Realitní makléřLuboš Pokorný

REALITY PRORADOST s.r.o.
„Naslouchat potřebám svých klientů a nabídnout jim ta nejlepší řešení“
Umístění v roce 2023 4. v okrese Brno-město 19. v Jihomoravský kraj 106. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 150. místo celkově 4. místo v Brno-město

O mně

Makléřské činnosti se věnuji sedmým rokem, poskytuji profesionální služby v oblasti realit v Praze a po celé České Republice. Jako realitní makléř se snažím být nejen odborníkem v oboru, ale také naslouchat potřebám svých klientů a nabídnout jim ta nejlepší řešení. Mým cílem je dosáhnout spokojenosti a prospěchu pro každého zákazníka. Každou nemovitost prodávám, jako by byla moje a hledám vhodného kupce, aby jak prodávající, tak i kupující byli spokojení. Využívám moderní prostředky a neustále se vzdělávám. Příležitostně řeším i sousedské majetkové spory, které brání prodeji nemovitosti klienta. Svou práci vnímám jako výzvu, kterou se snažím plnit s maximálním nasazením a zodpovědností. Pokud hledáte realitního makléře s osobním přístupem a vysokou odborností, neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám pomohu s prodejem, koupí nebo pronájmem nemovitosti, ale i výstavbou Vašeho vysněného domu. V případě potřeby jsem schopen zajistit výhodné financování Vám na míru.

Informace

Makléř
Luboš Pokorný , MBA
Telefon
+420603876802
Soutěžní oblast
Brno-město (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
2016
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky, komerční pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

SPOKOJENÝ KLIENT
Dobrý den, chtěl bych dodatečně poznamenat, že pan Luboš Pokorný z Vaší společnosti na mě udělal velice dobrý dojem a především se mu podařilo sehnat kupce nad očekávanou cenu. Rád ho doporučím dál, ostatně jsem tak už učinil a mám dojem, že už mojí známé teď pomáhá s prodejem rodinného domu na venkově.


JAN ČÁP, 29.4.2022

Se službami p. Luboše Pokorného při prodeji nemovitosti v Nýrsku jsme byli velice spokojení. Velice solidní a rychlé jednání.

LUKŠ DENK, 16.6.2022

Přes pana Pokorného jsem prodávala byt v Karlovarském kraji. Ač to měl poněkud ,,z ruky" , tak celá transakce proběhla v pořádku. Na místo jsem se nemusela ani jednou vydat, včetně předání bytu, takže pro mě šlo o velikou pomoc a úsporu času spojeného s cestováním, jelikož jsem z Kladna. Celý proces byl jak má být - prohlídky, zpětná vazba, administrativa a následný přepis bytu na nového majitele. Panu Pokornému tímto děkuji

L.K., 19.7.2023

Chtěl bych poděkovat makléři panu Pokornému za to, ze jsem byl vždy informován o tom jaký je další krok. To mě činilo klidným a trpělivým. Prodej mé rozestavěné chaty v Horomericich se podařil a to je rozhodne důvod k radosti. Moc díky.

RADEK TEJML, 19.7.2022

Děkuji p. Luboši Pokornému za rychlé vyřízení mého problému, velice příjemné jednání. Děkuji

Čečilová, 13.6.2023

Ráda bych touto cestou poděkovala panu Luboši Pokornému za odbornou pomoc při stanovování cen pozemků ve vlastnictví naší obce. Profesionální a fundovaný přístup p. Pokorného při přípravě podkladů pro zpracování obecní směrnice byl pro nás zásadním vodítkem a velkou pomocí. Ráda doporučuji jeho služby.

Lenka Sýkorová, starostka Dešenice, 22.9.2022

Certifikáty a školení

8.4.2024, Právo, daně a Investice

26.11.2023, Online odborný test

5.11.2023, Online odborný test

2.11.2023, Master of Business Administration (MBA) in Executive Management