Realitní makléřLudmila Šťastná

BIDLI České Budějovice
„Cílem našeho života je stát se šťastným. — Dalajláma“
Umístění v roce 2023 1. v okrese České Budějovice 3. v Jihočeský kraj 17. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 36. místo celkově 3. místo v Jihočeský kraj 2. místo v České Budějovice

O mně

Pocházím z jižních Čech a také tady působím. 15 let jsem žila v Praze, kde jsem studovala vysokou školu a 6 let pracovala jako Marketing Manager. Mezitím jsem hodně cestovala a získávala pracovní zkušenosti v zahraničí. Například v USA a Kanadě. Aktuálně působím v realitní kanceláři Bidli České Budějovice a zajišťuji služby té nejvyšší kvality při prodeji a koupi nemovitosti. K úspěšnému prodeji mi pomáhá profesionální marketing. Videoprohlídka, fotostaging, virtuální prohlídka, půdorys a podrobný popis nemovitosti. Tímto to ale teprve začíná. Cílem je nalezení kupce za nejlepší možnou cenu. Mou silnou stránkou je kvalitní zákaznický servis, přátelský a lidský přístup. Nezapomínám i na další vzdělávání a sleduji aktuální dění v realitách. Vážím si důvěry, se kterou se na mě klienti obracejí a se kterou mě rádi doporučují dál.

Informace

Makléř
Dr. Ludmila Šťastná , M.B.A.
E-mail
Telefon
+420774110007
Soutěžní oblast
České Budějovice (kraj Jihočeský)
Působnost
Tábor (kraj Jihočeský), Písek (kraj Jihočeský), Český Krumlov (kraj Jihočeský), Prachatice (kraj Jihočeský)
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina, španělština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Milá Lidko, posezení u kávy bylo příjemné, a jsem ráda, že jsem si mohla změnit názor na práci realitního makléře. Byla jste příjemná a věcná, a pokud bych v budoucnosti potřebovala služby realitního makléře, vím, na koho se obrátit. Ještě jednou moc děkujeme.

Magdaléna Hálová, 3.12.2021

Děkujeme p. Ludmile Šťastné za skvělou spolupráci v koupi bytu. Vše vyřídila a přizpůsobila naším časovým podmínkám. Usměvavá, milá a vždy připravena jednat krok po kroku. Rádi se na Lidku obrátíme i v budoucnu.

paní Janatová, 21.1.2022

Chtěla bych vyjádřit poděkování realitce Bidli, zejména paní Ludmile Šťastné za zprostředkování prodeje bytu. Její ochota a vstřícnost ke klientovi na nás velmi dobře působila a vše proběhlo celkem rychle a bez problémů.

Jaroslava Hlavsová, 16.2.2022

"Srdečně děkujeme za pomoc a profesionální přístup paní Lidce Šťastné. Není co vytknout, s tak vysokou profesní úrovní se setkáváme opravdu zřídka. Za nás můžeme 100 % doporučit. Jsme moc vděční, že právě ona byla našim průvodcem při nákupu nemovitosti ❤️ Přejeme paní Šťastné další spokojené klienty! 🙂

Jana a Petr Hruškovi, 2.8.2022

Ochota, vstřícnost a lidskost v dnešní době není samozřejmostí, u paní Šťastné ano. Děkuji Vám Lidko za bezproblémový prodej nemovitosti.

paní Binterová, 4.8.2022

outo cestou bychom rádi poděkovali paní Lidce Šťastné, která nám pomáhala s prodejem bytu. Vážíme si jejího vstřícného a osobního přístupu. Díky její skvělé prezentaci, byl byt prodán velmi rychle. Oceňujeme bezproblémovou komunikaci, profesionalitu a příjemné vystupování. Ještě jednou děkujeme. S pozdravem Foldovi

Helena a Pavel Foldovi, 7.9.2022

Dobrý den paní Šťastná, moc Vám děkuji za zprostředkování prodeje domu. Byla jsem spokojená, vše proběhlo hladce a bez problémů. Dostávala jsem průběžné informace, Váš přístup byl profesionální, ale zároveň lidský. Ještě jednou děkuji.

Jitka Trávníčková, 14.11.2022

Dobrý den, prostřednictvím realitní kanceláře Bidli zastoupenou realitní makléřkou paní Ludmilou Šťastnou jsme zakoupili nemovitost. Vše proběhlo bez průtahů díky profesionální práci paní makléřky. Za ochotu a milý přístup jí tímto děkujeme. Přejeme zdraví a hodně spokojených zákazníků.

pan Landa, 16.12.2022

S paní Ludmilou Šťastnou byla velmi příjemná spolupráce. Skvělá komunikace a výborná informovanost mé osoby jako prodejce nemovitosti.

Tereza Jiráková, 27.4.2023

Moc děkujeme za příjemné a slušné jednání a můžeme Vás doporučit! Přejeme hodně úspěchů ve Vaší nadcházející práci.

Jana Lencová, 2.5.2023

Děkuji Vám za zprostředkování prodeje domu. S Vaší prací, Vaším přístupem ke klientům, a Vaší ochotou jsem byl velmi spokojen. Ať se Vám i nadále takhle skvěle daří.

Josef Holub, 3.2.2023

S prací paní Šťastné jsem byla velice spokojena. Vždy reagovala obratem a to s velkou vstřícností, lidskostí a úsměvem. I po uzavření obchodu stále zodpovídala mé dotazy. Tímto jí děkuji za profesionalitu, lidské a přátelské jednání. Její práci mohu opravdu doporučit!

Jitka Hartmanová, 10.5.2023

Dobrý den, realitní makléřka paní Ludmila Šťastná je profesionální, vstřícná, ochotná a spolehlivá. Mám již několik zkušeností s realitními makléři, ale s tímto týmem jsem byla naprosto spokojená. Za mne 1* !!!

Slaninová Helena, 4.6.2023

„Děkuji za skvělou spolupráci a za provedení celým případem od jeho začátku do úspěšného konce. Těším se na další spolupráci.“

Libor Hořejší, 21.7.2023

Ráda bych Vám poděkovala jednak za zprostředkování prodeje bytu ve Vyšším Brodu a následně za i za koupi apartmánu na Lipně. Vše proběhlo bez jakýchkoliv problémů, termíny byly vždy dodrženy díky Vaší profesionální práci, ochotě a velmi vstřícnému přístupu k lidem. Vždy jste věci např. kolem smluv vysvětlila a spolupráce s Vámi proběhla na vzájemné důvěře.
Ještě jednou Vám mnohokrát děkuji a přeji mnoho dalších úspěchů ve Vaší obětavé práci.
Alena Ryglová


Alena Ryglová, 6.11.2023

S prací paní Šťastné jsem byl spokojený, oceňuji zejména rychlost o operativnost.

Martin Tůma, 10.11.2023

Děkujeme za vstřícné a profesionální jednání při koupi apartmánu. Byli jsme opravdu moc spokojeni s veškerými službami. Vřele doporučujeme!

Veronika Šťastná, 23.12.2023

Paní Ludmila Šťastná je v mých očích ta nejlepší makléřka, se kterou jsem doposud měl možnost spolupracovat. Bylo na ní po všech stránkách 1000% spolehnutí. Je ve svém oboru absolutní profík a je zároveň skvělý a bezvadný člověk, který opravdu této práci rozumí. Kdykoliv jsme cokoliv řešili, tak byla vždy pozitivní, měla dobrou náladu, kterou na Vás hned přenesla. Takže radost spolupracovat :))
Pokud budete mít to štěstí a narazíte právě na ni, tak Vás při Vašem prodeji, nebo pronájmu nemovito...


Petr Žitňanský, 5.1.2024
Zobrazit celý text reference

Naše zkušenost s realitní makléřkou paní Šťastnou byla naprosto vynikající. Od prvního setkání až po finální podpis smlouvy a předání nemovitosti projevovala neuvěřitelnou profesionalitu, trpělivost a znalost. Díky jejím radám a vedením během celého procesu jsme se cítili velmi komfortně. Tuto realitní makléřku bychom doporučili každému, kdo hledá svou vysněnou nemovitost. Moc děkujeme :)

Jana Trefilová, 20.2.2024

"Paní Šťastná nás překvapila, je příjemná, profesionální a trpělivě odpovídala na všechny naše všetečné otázky. Oceňujeme upřímnost a ochotu přizpůsobit se časovému rozvrhu klienta, i když je to mimo pracovní dobu. Oceňujeme i její trpělivost s námi a našimi dětmi. Jsme rádi, že jsme ji poznali."

Petr Minařík, 21.3.2024

Při prodeji nemovitosti jsme již podruhé využili služby paní Šťastné. Paní makléřka nám vždy rozuměla, chápala naše požadavky a vždy se snažila najít kupující podle našich představ. Paní Šťastná zařídila vše od prvního setkání až po veškeré úřady. Všechny její služby vřele doporučujeme. Je to člověk s velkým srdcem na správném místě.

Slunečkovi, 18.4.2024

Certifikáty a školení

13.2.2024, Vyjednávání

11.1.2024, rétorika a ovlivňování

6.1.2024, Staň se realitní hvězdou_JIří Hanousek

11.12.2023, AML certifikát Bidli

17.11.2023, Certifikát - realitní dovednosti Hawaii 2023

17.10.2023, Bidli právo profi

8.10.2023, Orsino Podzim

2.9.2023, Podílové nemovitosti

21.6.2023, Právo pro makléře, vady nemovitosti

1.6.2023, Ovlivňování a rétorika - Radim Pařík

26.5.2023, Real Estate & Investment Negotiation

14.5.2023, JARO FEST 2023

13.4.2023, Vyjednávání podle metod FBI - Radim Pařík

28.3.2023, Stavby a jejich technický stav

5.3.2023, Online odborný test 2023

23.2.2023, Certifikát - Co by měl každý makléř vědět o kupní smlouvě - Arrows

12.11.2022, AML certifikát

25.10.2022, Jak se stát nejlepším realitním makléřem

15.6.2021, Realitní Bidli akademie