Realitní makléřJan Štěpánek

TAURUM reality s.r.o.
„Štěstí přeje připraveným :)“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Plzeň-město 1. v Plzeňský kraj 34. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 7. místo celkově 1. místo v Plzeňský kraj 1. místo v Plzeň-město

O mně

V realitách a hypotékách jsem od roku 2013. Řídím se pravidlem, že je potřeba podnikat s úctou, odvahou a profesionálním přístupem ke klientům. Pak mají radost i klienti i já. Spolu s Hankou Procházkovou jsem majitelem realitní kanceláře TAURUM reality s.r.o. Prodej a prezentaci nemovitostí se snažíme realizovat vždy na profesionální úrovni. Práce je pro mě u konce až v okamžiku, kdy je úsměv na tváři prodávajících i kupujících. Při prodeji nemovitostí používám nejmodernější technologie: 3D sken, záběry z dronu, webové stránky nemovitosti, viedeoprohlídky, profesionální fotografie... a k propagaci nemovitostí využívám řadu kanálů: realitní servery, kampaně na sociálních sítích, YouTube, letákové kampaně... Můj cíl? Klient je překvapený z toho, jak vypadá profesionální proces při prodeji jeho nemovitosti.

Informace

Makléř
Jan Štěpánek
Telefon
+420720704275
Soutěžní oblast
Plzeň-město (kraj Plzeňský)
Působnost
Plzeň-město (kraj Plzeňský), Plzeň-sever (kraj Plzeňský), Plzeň-jih (kraj Plzeňský)
Jako makléř působím od roku
2016
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Rádi bychom touto cestou poděkovali panu Honzovi Štěpánkovi a paní Hance Procházkové, kteří se ujali záležitosti prodeje našeho bytu. Velmi oceňujeme lidský přístup, naprostou profesionalitu a pomoc v otázkách našeho aktuálního bydlení. Se společností TAURUM reality s.r.o. se nemusíte o nic starat – vřele doporučujeme a děkujeme Kodalíkovi

manželé Kodalíkovi, 5.5.2021

Profesionálové v oboru, ale navíc s osobním přístupem, skvělým jednáním a férovým jednáním vůči oboum stranám. (prodávající/kupující). Doporučuji.

TM, 15.4.2021

Takhle nějak si představuju kvalitní a komplexní služby. Nabídka skvěle a atraktivně zpracovaná. Všechny důležité informace vysvětleny písemnou formou i velmi příjemně ve formě videa. Co můžou, to zařídí, takže jako zákazník se starám pouze nezbytné věci. Musím pochválit celý tým - například paní Zaderlíková ovládá informační systémy bank lépe než samotní bankovní poradci. S jakoukoliv otázkou stačilo zavolat a okamžitě poskytla rychlou a jasnou odpověď. Prostě super - děkuji a jen tak dál!

Petr Mazáč, 7.4.2021

Jan and Hana did an outstanding, professional job in our renting of a family home outside of Prague. They explained the process very thoroughly, and all paper-work and conditions required were skillfully and quickly resolved. They took their time showing us the property and explained everything very well. The photographs and descriptions of the property were very accurate and helpful. I recommend Jan and his team without reservation, and would happily work with them again.

(Přeloženo Goog...


NB, 6.4.2021
Zobrazit celý text reference

I přes lehce netradiční zadání pronájmu rodinného domu jsem byl s realitními službami TAURUM reality naprosto spokojen. Kvalita inzerce na jedničku. Navíc jsou pan Štěpánek a paní Procházková velmi sympatičtí lidé, se kterými je radost jednat.

Vojtěch Barnat, 25.3.2021

Pro spolupráci při prodeji družstevního bytu jsme si vybrali TAURUM reality, s. r. o. Byla to dobrá volba. Po prvním telefonickém kontaktu si jednatelé společnosti Jan Štěpánek a Hana Procházková okamžitě přijeli byt prohlédnout, prohovořili s námi naše představy a plány a vysvětlili nám, jak hodlají postupovat. V nejkratší možné době připravili cenový návrh a skvělou webovou prezentaci. Po souhlasu z naší strany nabídku zveřejnili a obstarali prohlídky bytu. Dva týdny po zveřejnění nabídky našl...

Vladimír Kopecký, 20.3.2021
Zobrazit celý text reference

TAURUM reality s.r.o. děkujeme za velice profesionální přístup a chování při prodeji nemovitosti. Bylo pro nás radostí s Vámi spolupracovat, a proto přejeme hodně zdaru v další práci Ještě jednou moc děkujeme!!
Jaroslav a Vladimíra TÜRKOVI


Jaroslav a Vladimíra TÜRKOVI, 18.3.2021

Chtěla bych poděkovat panu Štěpánkovi a paní Procházkové za skvělé prezentování a profesionální jednání při prodeji bytu.
Všem mohu jen doporučit o nic jsem se nestarala od začátku až do konce o vše se postaral tento skvělý tým :)


Šárka Karasová, 16.3.2021

Realitní kancelář TAURUM reality, s. r. o. mohu jedině doporučit. Pan Štěpánek i paní Procházková jsou profesionálové s úžasným lidským přístupem. Na první pohled je vidět, že je práce baví a je to opravdu znát na přístupu obou dvou. S manželkou jsem měli tu čest se s oběma seznámit při koupi domu a když jsme chtěli prodat byt, tak jsme neváhali a oslovili pana Štěpánka. K nafocení a natočení videa k prezentaci prodeje používají nejmodernější techniku.

Lukáš Rada, 26.2.2021

Profesionalita v každém ohledu. Za nás jednoznačně TAURUM reality sro doporučuji. Celý tým vedený p. Štěpánkem pro nás jako prodávající udělal skutečně maximum. Termínově se přizpůsobili a nebylo problém vyřešit cokoliv také o víkendu. Profesionální nafocení, video a celková prezentace nemovitosti vč. home stagingu je samozřejmostí. Měl jsem možnost spolupracovat s vícero makléři v několika krajích a tak mohu jednoznačně prohlásit, že tato zkušenost nasadila laťku na nejvyšší příčku a bude velmi...

Petr Hasalík, 27.11.2020
Zobrazit celý text reference

Jsem vděčná, že jsme měli tu čest koupit nemovitost přes pana Štěpánka a být ohromeni jeho naprosto profesionálním a zároveň lidským přístupem. Ani za svou praxi v bankovnictví jsem se s takovým přístupem a proklientským servisem nesetkala a pokud budeme prodávat nebo kupovat v budoucnu tak jedině přes Taurum.
Zároveň bych také chtěla ocenit perfektní služby advokátní kanceláře, která pro Taurum připravuje smluvní dokumentaci a ochotu pro rychlé úpravy dokumentace dle požadavků obou stran (jak ...


Kristýna Richterová, 24.12.2020
Zobrazit celý text reference

Kvalita, Profesionalita, Rychlost odpovědi

Roman Kalista, 23.12.2020

Chtěli bychom moc poděkovat firmě TAURUM reality s.r.o., vyzdvihnout naprostou profesionalitu, perfektní zpracování zadané zakázky, úžasné jednání a ochotu, vstřícnost a nadšení, se kterým všichni v Taurumu pracují. To vše je vidět již při prvním setkání. Jsme moc rádi, že jsme měli tu čest se s takovými profesionály setkat a hlavně panu Štěpánkovi moc poděkovat za perfektní prezentaci naší nemovitosti, (která ani nebyla zrovna v "parádním" stavu) a za doslova bleskový prodej...
Díky vám všem,...


Luboš Fajfr, 13.8.2020
Zobrazit celý text reference

Chtěl bych poděkovat firmě TAURUM reality s.r.o. za pomoc při koupi domu. Při představě, co všechno koupě domu obnáší, na mě šly mrákoty, ale měl jsem to štěstí, že jsem touto cestou prošel právě s firmou TAURUM reality s.r.o., která se o vše postarala, o všem jsem byl informován, celý proces koupě domu proběhl hladce, především díky profesiálnímu přístupu a práci všech lidí z týmu TAURUM reality s.r.o..Ještě jednou děkuji.

Roman Vacikar, 15.8.2020

Po zkušenosti s paní Procházkovou a panem Štěpánkem vím, že koupi nebo prodej nemovitosti nebudu řešit nikde jinde. Vřele doporučuji Taurum reality a děkuji za Vaše služby.

Pavel Kučera, 11.6.2020

Spolupráce s panem Štěpánkem a paní Procházkovou byla perfektní.
Pomohli nám při koupi našeho prvního bydlení. Byli velmi trpělivý a vždy nám vše ohledně financování a koupě bytu vysvětlili tak, aby to bylo maximálně pochopitelné. Vše proběhlo rychle a bez problémů. Díky jejich profesionálnímu přístupu jsme koupi bytu společně dotáhli ke zdárnému konci.
Jejich jednání bylo nejen profesionální a lidské, ale také spolehlivé.
Děkujeme za Vaši práci a dělejte to i nadále tak, jak to děláte.
Dělá...


Štěpán Předota, 30.4.2021
Zobrazit celý text reference

Přes Taurum jsme koupili dům a musím říct, že tak kvalitní propagaci jsem nikde jinde neviděl. Dojem z prohlídky byl výborný a pokud bychom někdy prodávali nemovitost, tak Taurum bude určitě naše první volba. Děkuji za profesionalitu, skvělou odvedenou práci a především krásný dům!

Tomáš Berák, 10.11.2021

Při prodeji bytu jsme byly velice spokojeni, o vše se postaral pan Štěpánek s kolegyní Procházkovou, za vše moc díky, jste prostě profíci.

Hana Bušková, 10.5.2021

TAURUM reality doporučuji v každém ohledu. Profesionalita, rychlost a přátelské jednání. Souhra týmu (pana Štěpánka s paní Procházkovou) je skutečnou devizou a podporou ve všech jednáních ( i po právnické stránce). Děkuji.

Gabriela Nová, 14.4.2021

Profesionálové v oboru, ale navíc s osobním přístupem, skvělým jednáním a férovým jednáním vůči oboum stranám. (prodávající/kupující). Doporučuji.

Tom, 9.4.2021

Rádi bychom touto cestou poděkovali panu Honzovi Štěpánkovi a paní Hance Procházkové, kteří se ujali záležitosti prodeje našeho bytu. Velmi oceňujeme lidský přístup, naprostou profesionalitu a pomoc v otázkách našeho aktuálního bydlení. Se společností TAURUM reality s.r.o. se nemusíte o nic starat – vřele doporučujeme a děkujeme Kodalíkovi

Pavel Kodalík, 25.4.2021

Při prodeji bytu jsme byly velice spokojeni, o vše se postaral pan Štěpánek s kolegyní Procházkovou, za vše moc díky, jste prostě profíci.

Hanka Bušková, 10.5.2021

Děkujeme za zprostředkování prodeje zahrady. Profesionální jednání ,přátelský přístup vše na vysoké úrovni. Reality Taurum každému můžeme doporučit.

Anadja, 30.5.2021

Perfektní a profesionální práce. Vystupování na úrovni, nehraný zájem, vnímání toho, co potřebuje zákazník - žádné hry na extrovertního a nejlepšího makléře na světě, žádné naprosto tupé skeče při natáčení video prezentace (znáte asi některé makléře, kteří si plní své filmařské sny z 5. třídy základní školy), prostě radost a profesionalita zároveň. Co je ale pro mne konkrétně to nej - důvěra! Prostě důvěra.... Děkuju

Michal Kovařík, 21.1.2022

Velká spokojenost , profesionální jednání.. nejlepší realitka

Gold Helen, 10.3.2022

Vše na špičkové úrovni, personál milý.

DimetriuSingL D, 1.5.2022

Taurum reality mohu jedině doporučit. Byli jsme na straně kupujících a dostalo se nám kompletního servisu na vysoké úrovni. Moje předchozí zkušenosti s realitními společnostmi byly vesměs dobré, ale pan Štěpánek se svým týmem jsou ještě o minimálně jednu úroveň výš. Oceňuji zejména vstřícnost, komunikaci, profesionalitu a rychlost jednání. Do měsíce od podepsání rezervační smlouvy nám byla nemovitost předána.

Štefan Michlian, 31.1.2023

Práci pana Štěpánka velmi ráda doporučím. Velmi rychlé jednání, byl k dispozici pro nas prakticky nonstop a snazil se nam pomoci opravdu ve vsem. Profesionalita a připravenost je opravdu znatelna.

Klára Doležalová, 19.7.2023

Děkujeme Jan Štěpánek a TAURUM reality sro za profesionální a lidský přístup při realizaci koupě bytu!

Štefan valigurský, 11.8.2023

Dobry den,
dekuju Vam moc za skvelou spolupraci pri koupi chatky v Lisnici. Mam uz nekolik dobrych zkusenosti s jinymi RK, ale s Vasi RK jsem byla uprimne nejvic spokojena! vsechno z Vasi strany maximalne profesionalni - kvalitne, rychle, jednoduse, precizne, seriozne…
Dekuju moc a preju hodne stesti a uspechu,
Iva Dlouha


Iva Dlouhá, 15.9.2023

TAURUM reality velice doporučuji. Profesionální přístup, přímé a etické jednání, skvělá prezentace nemovitosti.

Jan Junek, 27.12.2023

Pan Štěpánek,moc příjemný sympaticky pan.Ochotny a velice profesionální .Mohu jen doporučit.

Jan Řípa, 27.12.2023

TAURUM reality s.r.o mohu jedine doporucit. Spolupráce s nimi pri koupi nemovitosti byla velmi prijemna a flexibilni - a to i presto, ze jsme meli nestandardní požadavky jak na prohlidku nemovitosti tak i v prubehu celeho nakupniho procesu. Profesionalni a ferove jednani.

Martin Prudek, 27.12.2023

Taurum reality s.r.o. - naprostá spokojenost!
Pan Štěpánek je velmi vstřícný, obětavý a jeho jednání je velmi profesionální.


Vlasta Krejzová, 27.12.2023

Mohu jen dodat, že práce s panem Štěpánkem byla
úžasná. Jednání bylo vždy příjemné a vstřícné. Veškerá administrativa šla mimo nás a byla v plné režii pana
Štěpánka. Ještě jednou Vám moc děkujeme.
Mohu jen doporučit vaši skvělou práci dál a dál


Julie Hanzlová, 27.12.2023

Dokonalá prezentace, profesionální přístup.
Každý dotaz byl okamžitě vyřešen.
Takhle si představuji práci makléře.
Ještě jednou děkuji panu Štěpánkovi a jeho týmu.


Petr Hanzl, 28.12.2023

Děkujeme za profesionální, rychlé, důvěryhodné a efektivní zprostředkování prodeje naší nemovitosti.

Michal Dvořák, 28.12.2023

Děkujeme za profesionální, rychlé, důvěryhodné a efektivní zprostředkování prodeje naší nemovitosti.

Adéla Dvořáková, 28.12.2023

S Janem Štěpánkem z Taurum Reality jsme spolupracovali na prodeji našeho bytu. Byt jsme prodávali v době klesající poptávky, přesto se byt podařilo prodat k naší spokojenosti. Na spolupráci oceňuji především komunikaci s realitní kanceláří, kde nám navrhli strategii, ale my měli vždy konečné slovo.

Jan Špaček, 28.12.2023

Skvělá komunikace, rychlý prodej, vše proběhlo bez problémů. Doporučuji všem, kteří chtějí prodat bez starostí.

Aneta Vejvodová, 28.12.2023

Děkujeme za seriózní a profesionální jednání při prodeji nemovitosti. Oceňujeme zejména to, že jste se jako firma postarali úplně o všechno a nám jste vyšli maximálně vstříc.

Šárka Junková, 29.12.2023

Hodnotím Taurum reality s. r. o. velice pozitivně. Jednání pana Štěpánka bylo příjemné a vstřícné.

Jana Kačerová, 30.12.2023

Mladá a dynamická firma. Znám dva makléře, pana Štěpánka a pana Kovaříka. Oba mohu vřele doporučit. Mají čistý styl, jasné informace a korporátní zkušenosti.

Luboš Bojanovský, 8.2.2024

Prodej nemovitosti přes makléře pana Štěpánka proběhl naprosto podle mých (náročných) představ na realitní služby. Velmi jsem ocenil hlasové zprávy ihned po prohlídce, takže člověk byl jednak v obraze, a pokud je na straně prodávající více osob, lze takto bezprostředně a nezkresleně informace snadno předat. I vše následné, jako právní služby, zápis do KN a výplata kupní ceny z úschovy probíhalo naprosto korektně a bez prodlení. Mohu jen doporučit.

Zbyněk Liška, 1.1.2024

Vážený Jan Štěpánek,

dovoluji si Vám napsat, abych vyjádřily své nejhlubší poděkování za profesionální služby, které jste poskytl během procesu prodeje našeho domu.

Vědomí si toho, jaký je trh s nemovitostmi nepředvídatelný a náročný, cena Vašeho odborného vedení nemůže být přeceněna. Od prvního setkání jste vykazoval nejen hlubokou znalost realitního trhu, ale také vytvořil jste příjemnou a důvěryhodnou atmosféru. Vaše odborné rady, trpělivost a flexibilita byly klíčové v mnoha momentec...


Diana Pituchová, 10.1.2024
Zobrazit celý text reference

Maximálně pozitivní zkušenost ! profesionalita, ochota, komplexní služby a nadstandardní prezentace nemovitosti! děkuji za perfektní přístup a přeju mnoho spokojených klientů !

Petr Duras, 26.2.2024

Certifikáty a školení

3.3.2024, Úvodní online odborný test RR 2024

11.2.2024, Realiťák roku 2023 - vítěz kraje

11.2.2024, Realiťák roku 2023 - Vítěz okresu

11.1.2024, Rétorika a ovlivňování

4.1.2024, Video editing and production

4.1.2024, The six biases of decision making

12.12.2023, Staň se realitní hvězdou

23.11.2023, Real fest

17.11.2023, Realitní dovednosti 2023

16.10.2023, Reality fest

8.10.2023, Realiťák roku podzim fest 2023

21.6.2023, Právní vady nemovitostí - Lukáš Slanina

13.6.2023, Master of Real Estate

31.1.2023, Realiťák roku Vítěz kraje 2022

31.1.2023, Realiťák roku Vítěz okresu 2022

16.9.2022, Milionový makléř 2022

25.1.2022, Realiťák roku 2021 - vítěz okresu Plzeň město

25.1.2022, Realiťák roku 2021 - vítěz Plzeňského kraje

10.11.2021, Realitní roadshow

1.9.2021, Odborné testy 2021 v projektu

22.6.2021, Miliónový makléř

22.6.2021, Realiťák roku - Vítěz kraje

21.6.2021, Právní přešlapy v realitní transakci

21.6.2021, Oceňování nemovitostí

21.6.2021, Hypotéky

21.6.2021, European Financial Advisor

21.6.2021, Realiták roku - Vítěz okresu