Realitní makléřMartin Kovář

RE/MAX G8 Reality Chrudim
„Největší životní výhrou je, když překonáme sami sebe.“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Chrudim 2. v Pardubický kraj 39. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 97. místo celkově 2. místo v Pardubický kraj 1. místo v Pardubice

O mně

Bydlím v Pardubicích a poskytuji skvělé realitní služby v oblasti Východních Čech. Využijte mé stavební vzdělání, přes 30 let obchodních zkušeností a důvěryhodnost potvrzenou referencemi. O mé klienty se výborně postarám, aby byli nadšeni a ušetřili čas a starosti při prodeji nebo pronájmu nemovitosti. Kromě nemovitostí k bydlení se věnuji i nemovitostem komerčním k prodeji i pronájmu. Také mám zkušenosti se zasmluvněnou poptávkou investora na aktivní vyhledávání nemovitosti dle požadavku. Klienti na mě oceňují příjemné, profesionální, vstřícné jednání, výbornou komunikaci, serióznost a odbornost. Mojí předností je také neustálé vzdělávání a výborná znalost Pardubic i celé oblasti Východních Čech, kde celou to dobu působím. Mé zakázky /dle typu/ podporuji profesionálním nafocením, videoprohlídkou, 3D půdorysy i aktivním marketingem na sociálních sítích. Zavolejte mi a zažijete příjemnou a profesionální spolupráci.

Informace

Makléř
Ing. Martin Kovář
Telefon
+420722608606
Soutěžní oblast
Pardubice (kraj Pardubický)
Působnost
Hradec Králové (kraj Královéhradecký), Pardubice (kraj Pardubický), Chrudim (kraj Pardubický), Rychnov nad Kněžnou (kraj Královéhradecký)
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, komerční pozemky
Nabízené služby
profesionální fotografie, video prohlídky, advokátní úschova, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, právní poradenství, cenové mapy, marketing nemovitosti na míru
Webové stránky

Reference

Profesionální služby a velmi rychlé vyřízení veškeré agendy spojené s požadovaným pronájmem části nemovitosti, výběr kvalitních zájemců o pronájem dle zadaných parametrů. Ing. Kovář vše zařídil k naší plné spokojenosti a v čase, který bychom bez jeho služeb nemohli dosáhnout.

Marek Požár, 1.9.2021

Děkuji panu Ing. Kovářovi za vstřícný a profesionální přístup. Zajistil mi bezpečný prodej bytu za dobrou cenu a bez starostí. Pana Ing. Kováře mohu jen doporučit.

Dita Netíková, 31.8.2021

Ing.Martin Kovář má velmi profesionální vstřícné jednání,výborně komunikuje - vysvětlí
každou provedenou aktivitu. Celkový dojem: velká spokojenost se spoluprací,je to seriózní,
odborně vysoce zdatný pan makléř.


Miroslava Hudáková, 25.8.2021

Jednání s panem Kovářem je velice příjemné, přirozené a nevtíravé. Je na něho stoprocentní spolehnutí a je dochvilný. Pracuje rychle a bez zbytečných průtahů.

Radmila Šimková, 31.8.2021

Špičkový výkon makléře Martina Kováře.

Jiří Těhník, 26.8.2021

Vše proběhlo v pořádku, makléř ochotný a znalý věci.

Hana Žáková, 11.1.2021

S rozsahem a kvalitou poskytnutých služeb při prodeji bytu jsem byla zcela spokojena. Pan Kovář je velmi ochotný, slušný a spolehlivý. Rozhodně jej doporučuji i dalším klientům.

p. Marelová, 14.9.2021

Dobrý den, velmi děkujeme panu Ing. Martinu Kovářovi za profesionální přístup při koupi pozemku. Jednání s ním bylo příjemné a srozumitelné. Do všeho šel s plným nasazením, nevznikaly žádné časové prodlevy. S prací pana Kováře jsme byli velice spokojeni.

Tomanovi, 23.9.2021

Se spolupráci s Ing. Kovářem jsem byl velice spokojený. Profesionální přístup a schopnost komunikace s klienty byla na vysoké úrovni. Proto spolupráci s panem inženýrem doporučuji.

M. Slanina, 26.9.2021

Pan makléř má příjemný profesionální přístup. Při pronájmu nemovitosti vše potřebné vyřídil za mě. Jednání bylo rychlé a bezproblémové. Jeho práce je jeho koníčkem. Vřele doporučuji služby pana Kováře.

p. Trojan, 26.9.2021

Pan Martin Kovář měl profesionální přístup a vždy vše dodržel dle domluvy.

p. Halamová, 24.9.2021

Perfektní, profesionální, velmi slušné a odpovědné jednání pana Ing. Martina Kováře.

p. Baloun, 30.9.2021

Makléř pan ing. Martin Kovář postupoval velmi profesionálně při zajištění pronájmu bytu a mohu ho všem doporučit.

p. Štěpánek, 28.9.2021

Velmi profesionální přístup a rychlé jednání doporučuji využít jeho služeb.

Pavel Moravec, 4.4.2022

Na pana Kováře jsme se obrátili ohledně odhadu bytu při dědickém řízení. Ochotně a rychle nám vyšel vstříc, vše vyřídil k naší plné spokojenosti. Můžeme jen doporučit.

Jitka Tauferová, 17.5.2022

Plná spokojenost všech tří stran, ostatně jako vždy s panem Ing. Kovářem.

Zbyněk Čermák, 8.4.2022

Již poněkolikáté se mi potvrdila velmi dobrá zkušenost s panem ing. Kovářem. Oceňuji především rychlost a spolehlivost v našich obchodních jednáních.

Zbyněk Čermák, 23.3.2022

Vše proběhlo v naprostém pořádku. Kvalitní služba.

Jan Semerád, 5.1.2022

Pan Ing. Kovář nám ​​byl nápomocný při pronájmu bytu v Pardubicích. Jsem velmi ráda, že jsme za tímto účelem vybrali zrovna jeho. Velice nám při volbě realitního makléře pomohly reference a s radostí dnes mohu napsat, že jsme zvolili výborně. Pan Ing. Kovář je velmi profesionální a pracovitý. Všechny vzájemné dohody byly dodrženy, z jeho strany jsme uvítali velké nasazení a ochotu v jakékoli námi přednesené otázce či požadavku. O průběhu celého výběru nás srozumitelně a okamžitě informoval, takž...

Veronika Honig, 8.6.2022
Zobrazit celý text reference

Pan inženýr s klienty velmi dobře i ochotně komunikuje a spolupracuje, vystupuje klidně, pracuje s nadhledem. Má přehled o stavebních i obchodních záležitostech, dokáže pružně reagovat na měnící se parametry trhu.

Jiří Němec, 22.6.2022

Pana Ing. Kováře mohu jen doporučit. Profesionální přístup, příjemné, zdvořilé a rychlé jednání s lidským přístupem..

Iva Pavčová, 26.6.2022

*****

Helena Klimešová, 24.6.2022

S prací pana Kováře jsem spokojen. Zprostředkoval mi nové nájemce v nejkratším možném termínu. Jsem rád, že prakticky v den, kdy starý nájemce opouštěl byt, sem podepisoval smlouvu s novým nájemcem. Vše, co jsme si dohodli, tak platilo. Dochvilný a spolehlivý, mohu jen doporučit.

Tomáš Benešovský, 12.7.2022

Vše proběhlo rychle a profesionálně. Ostatně jako vždy s panem Ing. Kovářem.

Zbyněk Čermák, 7.7.2022

Vše v naprostém pořádku. Děkuji za pomoc s prodejem bytu, vše proběhlo hladce, rychle a podle mých představ.

Jan Herman, 14.8.2022

S prací pana Kováře jsem spokojen. Zprostředkoval mi nové nájemce v nejkratším možném termínu. Jsem rád, že prakticky v den, kdy starý nájemce opouštěl byt, jsem podepisoval smlouvu s novým nájemcem. Vše, co jsme si dohodli, tak platilo. Dochvilný a spolehlivý, mohu jen doporučit.

Tomáš Benešovský, 6.9.2022

Dlouhodobě skvělá spolupráce s panem Kovářem je pro naši společnost vítaným přínosem.

Zbyněk Čermák, 5.10.2022

Po zkušenostech s jinými realitními makléři můžeme konstatovat, že pan Kovář je spolehlivý, profesionální a dotáhne věci do konce ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Můžeme doporučit.

Viktor Grohol, 18.11.2022

Rychlé, profesionální jednání, dobrá cena.

Radka Chudomelová, 9.11.2022

Ochota, vstřícnost, rychlost. Oceňuji dlouhodobě fungující spolupráci s panem ing. Martinem Kovářem.

Zbyněk Čermák, 8.11.2022

Ing. Martin Kovář je dobrý a svědomitý realitní makléř, rychle našel, co jsme potřebovali a vše zařídil. Velmi doporučuji tuto osobu.

Ivan Yurko, 28.10.2022

Výborná spolupráce i komunikace! Doporučuju pana Ing Martina Kováře všem, je to distingovaný profesionál s dlouholetou zkušeností. Co řekne, to platí.

Michal Mareda, 29.9.2022

Přestože se jednalo o poměrně "minimalistickou" poptávku na pronájem nebytových prostor, pan Kovář vše rychle zařídil a vyjednal.

Jan Skala, 30.8.2022

Mohu doporučit, super komunikace, ochotný a ve všem nám vyšel vstříc. Spokojenost😁

Lukáš Kurej, 26.8.2022

S panem Ing. Kovářem jsem byla nadmíru spokojena. S jeho pomoci proběhla koupě nemovitosti hladce a rychle. Byl nápomocen i nad rámec nutnosti v rámci prodeje, velmi slušné a korektní jednání. Veškeré informace byly srozumitelné a postup v jednotlivých krocích při prodeji byly perfektně zpracovány, tedy pochopitelné i pro laika, který nemá s koupí či prodejem žádnou zkušenost. V případě nejasností vysvětlil obratem. Mohu vřele doporučit.

Markéta Andrlová, 15.8.2022

Ochotný, milý, profesionální. Velmi slušné chování. Mohu jen doporučit a těšit se na další spolupráci !

Tomáš Daněk, 28.4.2023

Naprostá spokojenost. Naslouchá, zajímá se, k věci přistupuje s citem a profesionalitou. Milé vystupování, osobní přístup. Velmi doporučuji.

Simona Hladká, 3.5.2023

Pan ing. Martin Kovář je super realitní makléř, naprostá spokojenost s jeho prací, vřele doporučuji jeho služby.

Jiří Mecner, 5.5.2023

Pan Kovář vyvinul maximální úsilí o zařízení pronájmu naší zahrady. S klienty zahradu několikrát navštívil a vždy nás včas seznámil s jejich návštěvou i výsledkem. S jeho prací jsme byli naprosto spokojeni.

Eva Pleskotová, 9.5.2023

Pan makléř má příjemný profesionální přístup. Při pronájmu nemovitosti vše potřebné vyřídil za mě. Jednání bylo rychlé a bezproblémové. Jeho práce je jeho koníčkem. Vřele doporučuji služby pana Kováře.

Pavel Trojan, 19.5.2023

Se službami realitního makléře Ing. Martina Kováře jsem byl velmi spojený. Jeho profesionální přístup a skvělý homestaging pomohl přilákat kvalitní zájemce. Díky jeho práci se mi podařilo ve velmi krátké době pronajmout můj byt v Pardubicích a to za vyšší cenu, než jsem očekával. Doporučuji jeho služby všem pro pronájem i prodej nemovitosti.

Miroslav Kratochvíl, 29.6.2023

Pana Kováře mohu vřele doporučit. Oceňuji jeho lidský a férový přístup a velice rychlou a otevřenou komunikaci.

Libor Skula, 3.7.2023

Pan Ing. Kovář je odborník v realitách, má přehled o vývoji trhu realit, o zákonech, předpisech, má kontakty v oblasti realit, které si vybudoval svoji dlouholetou praxí. Je vždy připravený, dochvilný a pečlivý. Jeho komunikace odpovídá vzdělanému člověkovi. Neslibuje, co nemůže splnit. Je na něho spolehnutí.

Petr Tobiáš, 4.7.2023

S panem Kovářem jsme byli velmi spojení. Ráda bych vyzdvihla jeho vstřícné jednání, ochotu a upřímnost.

Eva Prokopová, 5.7.2023

Sympatický pan Kovář realitní makléř. Provedl mě po bytě a vše ukázal. Doporučuji za jeho vystupování a rychlou reakci ohledně schůzky 👍

Václav Holý, 22.8.2023

Dobrý den,
s panem Ing. Kovářem jsme navázali spolupráci v loňském roce, když jsme poprvé pronajímali zakoupený byt v Chrudimi. Ačkoli první nájemníci ukončili nájem dříve před stanovenou garanční lhůtou, pan Kovář nám ihned pomohl vybrat jiné a automaticky zajistil všechno potřebné. Jeho silně proklientského přístupu, vysoce profesionálního jednání, transparentnosti a zkušeností si velmi vážím a ráda doporučuji jeho služby dalším potencionálním klientům.
S poděkováním,
Hana Blehová


Hana Blehová, 11.9.2023

Mily, laskavy, profesionalni pristup. Perfektni informace o byte, dome i okoli, včetně potrebne dokumentace.

Roman Víšek, 15.8.2023

Pan Kovář mi pomohl nejprve rychle pronajmout byt a poté byt prodat. Skvělá profesionální práce. Ochotný, příjemný, spolehlivý, prostě odborník na svém místě. Patří mu velké díky.

Ilya Ulyanov, 24.10.2023

Velmi slušné vystupování a jednání se zákazníkem. Kvalitní informace o prodávané nemovitosti.

Věra Hauserová, 31.10.2023

Byla jsem velmi spokojena.

Alena Vašicová, 1.11.2023

100% doporučuji. Velmi profesionální práce a solidní jednání. Nelze vůbec nic vytknout. Děkuji.

Vítězslav Horák, 8.11.2023

Naprosto profesionální přístup. Super prezentace prodávaného objektu, skvělá komunikace. Zodpovědnost.

Martin Hrubý, 9.11.2023

Chci vyjádřit vděčnost Martinovi. Radím všem, s touto realitní kanceláří budete spokojeni. V neděli jsem si pronajal byt, vše bylo rychlé a po právní stránce bylo vše řešeno kompetentně a efektivně. Kontaktujte ho, nebudete litovat!!!!

Aleksandr Zakusylo, 8.12.2023

Certifikáty a školení

9.4.2024, Certifikát makléř měsíce Chrudim 2024-03

4.4.2024, Vzdělávací kurz Marketing na soc. sítích a AI v práci realitního makléře

18.3.2024, Certifikát makléř měsíce Chrudim 2024-02

3.2.2024, Realiťák roku 2023 Pardubický kraj 2. místo

3.2.2024, Realiťák roku 2023 vítěz okresu Chrudim 1. místo

13.12.2023, Celoroční vzdělávání v Realiťák roku Klubu 2023

12.12.2023, Certifikát makléř měsíce Chrudim 2023-11

7.11.2023, Certifikát makléř měsíce Chrudim 2023-10

12.10.2023, Certifikát makléř měsíce 2023-09

27.9.2023, Kurz - Spoluvlastnické podíly nemovitostí

26.9.2023, Realiťák roku 2023 - online odborný test

16.8.2023, Certifikát makléř měsíce Karlín 2023-07

14.8.2023, Certifikát makléř měsíce Chrudim 2023-07

19.6.2023, Realiťák roku 3. místo Pardubický kraj

19.6.2023, Realiťák roku 1. místo okres Chrudim

14.5.2023, Realiťák roku Jaro Fest 2023

12.4.2023, Certifikát makléř měsíce Chrudim 2023-03

3.2.2023, TOP 30 semifinalista projektu RR 2022

9.8.2022, Certifikát makléř měsíce 2022-07

29.7.2022, Certifikát makléř měsíce 2022-06

17.6.2022, Certifikát odborný test Realiťák roku 2022

8.6.2022, Certifikát makléř měsíce 2022-05

13.4.2022, Vzdělávací konference Realitní svět 2022

11.4.2022, Pět let v síti RE/MAX

6.4.2022, Certifikát makléř měsíce 2022-03

24.3.2022, Five Years of service with the RE/MAX Network

15.3.2022, Certifikovaný realitní makléř - CRM ISO

10.2.2022, Certifikát makléř měsíce 2022-01

27.1.2022, Realiťák roku TOP 30 semifinalista 2021

25.1.2022, Realiťák roku 2.místo Pardubický kraj 2021

25.1.2022, Realiťák roku 1. místo okres Pardubice 2021

19.1.2022, Realitní akademie - Aktivní práce s poptávkami

31.12.2021, Závěrečný velký odborný test 2021 Realiťák roku

8.9.2021, Certifikát makléř měsíce

2.9.2021, Odborné testy 2021 Realiťák roku

4.10.2018, Osvědčení - Kurz - oceňování nemovitostí

19.9.2018, Osvědčení - Kurz - Fotografování 1

19.9.2018, Osvědčení - Kurz - Fotografování 2

20.6.2018, Certifikovaný makléř 2. stupně

26.5.2017, Osvědčení - Kurz - dopis jako účinný nástroj náboru

14.2.2017, Certifikovaný realitní profesionál

15.12.2016, Certifikovaný makléř 1. stupně