunikovány se zájemci o nemovitost a zahrnuty do smlouvy. Služby Vaše i Vaší realitní kanceláře mohu vřele doporučit.

Zdenka Karásková, 12.12.2022

Dlouho jsem zvažovala prodej bytu. Mimo jiné i pro tu představu, co všechno mě čeká –nějaká inzerce, a za kolik to vlastně mám prodat, vyčíslení doplatku hypotéky (kdy a jak o to požádat?), až najdu kupce, co mám vlastně napsat do kupní smlouvy, jak se dělá rezervace (nebo smlouva o smlouvě budoucí?), kam dřív a kam až potom… Nějaká realitka? Po dost špatných zkušenostech (při hledání další nemovitosti) jsem váhala. Odkládala jsem to poměrně dlouho. Pak jsem se rozhodla a oslovila Honzu Sobka (j...

Ing. Zina Pavloušková, Ph.D., 7.2.2023
Zobrazit celý text reference

Obrovská spokojenost s realitním makléřem HONZA SOBEK, ať už komunikace, spolehlivost, lidskost, z jeho strany skvěle odvedená práce !! S bytem a celým procesem jsme naprosto spokojený. Nemám co vytknout.

Nikola Kejhová, 30.12.2022

S panem Sobkem mám velmi pozitivní zkušenost, zařídil prvotřídní dekorace a nafocení bytu, díky jeho prvotřídním službám se našel nájemce v rámci dvou denní inzerce, došlo k podpisu nájemní smlouvy. Vřele doporučuji.

Ing. Miroslav Drga, 19.1.2023

Perfect cooperation and approach. Entire process of acquiring our new flat was made easy by Mr. Sobek. Wholehearted recommendations for his services.

Nikola Marjanovič, 10.3.2023

Pan Sobek se prodeji našeho bytu věnoval s osobním přístupem a nakonec byt prodal v těžké době poměrně rychle a za příznivou cenu.

Ing. Věra Rendlová, 12.4.2023

S klidným svědomím doporučuji spolupráci s panem Janem Sobkem. Vysokou profesionalitu doplňuje kreativním řešením a na druhou stranu lidským přístupem. Jeho odbornost se odráží zejména v prodeji neprodejného. Velká spokojenost. Soukup

Jiří Soukup, 8.9.2023

Skvělé služby a velmi rychlý prodej za výbornou konečnou prodejní cenu. Služby pana Sobka můžu jen doporučit.

Dominika Grmelová, 12.7.2023

Na doporučení jsem svěřil prodej nemovitosti panu Sobkovi, ačkoliv nebyl geograficky nejblíže. Vůbec ale nebyl problém se domluvit a vše zařídit. Prodej šel ráz na ráz - homestaging, focení, inzerce a velmi záhy první zájemci a nakonec i samotný prodej včetně právních služeb. A to v době kdy trh spíše stagnuje, takže dobrá práce.

Bc. Ondřej Hapala, 28.4.2023

Chtěl bych panu Sobkovi poděkovat za nalezení nájemníka, který je spolehlivý a všechno skvěle funguje. Můžeme jeho služby jenom doporučit!

Mgr. Jiří Zemčík, 28.9.2023

Doporučuji služby pana Sobka, který nám pomohl s nájmem. Vše bylo bez problémů.

Ing. Hana Svobodová, 28.9.2023

Honza mi zprostředkoval krásné bydlení v Malvazinkách na Praze 5. Líbilo se mi jak odhadl mojí potřebu a okamžitě mi našel lepší bydlení, kde již rok spokojeně žiji. Na Honzovi jsem si vážila to, že během prohlídky obou bytů opravdu věděl všechny praktické i techničtější aspekty bydlení a tedy nebyl to makléř, který jen tzv. otevře dveře a nic dál neví.

Karolína Hůlová, 10.10.2023

S panem Honzou Sobkem jsme byli naprosto spokojeni. Skvělá domluva, ochota a vstřícnost. Plně doporučuji.

Roman Vítek, 6.11.2023

Realitních makléřů je víc než hvězd na nebi, ale těch, kteří se (po obdržení provize) snaží ochotně vyřešit klientské potřeby není zase tolik. Díky za spolupráci.

Petr Krejčí, 18.12.2023

Certifikáty a školení

21.2.2024, Realiťák Roku 2023 - 2. místo - Jihomoravský kraj

21.2.2024, Realiťák Roku 2023 - 1. místo - okres Brno-město

21.2.2024, Realiťák ROku 2023 - TOP30 / semifinalista projektu

13.12.2023, Celoroční vzdělávání v Realiťák roku KLUBU 2023

18.10.2023, To nejlepší pro realitní makléře

16.10.2023, Reality Fest

8.10.2023, Realiťák roku PODZIM FEST 2023

29.9.2023, Creating Powerful Sales Proposals

28.9.2023, Real Estate Analytics

28.9.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

27.9.2023, Social Media Marketing: Real Estate

27.9.2023, Real Estate: Negotiating with Sellers

27.9.2023, Real Estate: Estimating Repair Costs

3.5.2023, Právo, daně a finance pro realitní makléře

12.4.2023, Online odborný test 2023

12.4.2023, Real Estate: Fearless on the Phone

8.12.2022, Online odborný test 2022

30.9.2021, Základy on-line marketingu

1.9.2021, Realiťák roku 2021 - odborné testy 2021

29.4.2021, Obchodní dovednosti

14.4.2021, Školení juniorních manažerů

8.3.2021, Osvědčení o získání profesní kvalifikace - Realitní zprostředkovatel (66-042-M)

4.1.2021, Realitní akademie