Realitní makléřIvan Horňák

Reality Horňák
„Poctivé realitní řemeslo - pro Vás“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Tábor 1. v Jihočeský kraj 6. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 7. místo celkově 2. místo v Jihočeský kraj 1. místo v Tábor

O mně

Jmenuji se Ivan Horňák. Realitnímu zprostředkování se věnuji už dvaadvacátým rokem. Díky Vaší důvěře, skvělým referencím a doporučením jsem prodal už 636 nemovitostí. Specializuji se na prodej objektů k bydlení a rekreaci zejména na jihu Čech, úspěšně jsem ale prodal desítky nemovitostí i v Praze, středních Čechách, na Vysočině, na Plzeňsku. Realitní činnost je pro mě zajímavou, naplňující prací, zábavou i koníčkem. Fascinují mě moderní technologie, kterých k úspěšnému prodeji nemovitostí užívám - 3D sken nemovitosti, videoprohlídky se záběry z dronu, profi fotografie, 2D i 3D půdorysy, home staging. Profesně jsem stavař, jsem autorizovaným stavitelem pro pozemní stavby, autorizovaným technikem pro požární bezpečnost staveb ČKAIT. Jsem řádně registrovaným pilotem UAV (dronu) u ÚCL, s povolením k provádění leteckých prací. Jsem držitelem koncese pro tržní oceňování nemovitostí. S úctou a pokorou děkuji za Vaši přízeň, těším se na naši další spolupráci

Informace

Makléř
Ivan Horňák , M.R.E.
Telefon
+420603236139
Soutěžní oblast
Tábor (kraj Jihočeský)
Působnost
Tábor (kraj Jihočeský), Písek (kraj Jihočeský), České Budějovice (kraj Jihočeský), Jindřichův Hradec (kraj Jihočeský)
Jako makléř působím od roku
2003
Specializace
prodej, rodinné domy, byty, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Touto cestou bych chtěla poděkovat panu HORŇÁKOVI za lidský přístup, za super jednání... MOC , MOC DÍKY... všem doporučuji tohoto ČLOVĚKA jak při koupi nebo prodeji vaší nemovitosti.
DÍK, Marie Jedličková, Týn nad Vltavou


Marie Jedličková, Týn nad Vltavou, 8.6.2021

Pane Horňáku, přeji krásný dobrý den.
Před pár dny to byl rok, co jsme se nastěhovali do našeho vysněného domova. Začalo to jedním telefonátem a pak už to šlo velmi rychle.
Chtěli bychom Vám z celého srdce poděkovat za to, jaký jste a v kolika věcech jste nám vyšel vstříc. Řešil jste naše záležitosti doslova dnem i nocí. Vybírali jsme nový domov několik let a potkali jsme opravdu dost "realiťáků", a žádný neměl takový přístup k lidem a vystupování, jako vy.
Vaše jednání má opravdu vysokou úr...


Andrea Kučerová, Dalibor Kušta, Bechyně, 14.6.2021
Zobrazit celý text reference

Dobrý den pane Horňáku,
moc vás zdravím a doufám, že se vám daří dobře. Je to teď prakticky rok, co jste mi volal, že máte zájemce, který chce podepsat rezervační smlouvu na náš radětický byt. Pořád tomu nemůžeme věřit, že jste ho prodal za takovou cenu, a libujeme si, neboť nám to velmi pomohlo v kvalitě současného bydlení.
Děkuji moc a přeji hodně dalších úspěchů.
S pozdravem Zdeňka Prokopová, Radětice


Zdeňka Prokopová, Radětice, 19.4.2021

Dobrý den, pane Horňáku.
Dovolte mi, abych Vám a Vaší společnosti poděkoval za vstřícné, rychlé a seriózní jednání ve věci prodeje rodinného domu v Hodětíně. Pokud budu mít možnost, doporučím svým přátelům, aby využili v případě prodeje či nákupu nemovitosti Vašich služeb.
Mgr. Milan Kurstein, Písek


Mgr. Milan Kurstein, Písek, 11.4.2021

Dobrý den, tak peníze dorazily.
Nevím, jestli se ještě uvidíme, chtěla jsem Vám poděkovat za Vaší práci. Když se naskytne nějaký prodej, doporučím Vás.
S pozdravem, Kulajtová Ivana


Ivana Kulajtová, Praha, 17.2.2021

Dobrý den,
jsme velmi rádi, že Vám můžeme i touto formou poděkovat za profesionální a vstřícné jednání při koupi nemovitosti. Jednání byla věcná a Vámi poskytovaný právní servis bezchybný. Ocenili jsme i vstřícné jednání a pomoc při převodu energií. Děkujeme a přejeme hodně spokojených klientů.
S pozdravem Smolovi, Soběslav


Manželé Smolovi, Soběslav, 18.2.2021

Vážený pane Horňáku,
Z vážných důvodů, které jsou Vám známy, si dovoluji až teď Vám poděkovat. Kupovala jsem i prodávala přes Vaší realitku. A musím uznat, že služby byly perfektní, rychlé a profesionální. Vážím si Vás i Vaší práce. Ještě jednou moc děkuji a brzo se stavte na čaj.
Berková Lucie, České Budějovice


Lucie Berková, České Budějovice, 4.4.2021

Pane Horňáku, chtěl bych Vám poděkoval za vzorné zastupování nás, jako prodejců, při prodeji chaty. Byl jsem maximálně spokojen již při prodeji bytu a u prodeje chaty se mé zkušenosti s Vámi jen potvrdily. Takže ještě jednou děkuji. Pokud k tomu budu mít příležitost, vždy Vaše služby doporučím.
Ing. Petr Bečvář, Hradec Králové


Ing. Petr Bečvář, 8.1.2021

Vážený pane Horňáku,
pokud bych měl zkráceně vyjádřit můj dojem z odvedené práce při prodeji mojí nemovitosti tak vše proběhlo naprosto v pořádku, v dohodnutém čase a velmi profesionálně, za což Vám velice děkuji.Mohu Vás doporučít všem zájemcům, kteří mají zájem o službu v oblasti nákupu nebo prodeji nemovitosti.
Ještě jednou díky, krásné Vánoce.
Michalec Antonín, Praha 5


Antonín Michalec, Praha 5, 3.1.2021

Chtěla bych poděkovat panu Horňákovi za perfektní služby při prodeji naší nemovitosti. Prodej samotný byl poněkud komplikovaný, ale realitní kancelář pana Horňáka zvládala vše na výbornou!! Zvláště oceňuji jeho vstřícný a lidský přístup při řešení veškerých problémů, stejně jako profesionalitu a rychlost, s jakou se prodej podařilo zrealizovat. Cena za jeho služby byla také přiměřená, takže doporučuji!!
Výborné služby za rozumný peníz…
Děkuji a zůstávám s pozdravem, Alena Marholtová, České Bu...


Alena Marholtová, České Budějovice, 23.1.2021
Zobrazit celý text reference

Dobrý den pane Horňáku,
chtěli bychom Vám ještě jednou velice poděkovat za zprostředkování koupě našeho nového bydlení. Váš přístup byl nejen profesionální, ale navíc lidský a sympatický, což velmi oceňujeme :-)
Celým obchodem jste nás provedl bez sebemenších problémů a s neskutečnou rychlostí :-)
Určitě se na Vás budeme v budoucnu opět rádi obracet, pokud budeme potřebovat řešit jakékoliv záležitosti s nemovitostmi!!!
Děkujeme moc a přejeme mnoho úspěchů v soukromém i pracovním životě.
...


Marie Marténková a Michal Tík, České Budějovice, 9.5.2021
Zobrazit celý text reference

Pane Horňáku, děkuji Vám a Vaší realitní kanceláři, za uspěšný, ohleduplný, vstřícný a spolehlivý prodej a řešení komplikované situace při prodeji bytu v Praze.
Věra Matyásková, Bechyně


Věra Matyásková, Bechyně, 11.12.2020

Chtěli bychom velice poděkovat za skvělou a profesionální práci při prodeji naší chaty. Opět se potvrdilo, že když člověk dělá něco rád, tak to dělá skvěle. A to je přesně Váš případ, pane Horňáku. Nikdy nezapomeneme na větu: "Blbě se dá prodat vždycky", což ovšem ve Vašem případě nehrozí. Ještě jednou díky a určitě se na Vás v případě potřeby zase obrátíme.
Božena a Miloslav Vítkovi


Božena a Miloslav Vítkovi, Bechyně, Chotusice, 12.1.2021

S realitní kanceláří pana Horňáka jsme velmi spokojeni, jejích služeb jsme využili již několikrát a vždy byly perfektní. Jednání pana Horňáka je velmi vstřícné, a přesto naprosto profesionální, pracuje samostatně a klient se o nic nemusí sám starat (jednoduše řečeno: koncert realitního makléře). Realitní kancelář Reality Horňák můžeme vřele doporučit.
Manželé Jeřábkovi, Praha


Manželé Jeřábkovi, Praha, 16.1.2021

Firma REALITY HORŇÁK s.r.o., se realitní činnosti v Týně nad Vltavou věnuje již 17 let.
Ohlasy klientů na její činnost jsou veskrze kladné. Firma má velmi pozitivní renomé.
Pan Ivan Horňák je ochotný, vstřícný a erudovaný v oblasti realit. Velmi ceněné jsou i jeho snímky nemovitostí prostřednictvím dronu.
Ing. Ivo Machálek, starosta Města Týn nad Vltavou


Ing. Ivo Machálek, starosta Města Týn nad Vltavou, 6.8.2020

Dobrý den pane Horňáku.
Velmi rádi bychom Vám poděkovali za pomoc při realizaci koupě naší vysněné chatičky v Jižních Čechách. Váš lidský přístup, profesionalita a velmi příjemné vystupování okořeněné spoustou užitečných rad, nás přesvědčilo, že jste nejen úžasný člověk, ale i profesionál na svém místě, který patří k nejlepším ve svém oboru. Ještě jednou za vše velice děkujeme a rozhodně Vás budeme všude doporučovat, jako nejlepšího realitního makléře široko daleko.
S pozdravem a přáním ještě ...


Hana a Pavel Veselých, Libčice nad Vltavou, 18.9.2020
Zobrazit celý text reference

Dobrý den pane Horňáku, chtěla bych Vám poděkovat za prodej baráčku v Neznašově. Velmi profesionální jednání a vše vyřešeno bez mé asistence. Nebylo to jediné co jsme společně řešili a vždy jste nám s prodejem nemovitostí pomohl. Vaše služby můžu jen a jen doporučit.
Krasný den, Adéla Plaňanská, Týn nad Vltavou


Adéla Plaňanská, Týn nad Vltavou, 4.7.2020

Děkuji realitní kanceláři Reality Horňák za úspěšné dokončení naší sedmé obchodní transakce – k naší úplné spokojenosti!
Ať si někdo co chce kráká, nikdo nemá na Horňáka!
Svěřila jsem do Vašich rukou, pane Horňáku i zatím tu poslední – osmou v pořadí – prodej pozemků.
Zůstávám Vaší nadšenou zákaznicí, která obdivuje Vaší expertýzu, vědomosti a integritu!
S přáním dalších úspěchů ve Vašem oboru a pevné zdraví
Blanka Lyčková, Kalifornie


Blanka Lyčková, Kalifornie, 6.6.2021

Dobrý den, pane Horňáku.
Velmi děkujeme za vaší práci při prodeji naší nemovitosti. Vaše služby byly vždy velice profesionální a na vysoké úrovni. Také bychom chtěli ocenit vámi poskytnuté rady, ze kterých bylo dobře poznat, že nejste na trhu s realitami nováček. Co se týče komunikace, také nebylo co vytknout. Pan Horňák vždy odpovídal na naše emaily velice rychle, stejně tak nás neprodleně informoval o tom, jak se situace ohledně prodeje vyvíjí. Velkým plusem, který se jen tak nevidí je, že p...


Manželé Voborští, Planá nad Lužnicí, 18.3.2020
Zobrazit celý text reference

Vážený pane Horňáku,
velmi děkuji za bezchybnou spolupráci při koupi bytu v Neznašově. Vaši reputaci jsme znala z referencí od přátel a proto jsem Vám
důvěřovala. Moji důvěru jste nezklamal. Milé a vstřícné jednání, maximální profesionalita, žádné protahování a sliby vždy splněné.
(Což je dnes velmi vzácné)
Dále budu v řadách svých přátel šířit pochvalu pro Vás a Vaši manželku. Přeji pevné zdraví, mnoho úspěšných obchodů a spokojených zákazníků.
Ing. Hana Hájková, Týn nad Vltavou


Ing. Hana Hájková, Týn nad Vltavou, 4.6.2020

Chceme poděkovat panu Horňákovi za skvělou spolupráci při prodeji bytu. Jeho služby jsou velice profesionální a na vysoké úrovni od prvotní prohlídky a zpracování prezentace bytu, přes jednání se zákazníky až po zajištění všech administrativních záležitostí při samotném prodeji. Pan Horňák je vždy velice ochotný a pružně reaguje na vývoj situace. Vřele doporučujeme.
Dušan a Monika Princovi, Praha


Dušan a Monika Princovi, Praha, 1.4.2020

Vážený pane Horňáku, dovolte abychom Vám s maželkou upřímně poděkavali za zprostředkování koupě bytu v Písku. Velmi si vážíme Vaší profesionálně odvedené práce. Vaše pěkně připravená prezentace odpovídala reálnému stavu nemovitosti, zajistil jste nám výborný administrativní a právní servis a vždy jste reagoval velmi pružně a operativně. Byla radost s Vámi spolupracovat, Vaši realitní kancelář všem vřele doporučujeme.
Manželé Vávrovi, Praha


Manželé Vávrovi, Praha, 2.2.2020

Dobrý den, pane Horňáku,
nějakou dobu mi trvalo, než jsem se odhodlala Vám napsat, ale o to víc bych chtěla poděkovat za, v tom nejlepším slova smyslu, profesionální práci pří zprostředkování koupě bytu v Bechyni. Velmi dobře připravená prezentace bytu na internetu nás přiměla Vás oslovit. A nelitovali jsme. Vámi věcně a příjemně vedená realizace všech kroků nás provedla celou transakcí hladce a rychle. Dobře se nám bydlí, a tak Vám přejeme do budoucna hodně dalších spokojených klientů.
Hezké...


Jitka Urbanová, Praha, 11.12.2019
Zobrazit celý text reference

Vážený pane Horňáku, děkuji Vám za rychlý a bezproblémový prodej mého bytu v Bechyni. Váš servis byl nadstandardní, byt byl prodán za velmi dobrých podmínek a v krátké době. Jste realitní makléř na svém místě a budeme Vás jen doporučovat.
Manželé Zavičákovi, Bechyně


Manželé Zavičákovi, Bechyně, 10.10.2020

Chci poděkovat panu Horňákovi za zprostředkování koupě bytu, vše probíhalo rychle a pan Horňák zařídil všechny podklady a smlouvy nejen kolem bytu ale i ostatních poplatků, takže na mě zbylo už jen se zabydlovat a užívat nového prostředí. Vřele doporučuji.
Martin Šauer, Bechyně


Martin Šauer, Bechyně, 8.5.2019

Poděkování panu Ivanu Horňákovi za seriózní jednání, výborný servis a celkovou spokojenost při prodeji naší nemovitosti. Pokud bychom někdy v budoucnu prodávali nemovitost, určitě se na něho znovu obrátíme. Všem vřele doporučujeme a moc děkujeme.
Nikola a Petr Sokolovi, Týn nad Vltavou


Nikola a Petr Sokolovi, Týn nad Vltavou, 4.1.2019

Chtěla bych se s vámi všemi podělit o zkušenost s p. Ivanem Horňákem, který nám vyřizoval prodej bytu.
Díky jeho profesionálnímu přístupu, perfektní prezentaci fotek a videoprohlídce jsme měli byt za tři dny prodaný.
P. Ivan Horňák vše, co se týká právního servisu, spojeného s prodejem bytu vyřídil. Je to prostě realitní makléř na svém místě.
Vůbec neváhám ho všem vřele doporučit.
Moc děkujeme, manželé Vlčkovi, Bechyně


Manželé Vlčkovi, Bechyně, 9.8.2020

Brekekekech!

Jsem pani hastrmanka
A jmenuji se Blanka.
Muj muz se jmenuje Bech.

Meli jsme maleho hastrmanka,
Zeleneho Ivanka.
Vyrost’ a je s nim pech!

Protoze uz neni zeleny
A nosi kosile cerveny.
Protoze z cechu nam zbeh’!

Brekekekech!

Jen pech, pech, pech!
Nelovi rybicky, nechyta dusicky
Z cechu nam zbeh’!

Chalupy prodava
S lidmi si zadava,
Nas mlady Bech!
Z cechu nam zbeh’!

V tom novem to umi,
Pry vsemu rozumi,
Lide ho chvaleji,
Jen k nemu chod...


Blanka Lyčka, Kalifornie, 12.7.2020
Zobrazit celý text reference

Dobrý večer pane Horňák. Rodiče byli s Vámi velice spokojeni ohledně prodeje chaty v Újezdě, k.ú. Albrechtice nad Vltavou. Moc Vám děkujeme za Vaši ochotu a vstřícnost při všech jednáních okolo prodeje chaty.
Děkujeme. S úctou a přáním dalších úspěchů ve Vaší práci.
Za rodiče Martu a Vladimíra Šimůnkovi - Romana Zázvorková


Za rodiče Martu a Vladimíra Šimůnkovi - Romana Zázvorková, 11.8.2020

Pan Horňák je perfektní, spolehlivý a trpělivý makléř. Doporučujeme jej každému, kdo prodává nebo kupuje nemovitost. Máme s ním opakovaně ty nejlepší zkušenosti.
Manželé Bláhovi, Týn nad Vltavou


Manželé Bláhovi, Týn nad Vltavou, 10.3.2019

Dobrý den pane Horňáku,
tak se zdá, že se ledy konečně hnuly a E.ON začal fungovat :).
Ještě jednou vám moc děkuji za pomoc. Svoji práci děláte opravdu skvěle.
Se srdečným pozdravem, Vítězslav Hrnčárek, Praha


Vítězslav Hrnčárek, Praha, 4.2.2019

Pan Horňák je velice spolehlivý a schopný makléř. Spolupracoval jsem s ním již dvakrát a vždy splnil vše, co slíbil. Jeho vystupování je seriózní a přátelské. Mohu ho každopádně doporučit.
Vítězslav Hrnčárek, Praha


Vítězslav Hrnčárek, Praha, 7.11.2019

Osud se se mnou nemazlil. Po ztrátě syna jsem přišla i o manžela. Pak přišel ošklivý úraz a já už jsem na svoují chaloupku v Pořežanech nestačila. Pana Horňáka znám už spoustu let a proto jsem se na něho obrátila. Pomohl mi - jak jinak :-)
Nabídku chaloupky odprezentoval ve velkém stylu, pomohl mi vypořádat se s "realitními turisty" a různými "otravy" a chaloupku nakonec dobře prodal. Pak mi pomohl najít byt, doporučil mi řemeslníky k jeho úpravě a v době, kdy jsem ještě neměla peníze z prodej...


Míša Kajerová, Týn nad Vltavou, 12.1.2019
Zobrazit celý text reference

Nemohu spát - jetlag mám. Mohu však psát, tak začínám: Připravuji se na návrat z USA do domoviny. Chci tu dožít, mezi svými. Jakýpak fraky, jsme zvyklí na své Horňáky, Dolňáky a Poddolňáky!
Jakpak ti se projevují ve funkci makléřů - reprezentantů RK?
Poddolňák připomíná švába a jemu podobnou havěť. Setkáš se s ním jednou a pak se jeho druhu vyhýbáš po zbytek svých dnů. Myslím, že se jim líbí v realitních kancelářích MM. Moje neblahá zkušenost s Poddolňáky mě stála 92.000,- Kč. Nedá se jim dův...


Blanka Lyčka, Kalifornie, 12.7.2021
Zobrazit celý text reference

Dobrý den pane Horňáku,
chtěl bych Vám tímto poděkovat za spolupráci při prodeji bytu, vše proběhlo skvěle, rychle a bez nejmenších problémů.
Ještě jednou díky za Váš přístup a profesionalitu.
S pozdravem Radek Bárta, České Budějovice


Radek Bárta, České Budějovice, 13.7.2021

Vážený pane Horňáku,
opět děkuji za další výborně provedený obchod. Jako vždy profesionální přístup, milé jednání, což není u realitních makléřů samozřejmost (osobní zkušenost), spolehlivost, flexibilita a výborná znalost trhu.
Každý další můj prodej nebo nákup bude vždy realizován přes Vaší realitní kancelář.
Jste zkrátka nejlepší.
Přeji pevné zdraví a mnoho spokojených zákazníků.
S pozdravem, Hana Hájková, Týn nad Vltavou


Hana Hájková, Týn nad Vltavou, 13.7.2021

Dobrý den , dovolte mi abych Vám touto cestou poděkoval za velmi ale opravdu velmi kvalitní a naprosto profesionální služby při prodeji mého bytu v Týně nad Vltavou. Vše proběhlo tak jak bylo domluveno bez žádných průtahů .
Vaše služby mohu jen a jen doporučit. Ještě jednou moc děkuji , jste člověk na svém místě.
Ať se Vám daří !!!
Luděk Horák, Týn nad Vltavou


Luděk Horák, Týn nad Vltavou, 13.7.2021

Dobrý den pane Horňáku,
děkuji za celý proces prodeje mé nemovitosti. Vše proběhlo díky Vám profesionálně a hladce, mnoho úkonů jste vyřídil za mě, takže velká úspora času. Velmi profesionální a vstřícný přístup, spokojenost jak z mé strany prodávajícího, tak i ze strany kupujících. Ještě jednou díky!
Kučera Stanislav, Cheb


Kučera Stanislav, Cheb, 14.7.2021

Realitný Koprfild v dobrom slova zmysle, rýchlosť predaja nášho domu za skvelú cenu a kúpu nového bytu tak tiež za super cenu.
Veľké poďakovanie za našu rodinku Realitnej kancelari REALITY HORŇÁK a skvelému týmu.
Veľké Ďakujem!
Milan Buček, Dobřejice


Milan Buček, Dobřejice, 14.7.2021

Ahoj Ivane, byli jsme velice spokojeni se spoluprací, způsobem prezentace nemovitosti a zpracovanou videoprohlídkou.
Pavel Bárta, Bechyně


Pavel Bárta, Bechyně, 10.7.2019

Perfektní spolupráce, seriózní jednání.
VŘELE DOPORUČUJI.


Danica Doležalová, Bechyně, 8.6.2019

Narazili jsme na seriózní realitní kancelář pana Ivana Horňáka. S panem Horňákem máme dobré zkušenosti, jsme s ním velmi spokojeni a realitní kancelář doporučujeme. Jestli chcete ušetřit zbytečné ztráty a využít praktické zkušeností druhých a získat tak cenné rady při výběru nejvhodnější nemovitosti doporučujeme si vybrat realitní kancelář pana Horňáka.
Marta Bártová, Horažďovice, Týn nad Vltavou


Marta Bártová, Horažďovice, Týn nad Vltavou, 4.5.2019

Prodej bytu v Týně nad Vltavou - mohu jen doporučit RK pana Ivana Horňáka, absolutní spokojenost, seriózní jednání, přesné dodržení daných termínů, kompletní právní servis včetně advokátní úschovy financí.
Doporučuji.
Petr Novák, Týn nad Vltavou


Petr Novák, Týn nad Vltavou, 1.5.2019

Vážení, doporučuji  služby realitní kanceláře pana Ivana Horňáka. Jsem hodně moc spokojená s jeho prací, kterou mi zařídil s prodejem mého rodinného domu a následně i s koupí bytu. Je spolehlivý a  férový moc mu děkuji.
Anna Lajtkepová, Modrá Hůrka, Týn nad Vltavou


Anna Lajtkepová, Modrá Hůrka, Týn nad Vltavou, 22.4.2019

Vážený pane Horňáku,
chtěl bych Vám touto formou poděkovat za veškeré činnosti, kterými mi Vaše realitní kancelář pomohla s prodejem chaty se zahradou. Oceňuji především Vaši fundovanost v oboru, s níž jste mi pomohl stanovit prodejní cenu nemovitosti, i profesionalitu a rychlost při přípravě všech písemností a administrativních úkonů s prodejem chaty spojených. Mohu Vás ubezpečit, že o svých dobrých zkušenostech s Vaší realitní kanceláří se rád s kýmkoli podělím a rozhodně její služby každému ...


Mgr. Milan Vágner, Bechyně, 4.3.2019
Zobrazit celý text reference

Poděkování panu Ivanu Horňákovi za seriózní jednání, výborný servis a celkovou spokojenost při prodeji mé nemovitosti. Pokud bych někdy v budoucnu kupoval, či prodával nemovitost, určitě se na něho znovu obrátím.
Všem doporučuji.


Václav Antl, Bechyně, 17.1.2019

V minulosti jsem několikrát využil služeb realitní společnosti pana Ivana Horňáka, ať již to bylo při koupi bytu, prodeji domu v Českých Budějovicích, ocenění nemovitosti, přípravy materiálů pro hypoteční úvěr nebo při zajišťování smluvní dokumentace. Vždy jsem se setkal s profesionálním přístupem, rychlým a ochotným jednáním, které vedlo ke zdárnému cíli. Proto, pokud budete potřebovat koupit, prodat, pronajmout nemovitost, či jenom poradit, mohu realitní společnost pana Ivana Horňáka jenom dop...

Jaroslav Bezpalec, Týn nad Vltavou, 6.12.2018
Zobrazit celý text reference

Dobrý den,
rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za několikaletou skvělou a bezproblémovou spolupráci v oblasti koupě pozemků a pronájmu bytu v Týně nad Vltavou. Zejména si vážíme Vaší opakované práce nad rámec dohodnutých služeb, která nám velmi ulehčila řešení vzniklých situací při kontaktech s dodavateli elektrické energie nebo akutní potřebě provedení oprav v bytě. Ještě jednou děkujeme a spolupráce s Vaší RK si velice vážíme.
Za společnost Lupo-Trade-Service s.r.o, jednatel společnosti ...


Lupo-Trade-Service s.r.o, jednatel společnosti Rudolf Luftensteiner, 1.12.2018
Zobrazit celý text reference

S panem Horňákem se známe již z dřívějška. Teprve, když jsme sami začali řešit prodej nemovitosti, na trhu jsme poptali jeho i více realitních kanceláří. Po porovnání jsme se s prodejem obrátili na Reality Horňák. Zpětně musíme říci, že je nemovitost díky jeho spolupráci a prezentaci na webových stránkách prodaná a veškeré doklady k prodeji nám pomohl vyřídit. Nejvíce si ceníme jeho rodinného přístupu a musíme přiznat, že i dnes se k němu obracíme s žádostmi o rady. S touto realitní kanceláří bu...

Jakub a Anna Márovi, Mirošovice, Bechyně, 3.3.2018
Zobrazit celý text reference

Hodnocení RK z Týna nad Vltavou pana Ivana Horňáka, z pohledu klientky.
Vřele a naprosto odpovědně doporučuji tuto RK p. Ivana Horňáka přízni všem zájemcům, kteří uvažují o prodeji nebo koupi nemovitosti. Já osobně jsem byla mile překvapena vysokou profesionalitou, ochotou p. Horňáka, jak vše zařídil do všech detailů při prodeji mého bytu. Navíc mu děkuji, že mi pomohl od jisté makléřky a jejích praktik, která zneužila mojí bolesti nad ztrátou manžela.
Ještě jednou děkuji. Anna Lhotková, Týn ...


Anna Lhotková, Týn nad Vltavou., 11.11.2018
Zobrazit celý text reference

Služby realitní kanceláře Reality Horňák jsem využila od roku 2008 již třikrát, a mohu prohlásit, že pokaždé s naprostou spokojeností. Naposledy jsem se na ni obrátila v letošním roce, když jsem potřebovala zprostředkovat prodej menšího bytu v Bechyni. Důvodem bylo nejen to, že kancelář působí přímo v tomto regionu a tedy dobře zná místní poměry, ale především korektní jednání pana Ivana Horňáka. Pan Horňák respektuje přání klienta, netlačí na snižování ceny nemovitosti kvůli rychlejšímu prodeji...

Mgr. Alena Kršková, Stádlec, Bechyně, 1.11.2018
Zobrazit celý text reference

Dobrý den pane Horňáku,
rád bych Vám touto cestou poděkoval za Vaší profesionálně odvedenou práci, v rámci mého požadavku vyhledání vhodného pozemku na stavbu chaty či přímé koupě takového objektu . Velmi příjemně jsem byl překvapen Vaší upřímností, objektivností a nezatajováním žádných skutečností při realizovaných prohlídkách. Musím konstatovat, že tyto skutečnosti bohužel nejsou, alespoň z mých osobních zkušeností, u některých jiných RK obvyklé. Ještě jednou děkuji a v případě , že v budoucn...


Mgr.Vladimír Primus, České Budějovice, 18.10.2018
Zobrazit celý text reference

Po tragické události, která mě nečekaně potkala, díky které jsem se nechtěně a nečekaně ocitla někde v jižních Čechách a kde jsem byla nucena si hledat  místo k dalšímu životu, mě okouzlilo malebné městečko. Malá realitní kancelář „Reality Horňák" mi nechala ukázat pěkný byt, jehož fotografie mě oslovily již na webových stránkách. Setkala jsem se s nečekanou vstřícností a profesionálním přístupem. Koupě bytu proběhla rychle, hladce a bez problémů. Měla jsem pocit služeb ,,na míru", proto hledá-l...

Ilona Psotová, České Budějovice, Týn nad Vltavou, 9.9.2018
Zobrazit celý text reference

Se spoluprací  pana Horňáka, ohledně poptávky po koupi bytu jsme byli velice spokojeni. Prohlídka bytu byla možná téměř okamžitě, stejně tak byla brzy vyhotovena adekvátní kupní smlouva. I přes nutnou investici do bytu se celková částka, včetně té kupní, pohybovala na  velmi dobré úrovni
Děkujeme za spolupráci.
Lukáš Tácha a Lenka Chmátalová, Bechyně


Lukáš Tácha a Lenka Chmátalová, Bechyně, 8.7.2017

Chtěla bych poděkovat za služby zprostředkované společností Reality Horňák s.r.o. při koupi bytu. Veškeré dohody o převodu, předávací protokol, dohoda o finančním vyrovnání byly vypracovány profesionálně a vše proběhlo ke spokojenosti obou zúčastněných stran.
Děkuji.
Irena Bromová, Týn nad Vltavou


Irena Bromová, Týn nad Vltavou, 2.7.2018

Služeb Realitní kanceláře pana Ivana Horňáka jsem osobně využil již několikrát a vždy (jak při koupi nemovitosti tak i při prodeji) jsem od RK dostal maximální servis. Sám jsem se nemusel o nic starat. Pan Horňák vše zajistil spolehlivě. Jednání ze strany RK bylo vždy vstřícné a mohl jsem se spolehnout, že ze strany RK mám oporu ve svém záměru, jak naložit se svými nemovitostmi. Pokud jsem požádán o radu ze strany občanů naší obce, jaké "realitce" mají svěřit prodej či nákup své nemovitosti, vžd...

Ing. Milan Kelich - starosta městyse Stádlec, 10.6.2018
Zobrazit celý text reference

Pan Ivan Horňák, respektive firma REALITY HORŇÁK s.r.o., se věnuje realitní činnosti od roku 2003. Měl jsem možnost s ním spolupracovat v mém předchozím zaměstnání. Oceňuji jeho vstřícnost a ochotu vždy pomoci a poskytnout odbornou radu. Mimo jiné působí i v regionu Bechyně, kde za dobu jeho činnosti zaznamenávám kladné ohlasy za jeho přístup ke klientům.
Ing. Pavel Houdek, starosta Města Bechyně


Ing. Pavel Houdek, starosta Města Bechyně, 6.6.2018

Realitní kancelář Reality Horňák jsme zvolili zcela náhodně a byla to opravdu správná volba. Pan Ivan Horňák nám zcela profesionálně zprostředkoval prodej chaty u Bechyně, vše nám vysvětlil, vše zařídil pro nás i pro kupující,  včetně prohlídek,  převodů  a  přepisů médií. Vše proběhlo hladce, byli jsme zcela spokojeni  a  RK Horňák zcela zodpovědně doporučujeme!!! Pan Horňák je velmi příjemný člověk. Mnohokrát děkujeme !!!

Ivan a Zuzana Machálkovi, Praha, 19.5.2018

Ahoj Ivane,
Chci Ti touto formou poděkovat za zprostředkování prodeje bytu mé babičky, která jej již nemohla užívat. Děkuji za lidský a profesionální přístup, perfektně zpravované prezentace k jeho prodeji. Celý prodej proběhl přesně podle předem domluvených podmínek a tzv. NA KLÍČ.  Byla to naše již třetí spolupráce (2003, 2006, 2018) a opět bezchybná. Budu-li v budoucnu v realitách něco potřebovat, vím kam se obrátit.
Ještě jednou děkuji za sebe i rodinu.
Jiří Vrzák, Týn nad Vltavou/České B...


Jiří Vrzák, Týn nad Vltavou/České Budějovice, 23.10.2018
Zobrazit celý text reference

Protože jsme neměli žádné zkušenosti s prodejem nemovitosti, obrátili jsme se na realitní kancelář p. Ivana Horňáka.  Po celou dobu vyřizování jsme ocenili jeho profesionální a přátelský přístup k nám a my se nemuseli o nic starat.  Součástí inzerce bylo i použití dronu, který ukáže neobvyklé záběry nemovitosti a tím i její prodejnost.  Na základě těchto skutečností kancelář p. Ivana Horňáka vřele doporučujeme.
Manželé Soukupovi, Praha


Manželé Soukupovi, Praha, 4.9.2019

Chci vyjádřit poděkování realitní kanceláři Reality Horňák za prodej mého bytu v Bechyni. Trvale bydlím v Ledči nad Sázavou a starám se o svou nemocnou maminku (86 let), sama bych měla problém prodej realizovat. Od zadání prodeje mého bytu realitní kanceláři Reality Horňák až po realizaci prodeje (v průběhu půl roku) jsem se nemusela o nic starat. Pan Horňák zajistil za přijatelnou cenu i vyklizení mého plně zařízeného bytu. Všechny finální podpisové schůzky podřizoval pan Horňák mým možnostem a...

Věra Hejdová, Ledeč nad Sázavou, 7.4.2018
Zobrazit celý text reference

Chtěla bych poděkovat panu Horňákovi - realitnímu makléři, za jeho lidský a profesionální přístup. Poznala jsem jej, když jsem potřebovala rychle prodat svůj byt. Byla jsem s ním velice spokojena, o vše se mi postaral.
Všem jeho služby vřele doporučuji.
Antoaneta Christova, Brno


Antoaneta Christova, Brno, 21.2.2018

Dobrý den, za pár dní to bude již rok, co nám pan Horňák prodal náš byteček. Byt nám p. Horňák prodal během týdne, což bylo neuvěřitelné. Vše probíhalo naprosto na jedničku 👍. I díky němu můžeme teď bydlet v krásném, velkém a zrekonstruovaném bytě . Ještě jednou za vše velice děkujeme, a i s dalším případným prodejem se určitě obrátíme opět na p. Horňáka.
Čeplovi, Týn nad Vltavou


Čeplovi, Týn nad Vltavou, 17.7.2021

Chtěl bych poděkovat za služby zprostředkované při koupi pozemku.
Vše proběhlo ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Děkuji, Petr Zavadil, Týn nad Vltavou.


Petr Zavadil, Týn nad Vltavou., 21.7.2021

S panem Horňákem spolupracují už skoro dva roky a jsem velmi spokojen jak s prodejem garáže tak s opakovanými pronájmy podkrovního bytu v mém rodinném domě. Dokáže jako profesionál řešit i obtížné situace, které se mohou někdy vyskytnout.
Pana Horňáka mohu doporučit i dalším zájemcům.
Ing. Václav Urban, Bechyně


Ing. Václav Urban, Bechyně, 23.7.2021

Služby realitní kanceláře pana Ivana Horňáka jsem využil několikrát. Vždy k naprosté spokojenosti. Velice jsem vždy oceňoval rychlost provedení, hledání optimálních možností a především kompletní vysvětlení všech záležitostí, které byly s danou transakcí spojené. Měl jsem možnost nabídnout jeho služby i svým známým a i oni byli naprosto spokojeni s průběhem i výsledkem. Pokud budu někdy v budoucnu potřebovat pomoc v tomto oboru, určitě nebudu váhat a pana Horňáka oslovím zas. Předvedenou kvalito...

Vratislav Šťastný, Bechyně, 24.7.2021
Zobrazit celý text reference

Vážený pane Horňáku,
ještě jednou bychom Vám hrozně rádi poděkovali za zprostředkování koupě našeho nového bydlení. Jsme nadšeni z nového bydlení a stejně tak i naše děti. Nesmírně si vážíme zejména vašeho upřímného a lidského přístupu a zároveň dokonalé profesionality. Vždy jste nám byl okamžitě kdykoliv k dispozici, jakýkoliv dotaz jste nám ihned zodpověděl a ochotně a rád vysvětlil. Takových "realiťáků" více v tomto oboru!!! :-)
Děkujeme moc z celého srdce!
S pozdravem
Marie Marténková a ...


Marie Marténková a Michal Tík, České Budějovice, 27.7.2021
Zobrazit celý text reference

Dobry den, pane Horňáku.
Chci Vám moc poděkovat za pomoc při převodu bytu do mého osobního vlastnictví.
Skvělá spolupráce s Vámi a úžasné jednání.
Děkuji, Vandrovcová Monika, Bechyně


Vandrovcová Monika, Bechyně, 28.7.2021

Chtěl bych tímto poděkovat mému dlouholetému šachovému parťákovi za zprostředkování koupě a převodu bytu a zároveň mu popřát mnoho úspěchů v jeho další realitní činnosti.
Ivane nechť se ti dílo daří a vzkvétá, jsi borec na začátek :-)
Honza Malý, Bechyně


Honza Malý, Bechyně, 28.7.2021

Děkuji za zprostředkování koupě pozemku.
Vše proběhlo rychle a bez problémů.
Děkuji za vstřícné jednání.
MUDr. Josef Konopásek, Týn nad Vltavou


MUDr. Josef Konopásek, Týn nad Vltavou, 30.7.2021

Dobry den, pane Hornaku,
dekujeme za profesionalni pristup a trpelivost. Jsme radi, ze jsme si ke zprostredkovani prodeje bytu vybrali prave Vas - vse probehlo k nasi naproste spokojenosti.
S pozdravem Holubovi, Týn nad Vltavou


Manželé Holubovi, Týn nad Vltavou, 3.8.2021

Vážený pane Horňáku.
Chtěla bych Vám touto cestou moc poděkovat za profesionální přístup při prodeji mé nemovitosti.
Vše proběhlo v pořádku k naprosté spokojenosti nás všech.
V případě dalšího prodeje nebo nákupu nemovitosti jste pro mě jasnou volbou ;-)
S úctou a pozdravem Monika Moravová, Bechyně


Monika Moravová, Bechyně, 6.8.2021

Vážený pane Horňáku,
chtěla bych vám poděkovat za prodej pozemku.
Profesionálně řešíte obtížné situace. Jsem velmi spokojená.
Pana Horňáka doporučuji i ostatním zájemcům.
Kristina Bláhová, Týn nad Vltavou


Kristina Bláhová, Týn nad Vltavou, 7.8.2021

Dobrý den, pane Horňáku,
tímto bych Vám chtěl s manželkou moc poděkovat za velmi rychlé a profesionální zprostředkování pronájmu bytu v Bechyni. Vše proběhlo k naší naprosté spokojenosti a předčilo naše očekávání. S radostí budeme Vaše služby doporučovat.
Ladislav a Jana Matějkovi, Praha


Ladislav a Jana Matějkovi, Praha, 2.9.2021

Dobrý den.
S realitní kanceláří Ivan Horňák jsem byl velmi spokojen.
Výborná komunikace, bezproblémová spolupráce a především oceňuji profesionální přístup pana Horňáka. Můžu jen vřele doporučovat! Pan Horňák pomůže s čímkoliv a to i s pomocí doporučení k financování, za což mu mohu vřele poděkovat.
Setkal jsem se jak s profesionalitou, tak i s lidským přístupem. Pan Horňák poskytuje nadstandardní služby, které nejsou zdaleka běžnou praxí realitních makléřů. Celý proces proběhl poměrně ryc...


Petr a Martina Habichovi, Sezimovo Ústí, 14.9.2021
Zobrazit celý text reference

Vážený pane Horňáku, pokud dobře počítám je to už čtvrtá nemovitost, kterou s Vámi prodávám
nebo kupuji. Opět vše proběhlo naprosto hladce. Vše profesionálně zvládnuté, připravené
bez chybiček. Vždy s úsměvem a pochopením pro obě strany.
Mnohokráte děkuji a těším se na další spolupráci.
Hana Hájková, Týn nad Vltavou


Hana Hájková, Týn nad Vltavou, 15.9.2021

Stěhování je pro mnoho lidí noční můra a pro starší osoby jako jsem já obzvlášť. A když si k tomu přidáte nákup nového domu a prodej vlastního domu, tak to je již skoro katastrofa. Ledaže se v této situaci objeví člověk jako je pan Horňák a jeho realitní kancelář. A tak jsem koupila přes "realitku Horňák" nový dům a prodala pomocí této realitky svůj dům i když byl skoro na opačném konci republiky. Jednoduše řečeno profesionalita se projevila na 100%. A protože jsem ze staré školy, tak pro mé ...

Ing. Lenka Lýsenko-Chvílová, Libuň, 18.10.2021
Zobrazit celý text reference

Dobrý den pane Horňáku,
tímto bych Vám chtěl s manželkou poděkovat za profesionální zprostředkování prodeje chaty u Týna nad Vltavou. Vše proběhlo k naši naprosté spokojenosti. Perfektní zpracování nabídky prodeje, komunikace, organizace prohlídek a závěrečné zúřadování veškeré administrativy. Vaše služby mohu vřele doporučit všem.
Miroslav a Irena Brezinovi, Týn nad Vltavou


Miroslav a Irena Brezinovi, Týn nad Vltavou, 18.10.2021

Chtěl bych poděkovat panu Horňákovi - Reality Horňák, za prodej bytu v Bechyni.
Pprofesionální přístup, výborný servis a celková spokojenost při vyřizování všech záležitostí.
Pana Horňáka mohu všem jen doporučit.
Děkuji moc i celá moje rodina.
Filip Trojanovič, Bechyně


Filip Trojanovič, Bechyně, 4.11.2021

Dobrý den. Na závěr spolupráce při prodeji naší nemovitosti bych Vám chtěla poděkovat osobní přístup, trpělivost a v neposlední řadě velmi pěknou prezentaci objektu. Vaše služby mohu vřele doporučit všem případným zájemcům. Přeji též za svého manžela. Přeji mnoho dalších spokojených klientů.
S pozdravem I. Tomší, Týn nad Vltavou


Ivana Tomší, Týn nad Vltavou, 16.11.2021

Dobrý den pane Horňáku,
děkuji Vám za profesionální přístup při prodeji chalupy ve Štipoklasech. Byla jsem mile překvapena Vaší ochotou, rychlostí a pomocí se vším, co se týkalo i netýkalo prodeje (např. možností kdykoliv před koupí navštívit nemovitost a zkontaktování řemeslníků z okolí).
Děkuji a přeji hezký den
Renata Koníčková, Praha


Renata Koníčková, Praha, 18.11.2021

Vážený pane Horňáku, bylo mi ctí s vámi obchodovat.
Vyřizovala jsem s vámi již druhou nemovitost. Ať nákup nebo prodej realit. Vaše péče o zákazníka je skvělá a všem vás velmi ráda a s hrdostí doporučím. Velmi děkuji za servis, který jste mi poskytoval.
S pozdravem Rysková Eva, Týn nad Vltavou


Eva Rysková, Týn nad Vltavou, 23.11.2021

Dobrý den pane Horňáku.
Chceme Vám poděkovat za prodej naší nemovitosti. Z Vaší strany perfektně připravený prodej a vše, co k tomu patřilo, jste zařídil sám, vždy s ochotou. Všem Vás doporučíme.
Děkujeme. Manželé Vachtovi, Podboří.


Manželé Vachtovi, Podboří, 30.11.2021

Za prodej chalupy v Bohunicích a vše s tím spojeno mě napadá pouze SUPER.
Děkuji, Roman Matys, Praha


Roman Matys, Praha, 2.12.2021

Z naší strany opravdu velké uznání profesionality, skvělé spolupráce, osobního a lidského přístupu, bezchybné a rychlé realizace. Moc děkujeme. S touto zkušeností se rádi podělíme se svými známými a přáteli. Ještě jednou moc děkujeme.
Manželé Vdovynovi, Praha


Manželé Vdovynovi, Praha, 2.12.2021

Děkuji za perfektní spolupráci, ochotu a všechno to vyřizování kolem nemovitosti. Přeji krásný adventní čas a mnoho úspěchů v profesním i osobním životě.
Š. K., Týn nad Vltavou


Š. K., Týn nad Vltavou, 6.12.2021

Prodej rodinného domu v Týně nad Vltavou.
Za vše moc děkuji :-)
Renata Caltová, Týn nad Vltavou


Renata Caltová, Týn nad Vltavou, 6.12.2021

Skvělá spolupráce a rychlé vyřízení při koupi bytu. Děkujeme :-)
Manželé Otčenáškovi, Týn nad Vltavou


Manželé Otčenáškovi, Týn nad Vltavou, 9.12.2021

Děkuji za spolupráci při prodeji bytu.
Jana Lacinová, Kateřinky, Opava


Jana Lacinová, Kateřinky, Opava, 9.12.2021

Tak Vás tady na Fb šmíruju a Vy totiž nejste jen ,, nákupčí a prodejce " , Vás ta práce totiž baví a naplňuje 🙂 . A v tom je to kouzlo 😉 . Tak hodně spokojených nejen zákazníků , ale i lidí kolem sebe (y) - to Vám přeji . Petr Lenka

Petr Lenka, 22.1.2022

Velmi Vám děkuji nejen za knihy, ale za vše, co jste pro mne udělal.
Velmi si Vás vážím.
Patříte mezi mé živoucí anděle.
Anna Marešková, Karlovy Vary


Anna Marešková, Karlovy Vary, 14.1.2022

Vážený pane Horňáku, chceme Vám s manželem poděkovat za prodej bytu v Praze a koupi bytu v Bechyni. Jedním slovem tato transakce díky Vám byla úžasná!!! Všechno proběhlo skvěle bez nejmenších problémů. Jste velice schopný a spolehlivý. Byla radost s Vámi spolupracovat. Vaší realitní kancelář všem budeme bez váhání vřele doporučovat.
Daniela Čížkovská, Praha, Bechyně


Daniela Čížkovská, Praha, Bechyně, 17.1.2022

Dobrý večer pane Horňák moc ráda bych vám poděkovala za prodej bytu. Mějte se moc a moc hezky a buďte zdráv.
Děkuji, Věra Matyásková, Bechyně


Věra Matyásková, Bechyně, 24.1.2022

Hezký den, Perfektní práce, vypadá to moc dobře, doufám, že bude hodně zájemců! Udělal jste to video skvěle! Velmi profesionální přístup!
Petr Sviták, Kamenice


Petr Sviták, Kamenice, 8.2.2022

Vážený pane Horňáku.
Chci poděkovat za rychlý a bezproblémový prodej bytu v Neznašově.
Je to náš pátý společný obchod a opět velká spokojenost.
Jste vždy profesionální, ochotný a vlídný.
Takže pro mě jste nejen nejlepším realiťákem v republice, ale na světě!!!
Těším se na další nemovitosti z Vaší nabídky a přeji pevné zdraví a mnoho
spokojených klientů.
Hana Hájková


Hana Hájková, Týn nad Vltavou, 9.2.2022

Vážený pane Horňáku,
chceme Vám s manželem poděkovat za prodej naší zahrady v Hluboké nad Vltavou. Celá realizace od začátku do konce proběhla ve velmi krátkém čase a Vaše jednání bylo dokonale profesionální a zároveň lidské a přátelské. Jste velice schopný a spolehlivý. Vše proběhlo bez sebemenšího problému. Byla radost s Vámi spolupracovat.
Vaše služby a realitní kancelář můžeme všem jen doporučit!!!
Těšíme se na další spolupráci.
Honzovi, Tábor


Manželé Honzovi, Tábor, 6.3.2022

Dobrý den pane Horňáku.
Chtěl bych Vám poděkovat a vyzdvihnut Vaši profesionalitu, ochotu a vstřícnost, kterou jste prokázal při zprostředkování mé koupě zahrádky v Hluboké nad Vltavou.
S Vaší prací jsem naprosto spokojen a mohu vřele doporučit dalším.
Děkuji a přeji hezký den.
Václav Jandík, Hluboká nad Vltavou


Václav Jandík, Hluboká nad Vltavou, 6.3.2022

Dobrý den, pane Horňáku,
Moc vám děkujeme za vaši pomoc při koupi našeho bytu. Váš přístup k celé záležitosti si zaslouží slova uznání. Jste profesionál každým coulem. Co však oceňujeme nejvíce je váš lidský přístup a ochota. Víme na koho se příště obrátit a také doporučit přátelům.
Přejeme hodně úspěchů a spokojených klientů jako jsme my.
Manželé Lhotkovi, Ratibořské Hory


Manželé Lhotkovi, Ratibořské Hory, 29.3.2022

Dobrý den pane Horňáku.
Chceme Vám poděkovat za prodej našich nemovitostí a nákup nové nemovitosti. Vše proběhlo v kouzelně krátké době. Celkový přístup a profesionální chování, jste mistr v tomto oboru.
REALITY HORŇÁK - JASNÁ VOLBA.
Moc děkujeme Zdeněk a Bohunka, Bechyně.


Zdeněk Komárek, Jindřichův Hradec, 30.3.2022

Vážený pane Horňáku,
oceňuji bezproblémový proces a hlavně otevřené jednání na rovinu, bez jakýchkoliv intrik ve stylu prodeje "zajíce v pytli". Přeji Vám mnoho úspěchů a spokojených zákazníků.
S pozdravem, Jan Píšala, Jindřichův Hradec


Jan Píšala, Jindřichův Hradec, 3.4.2022

Pana Horňáka vřele doporučuji. Sám jsem od něj RD kupoval, vše naprosto perfektní, bez problémů. Velmi ochotný a vstřícný.
Milan Korbel, Jindřichův Hradec


Milan Korbel, Jindřichův Hradec, 6.4.2022

Vážený pane Horňáku,
dovolte, abychom Vám touto cestou poděkovali za vyřízení koupě pozemku v Hrazanech a též za trpělivost při zdlouhavém jednání s příslušným stavebním úřadem.
Jsme rádi, že jsme měli možnost Vás poznat.
Přejeme krásné dny.
Miroslav Pogány a Lenka Hlaváčková, Příbram


Miroslav Pogány a Lenka Hlaváčková, Příbram, 11.4.2022

Dobrý den pane Horňáku.
Děkuji Vám za prodej mého bytu. Děkuji za profesionální přístup, vše proběhlo bez jediného problému. Ještě jednou děkuji a přeji vám hodně úspěchů, jak v soukromém životě tak i v tom profesním.
Tomáš Joska, Týn nad Vltavou


Tomáš Joska, Týn nad Vltavou, 25.4.2022

Milý pane Horňáku,
moc a moc Vám děkujeme za Vaši perfektní práci. Velmi oceňujeme Vaši rychlost komunikace s námi, Vaši ochotu nezištně pomoci i mimo prodávanou nemovitost, Vaše velmi příjemné a pohodové vystupování, empatii, Váš rozsah znalostí, týkajících se nemovitostí, cen, legislativy, stavebních postupů..., které jste nabyl dlouholetou praxí a trvalým vzděláváním se v tomto oboru. Když se mi řekne dokonalý profesionál, jako první se mi vybavíte Vy.
Mějte se celá Vaše rodina hezky a buďt...


Ing. Pavlína Píhová, Týn nad Vltavou, 12.5.2022
Zobrazit celý text reference

Přeji hezký a dobrý den.
Chceme Vám poděkovat za bezproblémový průběh zprostředkování pronájmu bytu a dobrý výběr rodinky, jsme spokojení :-)
Manželé Nebesařovi, Bechyně


Manželé Nebesařovi, Bechyně, 19.5.2022

Dobrý den pane Horňák. Chtěl bych Vám poděkovat za prodej nemovitosti, moc jste mi pomohl. Oceňuji Vaši profesionalitu a férové jednání. Přeji mnoho dalších úspěchů, jak pracovních, tak i soukromých.
Daniel Pěknic, Soběslav


Daniel Pěknic, Soběslav, 23.5.2022

Pane Horňáku, moc děkuji za prodej a následnou koupi bytu. Velmi oceňuji Váš profesionální přístup, ochotu a vstřícnost během naší spolupráce.
Přeji Vám mnoho dalších spokojených klientů.
J. Smetková, Bechyně


Jaroslava Smetková, Bechyně, 29.5.2022

Dobrý den pane Horňáku,
velice si vážím Vaší profesionality a vstřícnosti při jednání o prodeji nemovitosti.
Děkuji za Vaši ochotu a mohu jen doporučit dalším klientům.
Mgr. Iva Šreplová, Praha


Mgr. Iva Šreplová, Praha, 1.7.2022

Vážený pane Horňáku,
dovolte, abychom Vám poděkovali za vyřízení koupě pozemku a též za trpělivost při zdlouhavém jednání s příslušným stavebním úřadem. Jsme rádi, že jsme měli možnost Vás poznat. Přejeme Vám spoustu tak spokojených klientů jako jsme byli my.
Miroslav Pogány, Milevsko


Miroslav Pogány, Milevsko, 8.7.2022

Děkujeme panu Horňákovi a vlastně celé jeho rodině za prodej naší nemovitosti. I když byla nemovitost mimo Jihočeský kraj, pan Horňák ochotně jezdil na prohlídky, kdykoliv někdo projevil zájem, všechny věci ohledně prodeje jsme operativně řešili s jeho paní, která nám připravila podklady, takže jsme byli velmi spokojeni. Ještě jednou děkujeme za skvělou spolupráci a jeho realitní kancelář můžeme s klidným svědomím doporučit každému, kdo potřebuje profesionálně prodat, pronajmou nebo koupit nemo...

Helena Ryplová, Bechyně., 20.7.2022
Zobrazit celý text reference

Dobrý den pane Horňáku.
Ráda bych Vám moc poděkovala za skvěle odvedenou práci při prodeji mé nemovitosti v Blatci u Bechyně.
Marie Voleská, Praha


Marie Voleská, Praha, 25.7.2022

Pane Horňáku moc zdravím a přeji krásný den. Byla jsem s Vámi neskutečně spokojená, právem jste realiťák roku.
Děkuji ještě jednou.
S přátelským pozdravem Zdeňka Dvořáková.


Zdeňka Dvořáková, Praha, 4.8.2022

Dobrý den, milý pane Horňáku, rádi bychom Vám poděkovali za vstřícný přístup a skvělou spolupráci.
S přátelským pozdravem a přáním hezkého dne,
Miroslav Doskočil, Písek


Miroslav Doskočil, Písek, 24.10.2022

Přeji krásný den, moc děkuji za Vaší profesionální pomoc s převodem a předáním bytu.
Jednání bylo rychlé a pro nás všechny příjemné.
Děkuji, Hana Hájíčková, Týn nad Vltavou.


Hana Hájíčková, Týn nad Vltavou, 24.10.2022

Nejak mi to stále mozek nechce bratˇ, že máme konečne veľký byt, vďaka tebe, vďaka velka !!!!!
Ty nie si realiťák, ty si BŮH :-)
Milan Buček, Týn nad Vltavou


Milan Buček, Týn nad Vltavou, 24.10.2022

Dobrý den pane Horňáku. Chtěli bychom Vám moc poděkovat za prodej našeho bytu.
Oceňujeme Vaši profesionalitu a férové jednání.
Přejeme Vám mnoho dalších úspěchů.
S pozdravem Plankovi, Týn nad Vltavou


Manželé Plankovi, Týn nad Vltavou, 26.10.2022

Vážený pane Horňáku,
Moc Vám děkujeme za prodej domu v Mazelově. Bylo to opravdu rychlé a my jsme Vám moc věřili. Za všechno moc děkujeme, přejeme Vám hodně zdraví.
Manželé Danešovi, Mazelov, Praha


Manželé Danešovi, Mazelov, Praha, 2.12.2022

Pan Horňák mi prodával dům, je to velmi zkušený prodejce a realitní makléř.
Krásně Vám dům i místnosti naskenuje 3D skenem což u prodeje veliká výhoda.
Pokud bych měl ještě prodávat nějakou nemovitost určitě se opět rád obrátím právě na něj.
Pavel Turek, Včelná


Pavel Turek, Včelná, 1.12.2022

Milý pane Horňáku,
jste opravdu báječný člověk a zasloužíte si, aby se Vám dařilo hodně dobře ve všech oblastech Vašeho života, takže i v tom prodáváni nemovitostí, na které máte určitě talent, určitě jste se našel, co se týká pracovního vyžití.
Přeji Vám i Vaší rodině, aby se vám všem dobře dařilo a aby bylo hodne radosti a taky hodne úspěchů.
Helena Kořínková, Praha


Helena Kořínková, Praha, 25.12.2022

Vážený pane Horňáku.
Odezvy na Váš "prodej roku" jsou ze všech stran naší rodiny velmi pozitivní, tak Vám přeji i hodně stejně spokojených klientů.
Daniela Trnková, Mezihoří


Daniela Trnková, Mezihoří, 25.12.2022

Milý Ivane, ještě jednou moc děkuji za Tvou pomoc a trpělivost při řešení mého prodeje a koupě bytu. Jsi opravdu profík! Poděkování patří i Tvé manželce, jste prostě sehraní :-).
Jaroslava Smetková, Bechyně


Jaroslava Smetková, Bechyně, 25.12.2022

Velice děkujeme panu Horňákovi nejen za profesionální přístup, ale především za vstřícné a ochotné jednání, při prodeji našeho a zároveň koupi jiného domu, takže naše akce "Kulový blesk" proběhla bez problémů.
Děkujeme Chaloupkovi, Kolín


Manželé Chaloupkovi, Kolín, 4.1.2023

Dobrý den, pane Horňáku,
velmi děkuji za Váš profesionální přístup při zprostředkování koupě pozemku v Řisutech. Veškeré mé dotazy byly z vaší strany obratem srozumitelně zodpovězeny. K podpisu smlouvy bylo perfektně vše připraveno bez nutnosti nějakého čekání.
Takže ještě jednou děkuji a přeji mnoho pracovních i osobních úspěchů.
Radek Jiroušek


Radek Jiroušek, Řisuty, 6.1.2023

Pana Horňáka doporučuji - profesionální přístup, ochotné řešení, vysvětlení všech záležitostí a precizní dotažení všeho až do konce.
Kristýna Davidová, Týn nad Vltavou


Kristýna Davidová, Týn nad Vltavou, 9.1.2023

Dobrý večer pane Horňák, jsem ráda, že jste nám prodal byt v Praze, a nepřekvapilo mě, že se na vás obrátila i Věrka Bálková z Ustí nad Labem, je to důkaz, že vám lidi věří a děláte práci dobře. Přeji i nadále, at se vám dobře daří. Matyásková.

Věra Matyásková, Bechyně, 31.1.2023

Recenze - Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Děkuji za skvělou spolupráci, podporu a odborné vedení v mých realitních začátcích :-)
Marta Horňáková, Bechyně


Marta Horňáková, Bechyně, 16.3.2023

Pan Horňák při prodeji mého domu v Bechyni poskytl profesionální služby. Velmi oceňuji jeho lidskost, empatii a trpělivost při prodeji.
Děkuji, Marta Hrušková, Bechyně


Marta Hrušková, Bechyně, 18.3.2023

Ivana Horňáka znám už několik let jako vynikajícího profesionála v oboru realit. Je lidskost a férovost, kterou přistupuje ke svým klientům je obdivuhodná. Nejenom, že je v oboru již spousty let, tzn. že má zkušenosti, ale je také upřímný, neslibuje nic, co nemůže splnit.
Vážím si Ivana jako člověka a jako realitní makléř je pro mě velkou inspirací. Ivane, přeji ti jen to dobré a spousty spokojených klientů.
Markéta Vašatová, Hradec Králové


Markéta Vašatová, Hradec Králové, 27.3.2023

Děkuji za profesionální rady a pomoc při koupi nemovitosti.
Iva Vágnerová, Bechyně


Iva Vágnerová, Bechyně, 16.3.2023

Při prodeji bytu byly poskytnuty profesionální služby na velmi vysoké úrovni. Být prodám za 5 dní. Vše řádně smluvně ošetřeno. Za byt jsem dostal požadovanou částku. Vřele doporučuji a děkuji.
Báček Petr, Týn nad Vltavou


Báček Petr, Týn nad Vltavou, 30.3.2023

Dobry den pane Hornak,
dekuji za spolehlivou spolupraci s profesionalnim pristupem.
Preji Vam jeste mnoho pracovnich uspechu.
S pozdravem Jana Walach, HEIDEWEG BREITENBRUNN, ÖSTERREICH


Jana Walach, HEIDEWEG BREITENBRUNN, ÖSTERREICH, 13.4.2023

Pana Horňáka a celý jeho tým musím moc pochválit. Jeho skvělé vystupování a přístup jsou naprosto profesionální.
Pro vyřízení všeho potřebného byl ochoten k nám na "západ" přijet i v neděli.
Pana Horňáka doporučuji na 100%.
Alena Görlová, Karlovy Vary


Alena Görlová, Karlovy Vary, 24.4.2023

Profesionální jednání, moc milá spolupráce. Vřele DOPORUČUJI ...
Alena Blechová, Týn nad Vltavou


Alena Blechová, Týn nad Vltavou, 3.4.2023

Dobrý den, pane Horňáku a paní magistro.
Děkuji s manželkou všem za veškerou péči a spolupráci.
S pozdravem
Marek Vácha, Týn nad Vltavou, Písek


Marek Vácha, Týn nad Vltavou, Písek, 10.5.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skvělý přístup, vše v pořádku, pana Horňáka ráda doporučuji.
Akire Avokcob


Akire Avokcob, 17.5.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ivana Horňáka znám už několik let jako vynikajícího profesionála v oboru realit. Je lidskost a férovost, kterou přistupuje ke svým klientům je obdivuhodná. Nejenom, že je v oboru již spousty let, tzn. že má zkušenosti, ale je také upřímný, neslibuje nic, co nemůže splnit. Vážím si Ivana jako člověka a jako realitní makléř je pro mě velkou inspirací. Ivane, přeji ti jen to dobré a spousty spokojených klientů. Markéta Vašatová, Hradec Králové


Markéta Vašatová, Hradec Králové, 17.4.2023

Recenze - Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I přes nepříliš příznivé podmínky, vše proběhlo v pořádku.Prodej se zdařil zásluhou pana Horňáka přesně podle mého přání.Pana Horňáka doporučuji, má příjemné vystupování a je profesionální. Erika Bočková, Zruč nad Sázavou, Tábor


Erika Bočková, Zruč nad Sázavou, Tábor, 18.5.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Renata Veselá


Renata Veselá, 23.5.2023

Recenze - Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skvělý přístup, příjemné jednání a rychlá komunikace, vše v naprostém pořádku. Pana Horňáka ráda doporučuji.
Mgr. Iva Šreplová, Praha


Mgr. Iva Šreplová, Praha, 12.6.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S klidným srdcem můžu realitní kancelář pana Horňáka doporučit.
Vše proběhlo naprosto v pořádku jak rychlostí tak i kvalitou poskytovaných služeb.
Nikola Pokorná, Praha


Nikola Pokorná, Praha, 16.6.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jaroslav Hedeja, Praha


Jaroslav Hedeja, Praha, 16.6.2023

Recenze - Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Děkuji p. Horňákovi za pomoc s prodejem bytu v Sudoměřicích. Odborník na svém místě. Nad rámec svých povinností mi pomohl s převodem jiného bytu, doporučil specializované řemeslníky a za to mu mnohokrát děkuji.Vřele mohu doporučit.Věřím, že až budu uvažovat o prodeji svého bytu, s radostí se na něho obrátím. Ještě jednou vřelé díky.
Růžena Vaňková, Praha


Růžena Vaňková, Praha, 20.6.2023

Reference z facebooku: pan Hornak je super a velice spolehlivý. Má úroveň a v jednání jednička. Je to velká pravda. Kéž by všichni byli na takové úrovni jako Vy. Čestní a pomocní při složitých situaci. Máte srdce na správném místě.
Jana Caltová, Týn nad Vltavou


Jana Caltová, Týn nad Vltavou, 25.6.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skvělý, velice spolehlivý a příjemný realitní agent. Velice nám pomohl při prodeji našeho bytu a nyní při koupi rodinného domu. Velice doporučuji, jistě s panem Hornakem neuděláte chybu.
Monika Branšovská, Horní Záhoří, Týn nad Vltavou


Monika Branšovská, Horní Záhoří, Týn nad Vltavou, 27.6.2023

Recenze - Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Miloslava Joštová, Bechyně


Miloslava Joštová, Bechyně, 30.6.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ivan Horňák je skvělý realitní makléř, se kterým spolupracuji již mnoho let. Nejenom že je mým dlouholetým klientem, ale časem se stal mým opravdovým kamarádem a přítelem.
Jeho znalosti a dovednosti v oboru jsou neuvěřitelné a vždy si dokáže poradit ve všech situacích.

Jeho práce je precizní a profesionální, vždy se snaží zachytit všechny detaily a předat skutečnou atmosféru každé nemovitosti, kterou prezentuje.

Je zjevné, že si zakládá na tom být stále na vr...


Pavel Domanský, Zbilidy, 18.7.2023
Zobrazit celý text reference

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mockrát děkuji za vaše profesionální služby. Za mě bylo vše v pořádku (příjemné jednání, rychlá komunikace, vysvětlení všeho potřebného..). :-)
Adéla Zelenková, Týn nad Vltavou


Adéla Zelenková, Týn nad Vltavou, 7.4.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️
Empe Ror


Empe Ror, 31.5.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️
S panem Horňákem jsme spolupracovali na prodeji již druhé nemovitosti a dovoluji si říci, že se stal naším rodinným realiťákem. Jasná, přímá, srozumitelná komunikace, příjemné jednání. Služby pana Horňáka mohu jen doporučit. Zdeňka Prokopová, Želeč


Zdeňka Prokopová, Želeč, 26.5.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Petr Sviták


Petr Sviták, 24.5.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Marcela Volková, Týn nad Vltavou


Marcela Volková, Týn nad Vltavou, 20.5.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šárka


Šárka, 19.6.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Při prodeji bytu byly poskytnuty profesionální služby na velmi vysoké úrovni. Byt prodám za 5 dní. Vše řádně smluvně ošetřeno. Za byt jsem dostal požadovanou částku. Vřele doporučuji a děkuji.
Karin Báčková, Týn nad Vltavou


Karin Báčková, Týn nad Vltavou, 18.5.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tomáš Vašnovský


Tomáš Vašnovský, 15.5.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mohu jen doporučit ☺️
Adell Štěpánková, Týn nad Vltavou


Adell Štěpánková, Týn nad Vltavou, 24.7.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pro pana Horňáka mám jen samá slova chvály, prodej mého RD se začal již v roce 2022 a trval již 7 měsíců a pořád nic, zároveň jsem vybíral byt, který prodával zrovna p.Horňák a díky tomu, že ho prodal dříve než jsem ho mohl koupit já , věděl jsem, že to je profesionál. Proto jsem ho spolu s dcerou oslovil, p.Horňák projevil zájem, nafotil nemovitost a s profesionálním a odborným popisem jej prezentoval, v ničem dům nepřikrášloval a během měsíce bylo zaděláno na prodej...

Ing. Petr Pavlíček, České Budějovice, 24.8.2023
Zobrazit celý text reference

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pana Horňáka mohu jen DOPORUČIT ... skvělá milá komunikace , profesionální přístup za mě TOP ...
Alena Blechová, Týn nad Vltavou


Alena Blechová, Týn nad Vltavou, 25.8.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cookie Pes


Cookie Pes, 28.8.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Spolupráce s panem Horňákem při koupi pozemku proběhla nad moje očekávání. Vše proběhlo bezproblémově, profesionálně a hlavně s lidským přístupem.
Martin Stoklasa, Týn nad Vltavou


Martin Stoklasa, Týn nad Vltavou, 4.9.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Naprosto skvělá spolupráce. Opravdu člověk na svém místě.
Jan Hájíček, Týn nad Vltavou


Jan Hájíček, Týn nad Vltavou, 6.9.2023

Dobré ráno,
moc se nám v Černovicích líbí, pejsci jsou nadšení a kamarádi a rodina jezdí často (akorát nevím, jestli víc za mnou nebo za větrníky v cukrárně Budík).
Moc vám ještě jednou děkuji a přeji, ať se daří - opravdu to s vámi byla příjemná zkušenost.
Monika Barton, Černovice


Monika Barton, Praha, 7.9.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skvělá spolupráce!
Pan Horňák je pravý profesionál, ušetřil nám hodně stresu, vše proběhlo bez zádrhele. Fotky i popis odpovídaly realitě, komunikace byla skvělá, podpis smlouvy a další soucvisející služby taktéž bez chybičky, Děkujeme!
Monika Barton, Praha


Monika Barton, Praha, 9.9.2023

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vratislav Nečas, Týn nad Vltavou


Vratislav Nečas, Týn nad Vltavou, 23.10.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šimon Buček, Bechyně


Šimon Buček, Bechyně, 23.10.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Doporučuji. Děkuji za profesionální přístup.
Šárka Bučeková, Sudoměřice u Bechyně


Šárka Bučeková, Sudoměřice u Bechyně, 26.10.2023

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Milan Buček, Sudoměřice u Bechyně


Milan Buček, Sudoměřice u Bechyně, 29.10.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Herbert Waage, Brno


Herbert Waage, Brno, 15.11.2023

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hodnotit kamaráda může asi vyznít divně, ale kdykoliv jsem se na Ivana obrátil s prosbou o pomoc nebo i jen radu, vždycky se mi dostalo stoprocentního servisu. Takže za mě jednoznačně paráda.
Díky moc a hodně dalších spokojených klientů.
Vratislav Šťastný, Bechyně


Vratislav Šťastný, Bechyně, 17.11.2023

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Realitní kancelář pana Horňáka mohu vřele doporučit. Profesionální služby, vše probíhá rychle, srozumitelně a bezchybně. Chválím manžele Horňákovi i za lidský přístup a jednání s klienty.
Miroslav Čermák, Týn nad Vltavou


Miroslav Čermák, Týn nad Vltavou, 18.11.2023

Dneska je to už neuvěřitelných 5 let, co proběhl můj přesun ze Štětí do Týna nad Vltavou. Chtěla bych moc poděkovat realitnímu makléři Ivanu Horňákovi za jeho významnou pomoc při hledání mého nového domova. V Tejně jsem opravdu doma 🤗 a i přes počáteční trable si svého domova užívám.
Jana Hartmanová, Týn nad Vltavou


Jana Hartmanová, Týn nad Vltavou, 7.12.2023

Dobrý den, vážený pane Horňáku,
velice děkujeme za spolupráci, všechny zaslané informace a perfektní služby.
Lucie Janečková, Brno


Lucie Janečková, Brno, 9.12.2023

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pan Ivan Horňák prokázal velkou odbornost a nasazení, také předvedl vynikající výkon s efektivním vyřízením našeho financování. Jeho schopnost jednání a komunikace je na vysoké úrovni a to je při koupi nemovitosti klíčové. Vstřícný přístup a transparentní komunikace byly velkým přínosem. Máme celkově pozitivní zkušenost a jsme velmi spokojeni s profesionálním jednáním, děkujeme a doporučujeme.
Markéta Tichá, České Budějovice


Markéta Tichá, České Budějovice, 11.12.2023

Ahoj Ivane.
Ještě jednou Ti děkuji za všechno, co jsi pro mne udělal, moc si mi pomohl.
Miroslav Čermák, Týn nad Vltavou


Miroslav Čermák, Týn nad Vltavou, 23.12.2023

Dobrý den, pane Hornak.
Jste opravdu Jednicka a zaslouzite si, aby se Vam darilo ve vsem co podnikate.
Helena Kořínková, Černovice


Helena Kořínková, Černovice, 24.12.2023

Dobrý den, pane Horňáku,
Děkujeme za všechno co jste pro nás udělal, velice si toho vážíme.
Lucie Mlynková, Josef Kašpárek, Protovín


Lucie Mlynková, Josef Kašpárek, Protovín, 24.12.2023

Dobrý den, pane Horňáku.
Ještě jednou moc děkuji za vše, s čím jste mi pomohl a budu vás nadále všude vřele doporučovat.
Monika Barton, Praha


Monika Barton, Praha, 23.12.2023

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Služby pana Horňáka mohu jen doporučit. Reaguje vždy bleskově a velice profesionálně. Fantastický je i jeho lidský přístup.
Falous a Podivný


Falous a Podivný, 29.2.2024

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S realitní kanceláří Horňák spolupracujeme již několik let a mohu jednoznačně doporučit. Fantastický lidský i odborný přístup.Vynikající prezentace vč. veškerých služeb souvisejících s prodejem či nákupem nemovitostí.
Vladimír Primus


Vladimír Primus, České Budějovice, 26.2.2024

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Realitku pana Horňáka mohu vřele a s naprosto čistým svědomím každému doporučit.
Mám s panem Horňákem za sebou už poměrně dost jednání a konzultací.
A vždy vše proběhlo naprosto profesionálně, s lidským přístupem a zcela korektně.
Pomáhal nám při prodeji i následném nákupu nemovitostí.
Velký dík a respekt k jeho práci.
Pokud v budoucnu bude jakákoliv jiná potřeba prodeje/nákupu nemovitosti, vždy se s určitostí obrátím zase na něj.
Realitka Horňák je z mého p...


Martin Musil, Koloděje nad Lužnicí, 12.2.2024
Zobrazit celý text reference

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Příjemné jednání a rychlá komunikace. Všechno proběhlo hladce. Pana Horňáka můžu vřele doporučit.
TenJarouš


TenJarouš, 1.2.2024

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Úžasné jednání a servis. Děkujeme
Martin Hájek, České Budějovice


Martin Hájek, České Budějovice, 2.1.2024

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pana Horňáka mohu jen doporučit. Jednání s ním byla vždy rychlá, profesionální a velmi lidská. Bohužel nejde dát hvězdiček šest...
Michal Novák


Michal Novák, 29.2.2024

Dobrý den pane Horňáku,
rád bych Vám také poděkoval za Vaše skvělé služby. Velmi si jich vážím a třeba se budeme v Týně nad Vltavou potkávat i v budoucnu :).
Michal Novák, Týn nad Vltavou


Michal Novák, Týn nad Vltavou, 3.3.2024

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Společnost Reality Horňák můžeme jen a jen doporučit. S panem Horňákem jsme v nedávné době řešili nákup nemovitosti. Veškerá komunikace a osobní jednání proběhla zcela profesionálně a na vysoké úrovni k naší plné spokojenosti. Rovněž tak administrativa s tím spojená.
Zuntovi, Bechyně


Manželé Zuntovi, Bechyně, 6.3.2024

Recenze z Firmy.cz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Děkujeme panu Horňákovi za skvělý a rychlý prodej chaty. Jeho jednání bylo profesionální a příjemné. Vše vysvětlil o všem informoval a slíbené vždy dodržel. Prostě pro nás pohoda, jeho služby můžeme jenom doporučit.
Ještě jednou dík, manželé Psohlavcovi, České Budějovice


Manželé Psohlavcovi, České Budějovice, 10.3.2024

Recenze z Googlu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pana Horňáka znám více jak 25 let , vždy bylo pro mě přínosem se s ním setkat a pohovořit .
V poslední řadě jsem využil jeho letitých zkušeností při prodeji nemovitosti . V jeho případě platí slovo a podání ruky .
Vše je dojednáno s profesionálním přístupem .
Velice doporučuji , neboť Reality HORŇÁK = ZNAČKA !
Josef Mičan


Josef Mičan, Bechyně, 18.3.2024

Certifikáty a školení

29.2.2024, Úvodní test Reliťák roku 2024

9.11.2023, Podílové nemovitosti

1.10.2023, Certifikace - kraj

1.10.2023, Certifikace okres

1.10.2023, Certifikace - semifinalista

1.10.2023, Odborný test

30.6.2023, Studijní program M.R.E. - certifikát

30.6.2023, Studijní program M.R.E. - potvrzení

25.6.2023, Právo a vady nemovitosti

13.4.2022, Celodenní vzdělávací konference Realitní svět 2022

10.2.2022, Realiťák roku 2021 - cena veřejnosti

10.2.2022, Realiťák roku 2021 - 1. místo okres

10.2.2022, Realiťák roku 2021 - 2. místo kraj

10.2.2022, Realiťák roku 2021 - semifinalista

18.12.2021, Závěrečný test

29.11.2021, Pojistný certifikát autorizované osoby ČKAIT

26.10.2021, Realitní roadshow

9.9.2021, Odborný test

23.7.2021, Koncesní listina - tržní oceňování nemovitostí

13.7.2021, Průkaz pilota dronu A2

30.12.2020, Průkaz pilota dronu A1, A3

9.12.2020, Profesní kvalifikace

5.12.2020, Chytrý makléř

16.10.2020, Dron - pojistný certifikát

5.12.2019, Milionový makléř

17.7.2019, Povolení ÚCL - letecké práce

22.5.2019, Makléři makléřům

22.8.2017, Dron - přidělení OK

10.11.2004, Autorizovaný stavitel ČKAIT

27.11.2003, Autorizovaný technik pro požární bezpečnost staveb ČKAIT